سلام.
چند روزی رفتم مسافرت خوزستان جای شما خالی. 11 شب یهو تصمیم گرفتم و 9 صبح اونجا بودم :دی با یه همچین موجودی سرکار دارم خودم :دی
بحث امروزمون درباره طالع بینی و این چیزاست. (در خدمتتون هستیم با آقای نمهندس نحاج نسید آرسنال )
دیدید تو این پیجای دو قرونی فیسبوک0 پسندیدن
سلام خدمت برو بچه های گل ترفندستان. 15000 اُمین وبلاگ ترفندستان بنام من شد دلتون آب :دی
دلم تنگ شده بود برا شما و یه وبلاگ جدید. اما سوژه نداشتم، دیشب یهویی جور شد.
موضوع ازونجا شروع شد که دیشب یکی برام یه فیلم جنگیری از یه دختر فرستاد...
توی اون فیلم دختره رفتارش مثل0 پسندیدن
سلام.
اووووه خیلی وقته وبلاگ جدید نزدم.
آقا این بلاگ طولانی و علمیه. گفته باشم نگید نگفتی :دی
در یه وبلاگی که چند ماه پیش زدم (این) صحبتم در مورد این بود که آیا ما همه انسانها رنگها رو یکسان میبینیم؟ آیا ممکنه رنگ آبی برای من، رنگ قرمز برای حمزه باشه؟ برای مجید سبز باشه؟! یعنی یک جسم که از چشم من آبی هست، از چشم حمزه قرمز0 پسندیدن
سلام.آقا خلاصه ش اینه که ما خیلی بچه دوست داریم :دی
ولی مفصلش اینه:
چند روز پیش رفتم یه مسافرت کوتاه. توی مسیر برگشت توی اتوبوس، یه زن و دختر بچه ش (که فکر کنم 3 سال سن داشت) بودن، بچه هه خیلی شیطون بود و از هیچکس خجالت نمیکشید. یه لبخند از طرف من کافی بود تا بیاد بغلم بشینه!0 پسندیدن
سلام
چند روز پیش با دوستمون داشتیم درباره فیلم و سریال صحبت میکردیم که یهو بحث کشیده شد به سریال Breaking Bad. من و دوستم تقریبا همزمان شروع کرده بودیم به دیدنش ولی ایشون از من جلو زده بود (حدود 1 فصل).
بعد ایشون سابقه ی بدی در دهن لقی و لو دادن جاهای مهم فیلمها رو داره منم اینو0 پسندیدن