به به سلاااااااااااام مرسی لطف داری شما علی آقا خدمت چیزخوبی است
سلام علی جان خوبی خوشی سلام حامد خوبی؟ منو یادته؟ خوبم خداروشکر میگذرونیم . درگیر کار و درس و زندگیم ... مگه میشه داش علی رو از یاد برد الانم یه دفعه ای تو گوگل چشمم خورد به ترفندستان گفتم یه سر بزنم یاد قدیما یادش بخیر چه خبر؟ کجایی؟ چه میکنی؟ دستتو از تو دماغت درآر .. عه :دی اومدم یه خبر از رفقای بی معرفت بگیرم ... داداش افتادم تو زندگی درگیرم شدید (مجردم هاااا :دی) خبری نیست سلامتی الحمدلله اومدم یه خبر از رفقای بی معرفت بگیرم ... لطف کردی داداش بخدا خوش حال شدم پیامتو دیدم کوتاهی از منه شرمنده. مرامتو عشقه خدایی تو چی کارا می کنی؟ خوبی؟ اومدم بعد از سال ها دیدم اکثرا نیستن یا خیلی وقت شده فعالیت ندارن به خودم امیدوار شدم تنها نبودم که فعالیتی نداشتم :دی ولی خدایی اومدم بعد این همه مدت یه طوری دلم گرفت (( هر جا باشی زنده و سلامت باشی (هم تو هم اون سری از دوستان که میبینن پیامم رو) فدااااات خوش باشی فعلا به امید دیداری دوباره
اره رفیق
سلام داش ایمان عی میگذرونیم دیگه. در دوران آشخوری به سر میبرم خوبه تحصیل خیلی خوبه به به دادا علی چیجوری دادا خوبی کوژژژژایی نیستی کاردانی حاجی ما که تو 4ترم 36 واحد پاس میکنیم یعنی خراب کردیم اب قطعه
آرع. چطور مگه؟
سلام ایمان خوبی؟ چه خبر؟ چیکارا میکنی؟ سلام بر عیلی جان عزیز خوبی داداش چه خبر نیستی حاجی کم پیدایی ما که بیکار در حال تحصیل در مهدکودک دی:
اقا سلام.داداش چجوری گوشی رو رووت میکنن
1 پسندیدن ali_1992_10
کجایی دوست؟ من رفتم برگشتم امید وارم دوباره بیای
(aneshtan سابق)
نام کاربری
رمز عبور