still alive mate
بماند به یادگار 5/5/1400 پادگان - شعبه رایانه زرهی )))
مرگ من روزی فـــرا خـــواهد رسید در بهـــــاری روشن از امــواج نـــور در زمستــــان غبــــار آلــــــود و دور یـا خـزانی خـالی از فریــــــاد و شور
1 پسندیدن FA-SH
همیشه دنبال جایی بودم که بتونم چندتا گیمر مثل خودم رو پیدا کنم و نظراتم رو باهاشون به اشتراک بذارم اون زمان توی اینترنت کمترجایی بود که بشه با کسی در مورد گیم بحث کرد ! تا اینکه اومدم ترفندستان ، شاید خیلی دیر اینجا رو پیدا کردم اما بلاخره پیدا کردم اون زمان از این اینترنت dial up ها داشتم و با کارت وصل میشدم به نت که همش کارتم تمام میشد )) روزای خوبی گذشت ... دوستای خوبی پیدا کردم .. با دوستایی که اینجا پیدا کردم بیشتر و بیشتر صمیمی شدم تا اینکه یه سری اتفاقات افتاد و با یه سایت دیگه به نام فیصبوق آشنا شدم ، متاسفانه اینجا رو فراموش کردم ! فضای اینجا خیلی مفید بود ، کلی چیز یاد گرفتم اما بعد از مشکلی که برای ترفندستان اون سال پیش اومد خیلی از دوستام رو گم کردم اما هنوزم گاهی سر میزنم به اینجا ، اگر دوستی پیغام بده خیلی خوشحال میشم .. اگر پیغام بده ... 1 پسندیدن Xx Joker xX
Snake 1 پسندیدن FA-SH
سلام ممنون بابت قبول درخواست دوستی 1 پسندیدن FA-SH
http://blogers.ir/cod/js-games/tamarkoz/game.htm همون بازیه که گفتن اگه 30 ثانیه دوام بیاری خیلی باحالی انگار خلبانای آمریکا بیشتر از 1 دقیقه نتونستن خخخخ
پس صبر کن تا PS4 هک بشه بعد بگیر،بجاش بازیای اختصاصیشم میتونی بازی کنی منتها صبر کن تا هک بشه
سلام فرزان جان چاکرتم داش کلا چقد میخوای هزینه کنی؟ البته به نظر من pc قدرتمند بهتر از هر کنسولیه البته اگه از خیر بازیای اختصاصی بگذری
(terorist سابق)
(ayla_1371 سابق)
(Genzo Wakabayashi سابق)
نام کاربری
رمز عبور