مسابقه با جایزه از مدیریت سایت ...... ((مسایقه ی شکار به مناسبت ششمین سالگرد تولد ترفندستان))
سلام ممنون از درخواست دوستی شما . با افتخار و با کمال میل شما رو به لیست دوستانم اضافه کردم
سلام به شما دوست عزیز. شما موضوعی با عنوان تبادل لینک و.. در گروه ساختنه بودید که این موضوع قبلا در گروه موجود بود به همین دلیل پست ساخته شده توسط شما حذف شد. در بین موضوعات قبلی یک پسن با نام: تبادل لینک و لوگو و.. قرار داره که میتونید در اون مطالبتون رو قرار بدید و من هم به زودی به شما ملحق میشم. موفق باشید.
با سلام به شما دوست عزیز. موضوع جدیدی با عنوان: فرهنگ وبلاگ نویسی و هدف از ثبت وبلاگ و ارتباط آن با چگونگی استفاده جوانان و تبلیغات سو ء رسانه ها توسط تی تی ایجاد شده است. از شما دعوت میکنیم از این مطلب دیدن کنید و مطلب و نظر خود را بنویسید. طرز فکر خود را به دیگر دوستانتان نشان دهید.از نظر و مطالب دیگر دوستانتان استفاده کنید. برای ورود به صفحه اصلی گروه لطفا اینجا را کلیک کنید. مرتبط با موضوع: فرهنگ وبلاگنویسی - دلیل وبلاگنویسی - دلیل وبلاگ خوانی منتظر حضور شما هستیم. با تشکر - عضوی از گروه وبلاگنویسان ترفندستانی
soroush.eskandari ولي مسنجرم قاط زده ها!!
باشه داداش، من پايه م!! دوستي خيلي خوبه!!
دورهای بعدی مسابقه زیباترین گل بازی های pes
سلام.خوش حال خواهیم شد از همکاری با شما.به سایت ما مراجعه کرده و ثبت نام کرده و نام کاربریتونو به من اعلام کنید.همچنین جهت هماهنگا های بیشتر با من تماس بگیرید. karimi_sepehr@yahoo.com
سلام. امتیازات به زودی درست میشه.
نام کاربری
رمز عبور