سلام،من بابت یک مطلبی باید یک یا چندتا جوک بنویسم که موضوعش امنیت در ایران نسبت به کشورهای دیگه است.موضوع این است:
همانطور که میدانید در حالحاضر کارشناسان خارجی و ایرانی و حتی مردم عادی و ... معتقد هستند امنیت در ایران نسبت به اکثر کشورهای دنیا بیشتر است(منظور تهدیدهای تروریستی0 پسندیدن
سلام، قبل از هر چیز همین اول باید عرض کنم که ادعای هکر بودن ندارم.اما آنقدر اطلاعات در این زمینه دارم که با اطمینان این مطالب را در این لاگ بنویسم.البته شاید برای کسانی که در این زمینه اطلاعاتی ندارند باورش سخت یا بی اهمیت باشد ولی برای یک هکر حرفه ای یا حداقل برای کسی که کمی تجربه0 پسندیدن
سلام، قبل از هر چیز باید عرض کنم که با توجه به اینکه من هیچکدام از کانالهای ماهواره ای را نگاه نمیکنم(کلاً ماهواره ندارم)، مخالف نگاه کردن دیگران نیستم.
از چند سال پیش یکی از نهادهای دولتی تعدادی از متخصصین در رشته های مختلف (مثل روانشناسی،جامعه شناس،مشاورین خانواده،اساتید0 پسندیدن
سلام,این عکس یک کودک یمنی است که در بمباران هواپیماهای سعودی های جنایتکار,زخمی شده است.ولی در همان حال که زخمی است و مداوا میشود دستش را به علامت پیروزی بالا آورده.واقعا نمیدانم چه بگویم ,واقعا یک سرباز واقعی حزب الله است ,واقعا مرد میدان جنگ است و ...... آیا سعودی های جنایتکار وقتی این عکس را ببینند بر خود نمی لرزند؟
کمی فکر کنید که چطوری در آن لحظه این بچه , به فکرش رسیده اینکار را بکند؟
0 پسندیدن
سلام,این لاگ را با تمام ناراحتی و دلتنگی هایی که دارم مینویسم و امیدوارم بتوانم تأثیری در صحبت کردن با مادرمان و راضی نگهداشتن او داشته باشم.اول باید بگویم که من هیچ کاری نبوده مادرم از من بخواهد من بگوم " نه " یا هر چیز دیگر.هر وقت مادرم از من کاری را طلب میکردم من فقط میگفتم " چشم0 پسندیدن