اول اینکه تبریک به مدیریت گرامی سایت که دیزاین کاملا حرفه ای رو روی سایت آوردن تا ما کاربرا از محیطی جذاب استفاده کنیم
دوم سلام دوستان
راستش یکی از فامیلای ما کافی نتش که قبلا هم کافی نت بود هم گیم نت اکثر در آمدش کلا روی گیم بود ولی الان میخواد کلا گیم رو جمع0 پسندیدن
سلام.
در راستای رسالتم خواستم به مخاطبای خاص ایرانی که از اینترنت الکی دارن استفاده میکنند چند تا نکته بگم تا هم فکرشون و هم دنیاشون عوض بشه ، باشد که از رستگاران باشیم...
عزیزان وقتی وارد دنیای نت میشید بیهوده وقتتون رو تلف نکنید ، سعی کنید تمام استفادتون رو ببرید! ( بعضی وقتا فکر میکنم اگه اینترنت نبود چی میشد! یا خیلی روزا جوری از اینترنت استفاده میکنم که فکر میکنم آخرین روز اینترنت در جهانه!)
وقتی وارد نت میشید دنیا جلوی دست شماست... این شمایید0 پسندیدن
با سلام
خوبید دوستان؟روزگار خوش میگذره؟ میدونم که منم خیلی دوست دارین :دی
راستش از زدن این بلاگ هدفی دارم که میخوام با نرم افزارهای مورد علاقه ی شماها بیشتر آشنا بشم، بالاخره هر کسی یه سری نرم افزارهای خاصی رو استفاده میکنه
از دوستان خواهش میکنم شرکت کنن و نرم افزار مورد علاقشون رو بگن و یه توضیح مختصرم بدن مرسی
{اگه نرم افزار چند تا هم بود مشکلی نداره دوستان بگن،یا اصن دوستان0 پسندیدن
همین دیگه ،
خدا لعنتشون کنه!!! کاملا اینترنت رو به هم زدن ترولینگ هم تا میکنی میری هر صفحه کاملا از دل و رودت میارن بیرون .... اههههههههههه
( ایننطوری اگه پیش بره آنتی سئو به زودی ساخته خواهد شد و اون سئو کارها به زودی بیکار خواهند شد آخه اینم شد کار ... )
دوستانی که میخوان از این روش ها استفاده کنند تا آنتی سئو نیومده کارشون رو بکنن و آمار بالا ببرن و گرنه دستشون بسته میشه ها ... از ما گفتن .
فعلا بی بی0 پسندیدن