با سلام. داخل تاپیک مذبور، دو پست بود که حالت غیرعمومی داشت که حذف شدند. سایر پستهای این تاپیک سرویسهای عمومی اپراتورها هستند و موجب منفعت برای شخصی نمیشود. اکنون بررسی نمایید.
به به چه ایستگاه جدیدی!!! فازت چیه ؟ چی میزنی؟ الان 2-3 سالی از این حرکتا گذشته دیگه خیلی خز شده اندکی به روز باش سلام. مشکل این تاپیک چی بوده دوست عزیز؟ مشکلی من نمیبینم درش. فقط داره سرویس های رسمی خود اپراتورها معرفی میشه.
سلام intrepid غزیز. تولدتون مبارک باشه و همیشه سلامت و شاد و موفق باشید.
سلام خیلی ممنون intrepid جان لطف کردید زنده باشید ممنون دوست عزیز
سلام. عید غدیر خم رو تبریک میگم
نیمه شعبان،ولادت با سعادت یگانه منجی عالم بشریت،مهدی موعود (عج) مبارک باد
الان فقط همینو جواب میدم :
برا منم دبیرام از این پیش بینیها داشتن که به یه هفته نرسید! یادکه دبیر تاریخ راهنماییم گفته بود من در چشمای علی آینده ای روشن میبینم هفته بعدش به خاطر شلوغ بازی تو کلاس انداختم بیرون،آینده روشنم این بوده!! آها،اگه پالایشگاه آشنا داری بچسب به شیمی و تا میتونی خودتو بکش بالا و برو پالایشگاه که زندگیتو ببندی. خیلی حیف شد،ینی مصدومیتت جوریه که اصن دیگه نمیتونی ادامه بدی؟رباط صلیبی یا مچ پا؟ بیشتر چه سبکی میخونی؟فانتزی یا رسمی؟ والا منم قبل از سوم دبیرستان میخواستم برم میکروبیولوژی،ولی سوم یه دبیر زمین شناسی داشتیم فوق العاده قشنگ درس میداد منو شیفته زمین کرد و دیگه رفتم زمین شناسی الانم با تمام سختیایی که داره به خصوص اردوهاش که پدر آدمو در میاره ولی چون دوس دارم و علاقه دارم همش برام شیرینه.دیگه توکل به خدا برم ارشد و ببینم کار چی گیر میاد فوتبالیم در حد لالیگا!پرسپولیسی تیر و رئالی خفن،تیم ملیم عاشق اسپانیا و برزیلم،تو چی؟
(amirhossein1996 سابق)
نام کاربری
رمز عبور