تبلیغات در ترفندستان
وارد نشده
اخیراً فعالیتی صورت نگرفته است.

2 پیغام بازدید کنندگان

1. www.adenicccccc@yahoo.comاینم ایمیلم لطفا راه حلشو به ایمیلم بفرستید خیلی مرصی خواهش می کنم شرمندم نکنید چقدر سریع جواب دادید منتظرم یو هووووووووو
  2. [CODE]
    سلام
    آدنیسم
    یه خاطره تعریف کنم؟؟!!
    امروز صبح اومدم دیدم کامپیوتر از منوی استارت که وارد می شم همه برنامه های اجرایی با pdf باز می شه pdfو پاک کردم حالا همش با open whit باز می شه خلاصه خیلی حالم بد شد بعدم اومدم تو اینترنت بچرخم یه راه حل پیدا کنم واسه مشکلم گفتن کامپوترت ویروس برداشته autorun و وصل کردم بعد گفتن از طریق سیستم عامل dos می تونی این ویروس نامرد و بی ادب و از کامپیوترت حذف کنی و بعدم که ما این دستورایی که گفتن اجرا کردیم گفتن ریست کن کامپیوترتو ریست کردم گفتن حالا دوباره برو سیستم عامل dos حالا هر چی mdc رو سرچ می کنم از هر جا میخوام باز کنم که ادامه ویروس کشی رو ادامه بدم باز نمی شه تازه همه برنامه های اجرایی با با اینترنت یه سری نوشته های اجق وجق باز می شه دیگه دستم به دامنتون کمک کنید لطفا
نمایش پیغام‌های بازدید کننده 1 از 2 تا 2
درباره adenic

اطلاعات عمومی

درباره adenic
محل زندگی:
teh

آمار

مجموع پست ها
مجموع پست ها
3
میانگین پستها در طول روز
0.00
پیغام بازدید کنندگان
مجموع پیغام ها
2
جدید ترین پیام
April 17th, 2012 17:25
اطلاعات عمومی
تاریخ و زمان آخرین فعالیت درسایت
April 17th, 2012 17:39
نتیجه‌ای جهت نمایش وجود ندارد.

اکنون ساعت 05:05 برپایه‌ی ساعت جهانی (GMT +3.5) می‌باشد.

تبلیغات متنی

عضویت در خبرنامه

با عضویت در خبرنامه‌ی سایت، جدیدترین ترفندها، نقد و بررسی‌ها و مطالب مدرسه فناوری به طور خودکار به ایمیل شما ارسال می‌شود. بعد از کلیک بر روی دکمه‌ی «مشترک شوید»، بایستی کد داخل تصویر را وارد کرده، سپس به صندوق ایمیل خود مراجعه کنید و روی لینک تأیید کلیک کنید تا اشتراک شما نهایی شود.

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به وب سایت ترفندستان است. برداشت مطالب و تصاویر تنها با ذکر نام ترفندستان مجاز است.