سلام. رشته معماري گرايشهاي خاصي داره يا معماري تنهاست؟
سلام. نام کاربری جدید رو بفرمایید براتون تغییر خواهم داد. فقط دقت کنید نام کاربری تنها یکبار قابل تغییر است و نام کاربری جدید نیز قبلاً نبایستی ثبت شده باشد.
سلام تولدتون مبارك
خواهش ميکنم ...
اگر در هم آزاد و هم دولتی رشته ی معماری قبول شدید بهتره به اعتبار دانشگاه نگاه کنید اما اگر در آزاد معماری و در دولتی ... قبول شدید باید هم به علاقه ی خودتون توجه کنید و هم به اعتبار دانشگاه.معمولا امکانات کارگاهی دانشگاه آزاد از دولتی بهتره چون پولشو می پردازید اما خب اینو در نظر بگیرید که در موفقیت اول از هر چیز علاقه ی شما مهمه و دوم شدت پشتکارتون.همون طور که قبلا گفتم خیلیا از دانشگاه آزاد فار التحصیل شدن و شغل های خوبی هم دارن اما خیلی از افراد از دانشگاه های دولتی بعضا معتبر فارغ التحصیل شدن اما هنوز بیکارن. بازم اگر سوالی بود بنده در خدمتم...
خب الحمدالله که جایی که میخواستید قبول شدید من دیدم نوشته بودید دانشگاه دولتی تازه تاسیس قبول شدید.مگه این دانشگاهی که میگید دانشگاه خوبی نیست؟...
سلام دولتی کدوم دانشگاه قبول شدید؟آزاد چطور؟...
سلام عید سعید فطر رو به شما و خانواده گرامیتون تبریک عرض میکنم اینم عیدی ما: آیا می خواهید 50 ارسال آخر انجمن ها را بر روی دسکتاپ خود ببینید؟! آیا می خواهید 20 ترفند آخر سایت را بر روی دسکتاپ خود ببینید؟! آیا می خواهید 10 مطلب آخر وبلاگ های کاربران را بر روی دسکتاپ خود ببینید؟! آیا می خواهید به 166 شاخه ، بخش و زیر بخش های انجمن ترفندستان مستقیما از روی دسکتاپتان دسترسی داشته باشید؟ آیا می خواهید به 106 لینک از امکانات مختلف سایت و انجمن های ترفندستان مستقیما از روی دسکتاپتان دسترسی داشته باشید؟ پس با ما همراه شوید. جدید گجت ترفندستان - نسخه 1 (Tarfandestan Sidebar Gadget 1.0) - برای ویندوزهای Seven , Vista جدید توجه:این گجت با قبلی کاملا متفاوت است نه اینکه نسخه ی جدید اون باشه.امکانات چند برابر با حجم حدود یک چهارم!اطلاعات بیشتر و تفاوت هاشون و اینکه چرا تاپیک جدا زده شده و ... همه در تاپیک موجود است.
با سلام لطفا اينجا رو نگاه کنيد ...
(yTure سابق)
(TVA1388 سابق)
نام کاربری
رمز عبور