17 dey tavalodame hamatoon davatin be page man be sarfe mive o shirnio bezano bekoob
salam aji halet khoobe azizam?
salam azizaaaaaaaaaam khooobi? ishala hamishe shado movafagh bashi
سلام,ممنون خوبم .شما حالتان چطور است.امیدوارم که اوضاع بر وفق مراد باشد. امیدوارم که با محیط ترفندستان آشنا شده باشید.در واقع من عضو خیلی از فوروم ها بودم و هستم,ولی ترفندستان و یکی دوتای دیگه از همه بهتر هستند.البته اون دوتای دیگه یک مقدار حرفه ای و تخصصی است,برای همین ترفندستان دلچسب تر است. راستی میدونم به انگلیسی خیلی علاقه دارید ولی سعی کن فارسی بنویسی.بهرحال ممنون از احوالپرسی شما.
با سلام. برای این کار بایستی از قسمت انتخاب / ویرایش آواتار اقدام نمایید. البته گویا با کمک دوستان موفق به این کار شدهاید.
خواهش میکنم عزیزم
سلام عزیزم واسه آواتار وارد انتخاب / ویرایش آواتار میشی /گزینه 2 - آپلود تصویر از رایانه شخصی خود/browse/ ذخیره تغییرات . واسه تم پروفایلت اول از همه عکس هایی رو که میخوای واسه قالب پروفایلت ایجاد کنی یه آلبوم میسازی و عکس از هاردت آپلود میکنی وقتی آلبوم درست شد بعد وارد پیکر بندی پروفایل میشی آدرس مستقیم یکی از عکس های آلبوم رو داخل کادرهایی که در کنار هست وارد میکنی یعنی بعد از کپی کردن آدرس عکس آلبومت اونو داخل کادرها پیست میکنی و کادر رنگها و فونت رو به دلخواه انتخاب میکنی ود آخر ذخیره تغییرات رو میزنی در ضمن واسه فونت داخل پروفایلت سعی کن از فونت مناسبتر استفاده کنی تا خواناتر بشه
سلام,جواب را برایتان در پیام خصوصی که داده بودید,فرستادم.ولی یک لینک هم در این رابطه برایتان میفرستم.
نام کاربری
رمز عبور