تبلیغات در ترفندستان
وارد نشده
اخیراً فعالیتی صورت نگرفته است.

8 پیغام بازدید کنندگان

1. مشاهده مکالمات
    17 dey tavalodame hamatoon davatin be page man be sarfe mive o shirnio bezano bekoob
  2. مشاهده مکالمات
    salam aji
    halet khoobe azizam?
  3. مشاهده مکالمات
    salam azizaaaaaaaaaam
    khooobi?
    ishala hamishe shado movafagh bashi
  4. سلام,ممنون خوبم .شما حالتان چطور است.امیدوارم که اوضاع بر وفق مراد باشد.
    امیدوارم که با محیط ترفندستان آشنا شده باشید.در واقع من عضو خیلی از فوروم ها بودم و هستم,ولی ترفندستان و یکی دوتای دیگه از همه بهتر هستند.البته اون دوتای دیگه یک مقدار حرفه ای و تخصصی است,برای همین ترفندستان دلچسب تر است.
    راستی میدونم به انگلیسی خیلی علاقه دارید ولی سعی کن فارسی بنویسی.بهرحال ممنون از احوالپرسی شما.
  5. مشاهده مکالمات
    با سلام.
    برای این کار بایستی از قسمت انتخاب / ویرایش آواتار اقدام نمایید. البته گویا با کمک دوستان موفق به این کار شده‌اید.
  6. مشاهده مکالمات
    خواهش میکنم عزیزم
  7. مشاهده مکالمات
    سلام عزیزم
    واسه آواتار وارد انتخاب / ویرایش آواتار میشی /گزینه 2 - آپلود تصویر از رایانه شخصی خود/browse/ ذخیره تغییرات .
    واسه تم پروفایلت اول از همه عکس هایی رو که میخوای واسه قالب پروفایلت ایجاد کنی یه آلبوم میسازی و عکس از هاردت آپلود میکنی وقتی آلبوم درست شد بعد وارد پیکر بندی پروفایل میشی آدرس مستقیم یکی از عکس های آلبوم رو داخل کادرهایی که در کنار هست وارد میکنی یعنی بعد از کپی کردن آدرس عکس آلبومت اونو داخل کادرها پیست میکنی و کادر رنگها و فونت رو به دلخواه انتخاب میکنی ود آخر ذخیره تغییرات رو میزنی
    در ضمن واسه فونت داخل پروفایلت سعی کن از فونت مناسبتر استفاده کنی تا خواناتر بشه
  8. سلام,جواب را برایتان در پیام خصوصی که داده بودید,فرستادم.ولی یک لینک هم در این رابطه برایتان میفرستم.
نمایش پیغام‌های بازدید کننده 1 از 8 تا 8
درباره zangenehmahtab

اطلاعات عمومی

تاریخ تولد
19 January 1995 (30 سال)
درباره zangenehmahtab
گوشی موبایل:
LG-KP500
اپراتور:
Irancell
سیستم عامل کامپیوتر:
Windows-7
مرورگر:
Firefox
آنتی ویروس:
NOD32
نوع اتصال و سرعت اینترنت:
ADSL-256 Kb/S
محل زندگی:
just around here!!!
علاقه مندی ها:
زبان انگلیسی دنیای منه!+ فووووتبال+ والیبال+ استرالیا!!
شغل:
محصل

امضاء

You can't change the people around, but you can always choose the people to be around

آمار

مجموع پست ها
مجموع پست ها
16
میانگین پستها در طول روز
0.00
آلبوم ها
مجموع آلبوم ها
1
مجموع تصاویر
8
پیغام بازدید کنندگان
مجموع پیغام ها
8
جدید ترین پیام
January 5th, 2013 17:16
اطلاعات عمومی
تاریخ و زمان آخرین فعالیت درسایت
June 4th, 2014 12:49

4 دوستان

نمایش دوستان 1 به 4 از 4
نتیجه‌ای جهت نمایش وجود ندارد.

اکنون ساعت 03:33 برپایه‌ی ساعت جهانی (GMT +3.5) می‌باشد.

تبلیغات متنی

عضویت در خبرنامه

با عضویت در خبرنامه‌ی سایت، جدیدترین ترفندها، نقد و بررسی‌ها و مطالب مدرسه فناوری به طور خودکار به ایمیل شما ارسال می‌شود. بعد از کلیک بر روی دکمه‌ی «مشترک شوید»، بایستی کد داخل تصویر را وارد کرده، سپس به صندوق ایمیل خود مراجعه کنید و روی لینک تأیید کلیک کنید تا اشتراک شما نهایی شود.

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به وب سایت ترفندستان است. برداشت مطالب و تصاویر تنها با ذکر نام ترفندستان مجاز است.