تبلیغات در ترفندستان
وارد نشده
اخیراً فعالیتی صورت نگرفته است.
درباره invisible girl

اطلاعات عمومی

درباره invisible girl
اپراتور:
IR-TCI
سیستم عامل کامپیوتر:
Windows-7
مرورگر:
Firefox
آنتی ویروس:
Avira
نوع اتصال و سرعت اینترنت:
ADSL-128 Kb/S
محل زندگی:
my city and it's people are the big mistery
علاقه مندی ها:
Ernest Hemingway
شغل:

امضاء

به جای پاک کردن اشک هایتان,کسانی که باعث گریه شما میشوند را پاک کنید!!!

آمار

مجموع پست ها
مجموع پست ها
0
میانگین پستها در طول روز
0
آلبوم ها
مجموع آلبوم ها
1
مجموع تصاویر
76
اطلاعات عمومی

12 دوستان

نمایش دوستان 1 به 10 از 12
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

خیلی دلت میخواد ولی نمیشه..

توسط invisible girl تاریخ November 28th, 2012 در 21:00
دیدم برای سلام زیادی زدم توی خط فرانسه یه بار هم به زبان شیرین عربی سلام کنم:دی السلام علیک و رحمه ال...وبرکاته جمیعا...ایکم حالک؟ عربی حرف زدن به من نیومده پوزش میطلبم:دی انشال..که همیشه دلتون شاد باشه و از چیزای کوچیکی که میتونن شادی بزرگی بهتون بدن غافل نشین..آمین... دوستان
0 پسندیدن

ادامه مطلب

دسته بندی ها
دسته بندی نشده

دوست کجا بود؟

توسط invisible girl تاریخ November 27th, 2012 در 20:55
Good night بر همه..انشال..که صفحه ی شفاف قلبتون صاف و زلال باشه و کسی دلتون را نشکنه..آمین
راستش تقربا همه ی وبلاگ هایی که نوشتم تجربه ی شخصیم و خاطراتم بوده همشون را هم سعی کردم با لحن طنز بنویسم چون دوست ندارم خدایی نکرده کسی را ناراحت کنم..ولی بعضی چیزا توی زندگی
0 پسندیدن

ادامه مطلب

دسته بندی ها
دسته بندی نشده

عواقب روز بارانی

توسط invisible girl تاریخ November 26th, 2012 در 21:06
بنژوغ بر همه..انشال..که دلهاتون مثل بارون رحمت خدا باشه و زشتی ها و کینه هارو تو خودش نگه نداره ودلهاتون مثل بارون جاری باشه نه خدایی نکرده مثل برکه راکد..آمین..
اول تبریک میگم به اکثرشهرها که بارونِ رحمت خدا شامل حالشون شده..از دانشگاه که میومدم شدیدبارون گرفته بود..تمام راه را دویدم ولی هرچی میدویدم تازه بدتر میشد هم بارون شدیدتر میخورد به صورتم هم آب چالاپ چالاپ میپاشید به لباسام:دی...حالا
0 پسندیدن

ادامه مطلب

ویرایش‌شده November 26th, 2012 در 21:15 توسط invisible girl

دسته بندی ها
دسته بندی نشده

طرزفکراشتباه

توسط invisible girl تاریخ November 25th, 2012 در 16:01
سلو بر همه..انشال..که جمع گرم خانوادتون همیشه شاد باشه واز این نعمت بزرگ الهی به نحواحسنت استفاده کنین..آمین
راستش بعضی از ما آدمهای 2پا تفکرات جالبی داریم حالا این تفکرات از کجا اومده و چرا اومده را نمیدونم..یکی از این تفکرات قرون وسطایی این هست که:به عنوان مثال یکی به من نوعی بد میکنه چندوقت بعد میبینم که
eeeهمون طرف مریض
0 پسندیدن

ادامه مطلب

ویرایش‌شده November 25th, 2012 در 16:38 توسط invisible girl

دسته بندی ها
دسته بندی نشده

فرصتی برای تفکر

توسط invisible girl تاریخ November 24th, 2012 در 16:19
بنسوآغ بر همه..انشال..که دلاتون آزاده باشه از هرگونه غمی وذهنتون آزاده از هرگونه گرفتاری..آمین
امروز تاسوعا هست راستش یه فکری میکردم صبح..این همه هیئت و مداح و دسته و عزادار همه یه یک طرف..این همه شورش وشوروحیا به یک طرف ولی باز هنوز بعد از1400سال(اگراشتباه نکنم)امام
0 پسندیدن

ادامه مطلب

ویرایش‌شده November 24th, 2012 در 17:40 توسط invisible girl

دسته بندی ها
دسته بندی نشده
نتیجه‌ای جهت نمایش وجود ندارد.

اکنون ساعت 07:28 برپایه‌ی ساعت جهانی (GMT +3.5) می‌باشد.

تبلیغات متنی

عضویت در خبرنامه

با عضویت در خبرنامه‌ی سایت، جدیدترین ترفندها، نقد و بررسی‌ها و مطالب مدرسه فناوری به طور خودکار به ایمیل شما ارسال می‌شود. بعد از کلیک بر روی دکمه‌ی «مشترک شوید»، بایستی کد داخل تصویر را وارد کرده، سپس به صندوق ایمیل خود مراجعه کنید و روی لینک تأیید کلیک کنید تا اشتراک شما نهایی شود.

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به وب سایت ترفندستان است. برداشت مطالب و تصاویر تنها با ذکر نام ترفندستان مجاز است.