دیدم برای سلام زیادی زدم توی خط فرانسه یه بار هم به زبان شیرین عربی سلام کنم:دی السلام علیک و رحمه ال...وبرکاته جمیعا...ایکم حالک؟ عربی حرف زدن به من نیومده پوزش میطلبم:دی انشال..که همیشه دلتون شاد باشه و از چیزای کوچیکی که میتونن شادی بزرگی بهتون بدن غافل نشین..آمین... دوستان
0 پسندیدن
Good night بر همه..انشال..که صفحه ی شفاف قلبتون صاف و زلال باشه و کسی دلتون را نشکنه..آمین
راستش تقربا همه ی وبلاگ هایی که نوشتم تجربه ی شخصیم و خاطراتم بوده همشون را هم سعی کردم با لحن طنز بنویسم چون دوست ندارم خدایی نکرده کسی را ناراحت کنم..ولی بعضی چیزا توی زندگی0 پسندیدن
بنژوغ بر همه..انشال..که دلهاتون مثل بارون رحمت خدا باشه و زشتی ها و کینه هارو تو خودش نگه نداره ودلهاتون مثل بارون جاری باشه نه خدایی نکرده مثل برکه راکد..آمین..
اول تبریک میگم به اکثرشهرها که بارونِ رحمت خدا شامل حالشون شده..از دانشگاه که میومدم شدیدبارون گرفته بود..تمام راه را دویدم ولی هرچی میدویدم تازه بدتر میشد هم بارون شدیدتر میخورد به صورتم هم آب چالاپ چالاپ میپاشید به لباسام:دی...حالا0 پسندیدن
سلو بر همه..انشال..که جمع گرم خانوادتون همیشه شاد باشه واز این نعمت بزرگ الهی به نحواحسنت استفاده کنین..آمین
راستش بعضی از ما آدمهای 2پا تفکرات جالبی داریم حالا این تفکرات از کجا اومده و چرا اومده را نمیدونم..یکی از این تفکرات قرون وسطایی این هست که:به عنوان مثال یکی به من نوعی بد میکنه چندوقت بعد میبینم که eeeهمون طرف مریض
0 پسندیدن
بنسوآغ بر همه..انشال..که دلاتون آزاده باشه از هرگونه غمی وذهنتون آزاده از هرگونه گرفتاری..آمین
امروز تاسوعا هست راستش یه فکری میکردم صبح..این همه هیئت و مداح و دسته و عزادار همه یه یک طرف..این همه شورش وشوروحیا به یک طرف ولی باز هنوز بعد از1400سال(اگراشتباه نکنم)امام0 پسندیدن