نوکرتم ایشالله موفق باشی داداش 1 پسندیدن majidhmt
ممنون داداش همه چی خوبه خداروشکر سلامت باشی لطف کردی یادمون کردی. 1 پسندیدن majidhmt
1 پسندیدن majidhmt
bah bah salam aziz. mer30 khooobam to chetory? eydet ham mobarak bashe sharmande man kheily kam sar mizanam tarfandestan.
سلام داش گلم ممنون به همچنین ایشالله سال پربرکتی داشته باشی آره داداش مشغول کارهای پایان نامه هستم ایشالله اگه بشه تا شهریور دفاع کنم شما چه میکنی؟
سلام،به لطف شما خوبم.من هم عید را به شما تبریک عرض میکنم و امیدوارم امسال به تمام آرزوهایتان (البته آرزوهایی که معقول است) برسید.
منظورم اینه که زیادی لطف داری به من
سلام دوست عزیز شما رو دعوت به نظرسنجی و اعلام نظر درمورد تاپیک انتی ویروس Eset میکنم خیلی خیلی خوشحال میشم نظرتم پایین تاپیکم بگی اینم لینکش: http://www.tarfandestan.com/forum/thread169550.html 1 پسندیدن m123a4
سلام مهران جان، خوبم ممنون کلی خبر دارم مرحله یک جز ده تای اول کشور شدم مرحله دو 7 اردیبهشت دارم خ برام دعا کنین سرنوشت ایندم توش رقم میخوره آفرین، آقا تبریک میگم من که حتما دعا میکنم برات، دیگه اینکه دعای من چقد بره بالا با خداست من ب تناوب ساده نقویم اعتقاد ندارم ولی سال خوبی داشته باشی مرسی، سال نو رو تبریک میگم ایشالا سال خوبی باشه برات پر از موفقیت دوست دارم روز قبل امتحانم باهاتون حرف بزنم وکلی انرزی بگیرم وقتی ک باهاتون حرف میزنم اخه کلی انرزی میگیرم شما لطف داری ولی این دیگه اغراقه
نام کاربری
رمز عبور