چطوری ای دوست؟
خوب حالا باید از کجا شروع کنم ؟ و اگه بخوام با کدنویسی یاد بگیرم باید از کجا شروع کنم ؟ جداً میشه شب خوابید صب وب دیزاینر شد ؟ من میخوابم صب که بلند میشم ، تا نیم ساعت اسمم یادم نیست 1 پسندیدن شیراز سوشیال
میخوام تو کمترین زمان ممکن بیشترین بازده رو داشته باشه ، چون خیلی وقت ندارم ! ولی کدنویسی رو هم دوس دارم . 2 پسندیدن sunstar13, شیراز سوشیال
بابو این که فوق العادس ! خیلی قشنگه ! الآن علاقه و اشتیاقم دو چندان شد خیلی دوس دارم یاد بگیرم ! بهت میگم از کجا شروع کنی. خوب بگو دیگه ! منتظر چی هستی ؟ 1 پسندیدن sunstar13
اما طراحی وب سایت هم انجام میدم به خوبی شما به خوبی من ؟ من اصلاً بلد نیستم ! خیلی دلم میخواد که یاد بگیرم ولی اصلاً نمیدونم از کجا باید شروع کنم ! 1 پسندیدن sunstar13
با سلام و عرض ظهربخیر خوب که بله خوبیم ! نفسی میاد و میره و شکر میکنیم ! من خوشحال تر میباشم که قبول کردید چقد تعارف تیکه پاره میکنی ! به نام خدا من مهدی هستم 15 ساله از آشنایی با آب میوه Sunstar خیلی خوشبختم 1 پسندیدن sunstar13
ممنون محبت داری ... ماهم دوستان رو فراموش نمی کنیم. 1 پسندیدن sunstar13
نعع فک نکنم دیگه شاید یه بار بیام آدرس سایت رو بدم و برم بله بله کاملا مشخصه الان آنلاین نیستی !!!!! 1 پسندیدن sunstar13
میش دیگه چیه ؟ ممنون دوستان خوب باشن مام خوبیم من نبودم؟ من که شبانه روز اینجام ... مرسی 1 پسندیدن sunstar13
حالا این جا بگم باور نمیکنی/. رضا پیشرو و با گروه epicure band دوستم. بازم نمیــــــــــــــــــNEMIDiـ ــــــــــــــدی ؟ باوشه ( به مکالمه های قبلی مون مراجعه کن اون موقع گفتم که بهت حالا بیخیال بازم میای انجمن دیگه؟
نام کاربری
رمز عبور