تبلیغات در ترفندستان
وارد نشده
اخیراً فعالیتی صورت نگرفته است.

3 پیغام بازدید کنندگان

1. دستت درد نکنه ، اون DEP فعال شد ، خیلی خیلی ممنون
  2. سلام ، ببخشید که مزاحم شدم ، ولی اخه من نمی دونم که باید این سوال رو کجا مطرح کنم ، بعدش این CMD رو نمی دونم چیه و اون دو تا syntax رو نمی دونم کجا وارد کنم ، شما به اون خانم گفته بودید که بره توی startup asd Recovery بعدش بره تو setting و بعدش دکمه ی Edit رو بزنه ، ولی برا من دکمه ی ادیت نداره ، اگه میشه خودتون یا جایی که به من کمک میشه رو معرفی کنید ، ببخشید که مزاحم شدم واقعا شرمنده.
  3. سلام. لطفاً از این به بعد سوالات تخصصی رو توی انجمن مطرح کنید و اگر فکر میکردید شخص خاصی میتونه کمکتون کنه، لینک تاپیک رو براش بفرستید.

بطور خلاصه مشکل شما اینطوری حل میشه که CMD رو در حالت Run as admin اجرا کنید و دو دستور زیر رو یکی یکی در اون وارد کنید:
    bcdedit.exe /set {current} nx AlwaysOn
    bcdedit.exe /set {current} nx optin
نمایش پیغام‌های بازدید کننده 1 از 3 تا 3
درباره Hossein.0111

اطلاعات عمومی

درباره Hossein.0111
گوشی موبایل:
Samsung-Galaxy-Note-II-N7100
اپراتور:
IR-TCI
سیستم عامل کامپیوتر:
Windows-7
مرورگر:
Google-Chrome
نوع اتصال و سرعت اینترنت:
ADSL-512 Kb/S
محل زندگی:
مازندران ---->بابل

آمار

مجموع پست ها
مجموع پست ها
0
میانگین پستها در طول روز
0
پیغام بازدید کنندگان
مجموع پیغام ها
3
جدید ترین پیام
June 26th, 2014 13:23
اطلاعات عمومی
تاریخ و زمان آخرین فعالیت درسایت
June 28th, 2014 12:42
نتیجه‌ای جهت نمایش وجود ندارد.

اکنون ساعت 23:27 برپایه‌ی ساعت جهانی (GMT +3.5) می‌باشد.

تبلیغات متنی

عضویت در خبرنامه

با عضویت در خبرنامه‌ی سایت، جدیدترین ترفندها، نقد و بررسی‌ها و مطالب مدرسه فناوری به طور خودکار به ایمیل شما ارسال می‌شود. بعد از کلیک بر روی دکمه‌ی «مشترک شوید»، بایستی کد داخل تصویر را وارد کرده، سپس به صندوق ایمیل خود مراجعه کنید و روی لینک تأیید کلیک کنید تا اشتراک شما نهایی شود.

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به وب سایت ترفندستان است. برداشت مطالب و تصاویر تنها با ذکر نام ترفندستان مجاز است.