تبلیغات در ترفندستان
وارد نشده
اخیراً فعالیتی صورت نگرفته است.

29 پیغام بازدید کنندگان

1. مشاهده مکالمات
    سلام عزیزم.فعلا فعال نیست میشه به سوال من جواب بدید.من می خوام بعد از باز کردن ایمیل اون و وارد سایت کنم ولی بلد نیستم میشه کمکم کنید.
  2. مشاهده مکالمات
    نظم دادن به انجمن و اعمال قوانین باعث می‌شود که ما جلوی حق بیان کاربران را بگیریم؟
    اینکه می‌گوییم با نظرات‌تون کاربران رو دلسرد نکنید یا مثلاً پست اسپم ارسال نکنید میشه جلوی حق بیان رو گرفتن؟ اگر طرز فکر شما این‌طور است پس مشکلی نیست اگر قصد ادامه فعالیت ندارید.
    تلاش ما این است که انجمن منظم و دوستانه‌ای داشته باشیم.
    وبلاگ شما را هم حذف کردم، این‌گونه وبلاگ‌ها تنها باعث دلسردی دیگر کاربران می‌شود. اگر دوستی قصد ادامه فعالیت نداشت، می‌تواند فعالیت نکند. نیازی به وبلاگ نیست تا دیگر کاربران هم ناراحت شوند.
    شما نیز بهتر است در افکار خود تجدید نظر کنید و تنها با یک یا دو تذکر ساده تصمیم به ترک انجمن نگیرید! اگر ما مخالف فعالیت شما بودیم تذکر نمی‌دادیم که بتوانید فعالیت خود را اصلاح کنید،‌ مستقیم حساب کاربری‌تان را مسدود می‌کردیم. اما هدف ما این نیست که کاربران فعالیت نکنند، بلکه این این است که فعالیت صحیح داشته باشند.
  3. مشاهده مکالمات
    salam dash.bebakhshid age moshkeli dashte basham koja bayad bezaram ke baghiye k midoonan javab bedan?
  4. مشاهده مکالمات
    خیلی خوشحالم داداش. فدای تو مرسی
  5. مشاهده مکالمات
    سلام.
    دوست گرامی خواهشمندم با اینگونه پست‌ها موجب دلسردی دوستان نشوید:
    خیلی باحالین اینقد ینی بازی مهمه که یکی یکی بررسیش می کنین؟
    حیفه وقت
    می رین هی فیلم نیگا می کنین آخرش می گین عَه این چی بود دیگه
    بعد می یاین شونصد ساعت بازی می کنین چشماتونو پای کامپیوتر داغون می کنید بعد میاین می گین عَه این فلان ایرادو داش اون فلان ایرادو... دمتون گرم
  6. مرسی دوست من
  7. خب دوست من همه ی بخش ها تاپیک جدید نوشته و هر بخشی که وارد بشید نوشته تاپیک جدید یعنی مربوط به همون بخش هست
    شما وقتی وارد صفحه اصلی انجمن ها بشید هر انجمنی یه قلمرو داره که شامل زیر مجموعه هاش میشه
    مثلاً قلمروی موبایل و مخابرات در این قلمرو شامل بخش های مختلف و هر بخشی با زیر مجموعه هاش که مربوط به موضوع کاربر میشه تاپیک ارسال میکنه
    یا مثلاً قلمروی سخت افزار که مربوط به مسائل سخت افزاری میشه که اونجا بخش مورد نظرتون رو انتخاب می کنید و سپس تاپیک جدید ارسال میکنید.
    الان این تاپیک شما مربوط میشه به قلمروی سخت افزاربخش لپتاپ یا اسپیکر و کارت صدا میتونید مطرح کنید . ولی شما در بخش مودم و تجهیزات شبکه تاپیک ارسال کردید که من انتقال دادم به بخش مربوط به لپتاپ
  8. مشاهده مکالمات
    سلام رو صفحه ایمیلم مینویسه این ایمیل حک شده یعنی چی میدونی
  9. منظورم اینه که مثلاً می خواین یه برنامه معرفی کنید یا مشکلی مطرح کنید در بخش مربوط به انجمن خودش باشه

به عنوان نمونه: معرفی و دانلود نرم افزا اندرویددر بخش خودش قرار بگیره نه اینکه مثلاً پرسش و پاسخ ویندوز 7 باشه یا مثلاً اگه با یه نرم افزار مشکل دارید در بخش مشکلات کار با نرم افزارهای مختلف سوال تو رو مطرح کنید و امثال...
  10. با سلام
    دوست عزیز از اینکه در انجمن ها به دوستانی که مشکل دارن کمک می کنید ممنونیم
    فقط چند نکته رو خدمت تون یاد آوری کنم :
    لطفاًاز ارسال پست های پی در پی خودداری کنید اگه چیزی در رابطه با پست قبلی یادتون اومد نیازی نیست که پست جدید ارسال کنید بلکه توسط دکمه ویرایش متن حرفاتون رو کامل کنید
    سعی کنید هنگام ارسال تاپیک و مطرح کردن مشکل تون در انجمن مربوط به سوال تون استفاده کنید
    با تشکر از فعالیت مفیدتون
نمایش پیغام‌های بازدید کننده 1 از 10 تا 29
صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
درباره khoshbakht2

اطلاعات عمومی

درباره khoshbakht2
اپراتور:
IR-TCI
سیستم عامل کامپیوتر:
Windows-8
مرورگر:
Google-Chrome
آنتی ویروس:
Avira
نوع اتصال و سرعت اینترنت:
WiMAX-512 Kb/S
محل زندگی:
مشهد
علاقه مندی ها:
ترفند های نرم افزاری
شغل:
بی کار بی عار(دانشجو)

امضاء

چیزی از خود هر قدم زیر قدم گم می کنم...

آمار

مجموع پست ها
مجموع پست ها
155
میانگین پستها در طول روز
0.04
پیغام بازدید کنندگان
مجموع پیغام ها
29
جدید ترین پیام
October 2nd, 2014 00:15
اطلاعات عمومی
تاریخ و زمان آخرین فعالیت درسایت
August 25th, 2014 19:36

3 دوستان

نمایش دوستان 1 به 3 از 3
نتیجه‌ای جهت نمایش وجود ندارد.

اکنون ساعت 01:17 برپایه‌ی ساعت جهانی (GMT +3.5) می‌باشد.

تبلیغات متنی

عضویت در خبرنامه

با عضویت در خبرنامه‌ی سایت، جدیدترین ترفندها، نقد و بررسی‌ها و مطالب مدرسه فناوری به طور خودکار به ایمیل شما ارسال می‌شود. بعد از کلیک بر روی دکمه‌ی «مشترک شوید»، بایستی کد داخل تصویر را وارد کرده، سپس به صندوق ایمیل خود مراجعه کنید و روی لینک تأیید کلیک کنید تا اشتراک شما نهایی شود.

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به وب سایت ترفندستان است. برداشت مطالب و تصاویر تنها با ذکر نام ترفندستان مجاز است.