سلام یه نگاهی به آموزش لینک زیر داشته باشید (فیل*تر شده) Setup DroidJack (Android RAT ) + Port Forwarding
سلام داداش خسته نباشی واس هک از طریق رات چه پورتی رو پیشنهاد میکنی ؟کدوم پورتو باز کنم پورت 45 و 80 اینا یکم اذیت میکنن و اینکه داداش یه چنتا برنامه میخوام ک رات و باهاش ترکیب کنم نث قندشکن و برنامه های ترکیه و این چیزا . یجوری باشن ک بعد از اینکه از برنامه خارج شدی پشت زمینه کار کنن . وقتی گوشی ریستارت میشه خودکار بازشن ک عالی تر میشه . حجمشون کمتر از 10 مگ باشه بهتره راحت بایند میشه . داداش اگ زحمتی نیس کمکم کن موندم توش سلام دوست عزیز . برنامه های ترکیب که قبلاََ تاپیک زده بودید.اگر یک فرصتی برای یادگیری برنامه نویسی بذارید همه این کارها رو خودتون می تونید انجام بدید. یعنی یه برنامه بنویسی که برای ترکیب باشه و فایل در پس زمینه اجرا بشه و فایروال رو دور بزنه!!!!!! می تونی تو سایت های خارجی هم عضو بشین فیلم آموزش هک اندروید با کالی لینوکس +آموزش Andro Rat Binder و....معرفی تیم های هک و کرک خارجی
سلام دوست عزیز . چه فایلی لازم دارید,نام فایل رو بنویسید (هر چند تا به انگلیسی تا اگر بود آپلود کنم 1 پسندیدن shamun
سلام داداشم خوبی والا من نه موبایل دارم نه چیزی از هک بلدم . شرمنده
1 پسندیدن shamun
سلام داداشا من اینجا کمپیدام نسخه مبایلشم جواب نمیده اگه شدد بیان لتگراک یا واتس یا لاین 09355452847 یا 09146844495
سلام چطورییییی؟؟؟؟؟؟ 1 پسندیدن shamun
چرا نشمورمت ؟ کجا بودی یهو غیبت زد
چون چ چسبیده ب را هیهیهیههیی
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!! 1 پسندیدن shamun
((کــــــــــــســـــــرا)سابق)
(callofbaaz سابق)
نام کاربری
رمز عبور