سلام دوست عزیز من وقتی روی عکسی کلیک میکنم میخوام اون عکس رو ببینم در windows photo viewer به این جمله برمیخورم windows photo viewer cant open this picture because ypu dont have the correct permissions to access the file location. و بعد برای اینکه بتونم عکس رو ببینم باید slide show کنم تا ببینم میشه بهم راهنمایی کنید که چجوری درستش کنم و مثل قبل با اولین کلیک عکس رو باز کنم و ببینم و دیگه با این جمله مواجه نشم ؟ خواهش میکنم بهم راهنمایی کنین.
سلام
دوست عزیز شما دریکی از تاپیک هاتون گفتید که تم نوکیا سری 40 به گوشی s5233 میخوره من اکتحان کردم ولی گوشی نمیشناسه میشه کمک کنید؟
بازی سگا می خوام
به جمع «بهترین ها» دوست عزیز
سلام . بي زحمت يه مرخمت كنيد به من كمك بدين . من بلد نيستم يه مطلب جديد ارسال كنم من تازه واردم . لطفا helppppppppppp meeeeeeeeeee
سلام دوست عزیز
عضویت در گروه !!
سلام گل پسر منم میبینی که اصلا نمیتونم بیام نت
سلام بر دوست dear من دنبال نرم افزار (مکالمه اینترنتی) هستم، خیلی هم دنبالش گشتم ولی چیزه بدرد بخوری پیدا نکردم. اگه کسی نرم افزاری در این رابطه می شناسه لطفا معرفی کنه اگه اطلاعاتی هم از نحوه کار با نرم افزار skyp داره لطفا بگه چون تا اونجایی که من میدونم باید برای استفاده از اون کارتشو بخری که توایران نیست و باید از master card و اینجور چیزا استفاده کرد که منم شرمنده ام ... کمممممممممممممممممممک:crybedd ing:
(terorist سابق)
(ali-love سابق)
(ali_1989i سابق)
نام کاربری
رمز عبور