بوی باران، بوی سبزه، بوی خاک، شاخههای شسته، بارانخورده پاک، آسمانِ آبی و ابر سپید، برگهای سبز بید، عطر نرگس، رقص باد، نغمۀ شوق پرستوهای شاد خلوتِ گرم کبوترهای مست نرمنرمک میرسد اینک بهار خوش بهحالِ روزگار خوش بهحالِ چشمهها و دشتها خوش بهحالِ دانهها و سبزهها خوش بهحالِ غنچههای نیمهباز خوش بهحالِ دختر میخک که میخندد به ناز خوش بهحالِ جام لبریز از شراب خوش بهحالِ آفتاب ای دلِ من، گرچه در این روزگار جامۀ رنگین نمیپوشی به کام بادۀ رنگین نمیبینی به جام نقل و سبزه در میان سفره نیست جامت از آن می که میباید تهیست ای دریغ از تو اگر چون گُل نرقصی با نسیم ای دریغ از من اگر مستم نسازد آفتاب ای دریغ از ما اگر کامی نگیریم از بهار گر نکوبی شیشۀ غم را به سنگ هفترنگش میشود هفتاد رنگ سال نو مبارک 1 پسندیدن aa_2647
سلام هنوز زنده ایم به لطف حق. سپاسگذار محبت شما. انشاا... دیگه زیاد سرمیزنم. فعلا برقرار باشید و سلامت.
کم پیدا شدید دوست عزیز؟
جدید♥♥♥ ترفندستان 1000 ترفنده شد ♥♥♥ جدید
سلام عید سعید فطر رو به شما و خانواده گرامیتون تبریک عرض میکنم اینم عیدی ما: آیا می خواهید 50 ارسال آخر انجمن ها را بر روی دسکتاپ خود ببینید؟! آیا می خواهید 20 ترفند آخر سایت را بر روی دسکتاپ خود ببینید؟! آیا می خواهید 10 مطلب آخر وبلاگ های کاربران را بر روی دسکتاپ خود ببینید؟! آیا می خواهید به 166 شاخه ، بخش و زیر بخش های انجمن ترفندستان مستقیما از روی دسکتاپتان دسترسی داشته باشید؟ آیا می خواهید به 106 لینک از امکانات مختلف سایت و انجمن های ترفندستان مستقیما از روی دسکتاپتان دسترسی داشته باشید؟ پس با ما همراه شوید. جدید گجت ترفندستان - نسخه 1 (Tarfandestan Sidebar Gadget 1.0) - برای ویندوزهای Seven , Vista جدید توجه:این گجت با قبلی کاملا متفاوت است نه اینکه نسخه ی جدید اون باشه.امکانات چند برابر با حجم حدود یک چهارم!اطلاعات بیشتر و تفاوت هاشون و اینکه چرا تاپیک جدا زده شده و ... همه در تاپیک موجود است.
سلام. ضمن تبریک فرارسیدن ماه رمضان به شما و خانواده گرامی و همچین تولد ترفندستان هدیه ای ناقابل خدمت شما به همین مناسبت : گجت ترفندستان - نسخه 1 (Tarfandestan Gadget 1.0) منتظرتان هستیم
سلام.لطفا فایل موجود در تاپیک زیر رو دوباره آپلود کنید-----با تشکر http://www.tarfandestan.com/forum/thread84916.html
سلام آره xvision دارم ؟ قابل نداره! حالا واسه چی؟
سلام.داداش x-vision داري؟(tv usb)
سلام حالتون خوبه؟ میشه لطفا تصاویر آلبومهای خوشگلتون و در این گروه قرار بدید تا همه از دیدنشون لذت ببرن؟ http://www.tarfandestan.com/forum/gr...p?groupid=1178
نام کاربری
رمز عبور