حدودا ساعت 3-4بود داشتم هی چک میکردم ببینم جواب ها میاد یا نه.بعد یهو دیدم اومد و وقتی رتبه رو نگاه کردم خشکم زد.نوشته بود رتبه بدون سهمیه22هزار و با سهمیه9هزار بعد به خودم گفتم من که سهمیه ندارم پس همین 22هزار هست .بعد به مشاورم زنگ زدم و گفت اون 9هزار درسته .حالا پرسش من این هست تو رشته ریاضیی آیا امید هست تو تهران و یا اطراف تهران کارشناسی برم؟اصلا فکر نمیکردم جواب اینقدر بد بیاد یکم هم فکر میکنم بشینم واسه سال بعد.نمیدونم چی کار کنم.یکم مشورت بدید!!!0 پسندیدن
روزی مردی به سفر می رود و به محض ورود به اتاق هتل متوجه می شود که هتل به کامپیوتر مجهز است. تصمیم می گیرد به همسرش ایمیل بزند.نامه را می نویسد اما در تایپ آدرس دچار اشتباه می شودو بدون اینکه متوجه شود نامه را می فرستد. در این ضمن در گوشه ای دیگر از این کره خاکی زنی که تازه از مراسم خاکسپاری همسرش به خانه بازگشته بود با این فکر که شاید تسلیتی از دوستان یا آشنایان داشته باشد به سراغ کامپیوتر میرود تا ایمیل های خود را چک کند.اما پس از خواندن نخستین نامه غش می کند0 پسندیدن
روزی مرد کوری روی پلههای ساختمانی نشسته و کلاه و تابلویی را در کنار پایش قرار داده بود. روی تابلو خوانده می شد: �من کور هستم لطفا کمک کنید.�
روزنامه نگار خلاقی از کنار او می گذشت؛ نگاهی به او انداخت. فقط چند سکه در داخل کلاه بود.. او چند سکه داخل کلاه انداخت و بدون اینکه از0 پسندیدن