خبرآنلاین- بیژن نوباوه، نماینده مردم تهران در مجلس می گوید سید مهدی رحمتی از سپاهان یک میلیارد تومان پول گرفته است. گلر زردها به خشم می آید و می گوید:«من خیلی زحمت کشیدم که به اینجا رسیدم. زمانی که با ماشین در خط راه آهن-خانی آباد مسافرکشی می کردم این آقایان کجا بودند؟ هنوز به محله قدیمی0 پسندیدن
این ها ادعا می کنند که مهد دموکراسی و آزادی در جهان هستند . آزادی در کشور های غرب را ببینید
برای نمایش عکس در اندازه واقعی بر روی عکس کلیک کنید
0 پسندیدن
باهوش ترین انسان تاریخ ویلیام جیمز سایدیس امریکایی در سال ۱۸۹۸ میلادی (۱۲۷۷شمسی) به دنیا آمد .او در یک سالگی نوشتن را یاد گرفت و در ۵ سالگی به ۵زبان رایج دنیا تکلم میکرد و در ۱۱ سالگی استاد دانشگاه هاروارد بود او سر انجام در ۴۶ سالگی در سال ۱۹۴۴ میلادی درگذشت.
جالب توجه اینکه0 پسندیدن
کاريکاتور سياسي جنگ لفظي بين کودک يهودي و فلسطيني برنده جايزه بهترين کاريکاتور در امريکا
کودک يهودي: پدر من به من گفته0 پسندیدن
البته در این راستا پیری یا جوانی چندان شرط نیست ولی گویا جوانان پیشتاز بوده اند. این لیست شامل 10 تن از...
اینترنت محل خوبی برای بسیاری از افراد بااستعداد و کارآفرین است که با فعالیت بر روی پروژه های مفید و پرکاربرد چه بسا می تواند در حد کلان برای آنها سودآور هم باشد. البته در این راستا پیری یا جوانی چندان شرط نیست ولی گویا جوانانپیشتاز بوده اند. این لیست شامل 10 تن از کارآفرینانی0 پسندیدن