سلام باشه اما توجه داشته باشید که کرکها در 98 درصد موارد بر اساس امار مایکروسفت الوده و امنیت کامپیوتر رو بخطر میندازن. در هر حال انتخاب با شماست. موفق باشید.
سلام لطفا تجربیاتتون رو در اختیار بنده و باقی دوستان بزارید http://www.tarfandestan.com/forum/thread151806.html
سلام. والا تو آرشیو که چیزی ندارم. اما اوکی چیزی پیدا کردم، بهتون خبر می دم.
همه جا غیر از یاهو خرابه منم دنبالش نرفتم فعلا گالریه که خب از توی منوی کامپوننتش میتونی بری تو پنل گالری و عکس آپ کنی ، مشکلی نیس منوی بالای سایت هم استاندارده ! به جان بچه ام مشکل از سایت نیست ، خدا وکیلی الان اینترنت اکسپلورر شورشو در آورده بخدا خب ببین سایت ما پشتیبانی هم داره فک کنما اونجا بگو هم خودم هم بچه ها جوابتو کامل میدن اگه بازم سوالی داشتی
چشم مجتبی جان .آیدیمو برات پ.خ می کنم و موقعشو هم می گم یه کم با هم بچتیم تا ببینم می شه کاریش کرد یا نه؟ من اگه اینجا آنلاین باشم پس حتما اونجا هم آنلاینم فقط امیدوارم هزینشو هم در نظر بگیری. داداشی CMS ها اکثرا رایگانن
راستش از این سیستما زیاد سر در نمی یارم.اطلاعاتم کمه در موردش.چه مزایایی دارن این سیستم ها؟قالبی که من طراحی کردمو می شه به جوملا تبدیل کرد؟مگه این طوری سایت بزنم نسبت به جوملا چه چیزیش کمتره که می گی؟ پس حتما یه دفه بیا با هم صحبت کنیم مفصل بهت بگم که فرقش چیه در ضمن مشکل قالب هم نداشته باش چون جوری راضی میشی که عمرا دیگه به این استاتیک دل نمیبندی (بقول یکی : اون با من ) اصلا هم نگران نباش چون خیلی خیلی راحتتر از این حرفاس ...
از چه نرم افزارهایی مجتبی جان استفاده می کنی واسه طراحی سایت؟(جان من نگو نوت که خودم هم می دونم به این راحتی نمی شه تو نت !) خب چی بگم ؟ وقتی کامپیوتر نمیکشه دست میکشه و این که چه رشته ای می خونی؟ بهم میگن ریاضی میخونیم (البته اگه حوصلم بگیره امسال واسه کنکور یه کارایی میکنم) راستی بهت تبریک می گم بابت این اطلاعاتت.عالین نه بابا چرا جو میدی بچه مردم میره بالا الکی ؟ راستی وبمون فراموش نشه برادر. چشم چشم. فقط ببین من با اجازت امروز دارم میرم نمایشگاه نیستم ولی اگه اومدم چشم راستی درباره وبت میخواستم بگم اگه از جوملا و اینا استفاده کنی بسیار بسیار راحتتریا .... (از ما گفتن بود ) تازه نصب و کانفیگ و قالب و همه چیزش توی گروه ما رایگانه
نمی تونم حذم کنم! چون اشتباه نوشتیش هضم درسته راستی چرا با Microsoft Office SharePoint Designer 2007 یا Adobe Dreamweaver CS5 کار نمی کنی رو سایت؟ چون فعلا کامپیوترم قوی نیست و بشدت کند میشه .راستی می تونم بپرسم چند سالته آره عزیزم میتونی بپرسی . بپرس 19 سالمه عزیزم
من مشکلشو رفع میکنم و میزارم تو همون تاپیک بیا ببین مخلصتم داداش گلم کاری نکردم که وظیفه بود منو ها رو با ultra menu درست کردم و فایل پروژه اونم برات پیغام خصوصی میکنم. حــــــله؟!
چطور؟
(^ــ^MISS.H سابق)
(mojtabaniknam2 سابق)
نام کاربری
رمز عبور