سلام یه سوال داشتم و اونم اینکه چطوری میشه روی یه عکس یک امضا یا مثلاٌ یک عکس دیگه انداخت که به صورت معمولی دیده نشه و برای دیدنش باید از تنظیمات فوتوشاپ استفاده کرد؟؟؟؟
سلام یه سوال داشتم و اونم اینکه چطوری میشه روی یه عکس یک امضا یا مثلاٌ یک عکس دیگه انداخت که به صورت معمولی دیده نشه و برای دیدنش باید از تنظیمات فوتوشاپ استفاده کرد؟؟؟؟
اااااايييي
من نميدونستم اين رو تو سايت دارين
ميخواستم مچش رو بگيرم
كسرا جانم مچ منو شكست!!!!!!!!!!!!
بابا ترفندستان رو دست كم گرفتيم ها!!!!!!!!!!!
بازم ااااااايييي
اينو كه خودش امروز داده
روش ساده است سعي ميكنم در اسرع وقت با عكس تهيه كنم بزارم
ویرایش توسط masis : April 15th, 2008 در ساعت 00:56
از زندگی ، از این همه تکرار ، خسته ام
از هـای و هوی کوچـه و بازار خسته ام
از او کــه گفت یار تو هسـتم، ولی نبود
از خود که بی شکیب و بی یار خسته ام
تنهـــا و دل گرفتــه و بیــزار و بی امیــد
از حـال من مپرس که بسیـار خسته ام
kasra جان بازم مثل همیشه به داد مون رسید ی ممنون
من از دیروز تا حالا سر این سوال مونده بودم که کجاش مبهم هست ولی خب دیگه معما حل شد وآسان...
دقیقاٌ منظورم همین بود چون میشه باهش خیلی کارها کرد مخصوصا برای عکس هایی که خودمون توی اینترنت گذاشتیم و نمی خوایم کسی با نام خودش تویه سایتش بزاره با این ترفند دستش رو میشه
--حالا که دوستان به خیر و خوشی منظوره منو فهمیدن اگه راهش رو فهمیدن به ماهم بگن از همگی ممنون و سپاس
lovehossein جان دستتون درد نکنه خدایی پاک گیج شده بودم حالا جالبه که دنبال سوالت بودم که آخرش چی میشه
موفق باشی
سلام خسته نبا شی میخوا ستم بپرسم چطور میشه در فو تو شا پ یک اسم را به صورت شعله آ تش در بیا ریم ممنون میشم
سلام عزیزان..را ستی چطوری میشه با فو تو شا پ 8...یک متن را به صورت شعله آ تش در آ ورد همون طوری در حا ل سو ختن با شد
ویرایش توسط Kasra : April 18th, 2008 در ساعت 18:42
حكيمي عزيز
اگر قوانين سايت رو بخوني خيلي كمكت ميكنه
يه تاپيك جديد بزن تا سريع به جواب برسي
تا تو تاپيك رو بزني من جوابت رو تهيه ميكنم
قربونت
سوال جديد تاپيك جديد
از زندگی ، از این همه تکرار ، خسته ام
از هـای و هوی کوچـه و بازار خسته ام
از او کــه گفت یار تو هسـتم، ولی نبود
از خود که بی شکیب و بی یار خسته ام
تنهـــا و دل گرفتــه و بیــزار و بی امیــد
از حـال من مپرس که بسیـار خسته ام
مثله اینکه کسی نتونست راهش رو بگه ولی خیلی جالبه وقتی با عکس Kasra جان همون مسیر(منوی Images به Adjustments و سپس Equalize) بریم نتیجش این عکس میشه
![]()
سه چيز در زندگي هيچگاه باز نمي گردند: زمان، کلمات و موقعيت ها.
سه چيز در زندگي هيچگاه نبايد از دست بروند: آرامش، اميد و صداقت.
سه چيز در زندگي هيچگاه قطعي نيستند: رؤيا ها ، موفقيت و شانس .
سه چيز در زندگي از با ارزش ترين ها هستند: عشق، اعتماد به نفس و دوستان، البتهواقعیش
love hossein جان یه کوچولو بیشتر توضیح میدید؟
یعنی با photoshop cs3 انجام دادی؟
این عکس چند لایه داشته؟ چون من فکر میکنم کمی با حالت قبلی عکس کسری جان متفاوته
بعدش این آخرین مرحله کیفیت کار هست؟
با Adobe Photoshop CS2 یا نسخه های قبلی هم میشه انجام داد این عکس لایه ای نداشت از همین سایت گرفتم شما هم می تونی انجام بدی و مراحلی که گفتم طی کنی فقط چند ثانیه طول میکشه. تازه من با همین روش عکس هایی که با گوشیم گرفتم و تقریباٌ همش سیاه هست رو هم تاحدودی قابل استفاده می کنم. خودتون می تونین تست کنین و نتیجه خیره کنندش رو ببینید تازه این خودش میتونه یه ترفند باشه اگه Kasra جان خواستن.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)