سلام خدمت دوستان و کاربران عزيز
يه مدتي تو ترفندستان خبري از يه مسابقه درست درمون نبود و مسابقه هاي عيد هم که همش وبلاگي دراومد. تصميم گرفتم يه مسابقه جديد با ايده نو رو برگزار کنم که هم مربوط به آي تي باشه هم ترفندستان! فکر نکنم تا حالا تو فرومي مسابقه اي با اين مضمون برگزار شده باشه که کارمون در نوع خودش جديد و تک ميشه.
در مورد خود مسابقه ، نحوه برگزاريش ، جايزه و ... در ادامه به شکل سوال و جواب توضيح مي دم. پس مو به مو بخونيد!
1. آيا اين مسابقه با کسري هماهنگ شده؟
بله قبلش يه هماهنگي با کسري جان کردم.
2. جايزه مسابقه چيه؟
جايزه نفر اول 2000 امتياز و نفر دوم 500 امتيازه که توسط خودم اهدا ميشه. در مورد جايزه از ويترين هم کسري جان گفتن که اگه اين مسابقه به طور منظم و چند دوره برگزار بشه حتما جايزه اي اختصاصي داده ميشه. به احتمال زياد دورهاي بعدي مسابقه هم در راهه که توسط خودم برگزار ميشه.
3. هدف کلي چيست و مسابقه به چه صورت انجام ميشه؟ (فوق العاده مهم)
همونطور که از اسم مسابقه پيداست در مورد رمزگشاييه. تنها چيزي که به شما ميديم يه کد رمزي هست. کد به صورت زيره:
جانم؟ اطلاعات بيشتر؟ مي ترسم زياديتون بشه!شوخي کردم؛ خوب گوش کنيد، اين کد بالا به شما داده شده و نتيجه رمزگشايي اون راهنمايي مرحله بعده يعني وقتي کد بالا رو رمزگشايي کنين حاصل يه راهنمايي براي يه کار ديگس و بعد انجام اون کار به يه رمز ديگه مي رسين و ... تا جايي که نتيجه آخرين رمزگشايي نحوه اعلام برنده شدنتون رو شرح ميده يعني اگر موفق به رمزگشايي رمز آخر بشين مي فهمين که چه جوري اعلام کنين برنده شدين و تمام مراحل رو گذروندين.
4. چه کسي برنده است؟
کسي که زودتر از همه آخرين رمز رو بشکنه که يعني اولين نفري هست که برنده شدن خودشو اعلام مي کنه که به تبعش من هم متوجه برنده شدن اون شخص ميشم.
5. نتايج به چه صورت اعلام ميشه و وقت مسابقه چقدره؟
شما به مدت يه هفته پس از ايجاد شدن اين تاپيک فرصت دارين رمزگشايي رو انجام بدين. بعد يه هفته من ميام تمام افرادي که برنده شدن خودشونو اعلام کردن (يعني تمام رمزارو شکستن) رو به ترتيب ليست مي کنم ؛ بعد به دو نفري که زودتر رمز ها رو شکستن (همونطور که گفتم من متوجه ميشم چه کسي زودتر کارو تموم کرده) به ترتيب 2000 و 500 امتياز اهدا مي کنم.
6. قراره تو اين تاپيک پستي بديم و بگيم برنده شديم؟
معلوم نيست! همونطور که گفتم بايد رمز آخرو بشکنين تا بفهمين چه جوري برنده شدن خودتونو اعلام کنيد حالا ممکنه مربوط به اين تاپيک باشه و يا نباشه. اما براي اينکه آمار افراد شرکت کننده رو هم داشته باشيم (غير از افراد برنده) تنها يه پست با محتواي مثلا "من شروع کردم" در اين تاپيک بديد.
مهم: لطفا موارد حاشيه اي يا کلا اسپم رو پست نکنيد و يا مثلا نگين چقدر سخته، خيلي آسونه تا اين مرحله رفتم، تا اينجا اومدم بقيشو چيکار کنم؟ و ... مطمئنا با اين عمل، کار خودتون و مسابقه رو لو مي ديد که به ضرر خود شما تموم ميشه چون به ديگران کمک مي کنين و احتمال برنده شدنتون پايين مياد.
نکته 1:
درسته وقت يه هفته است ولي اشتباه نکنيد! شايد يکي همين فردا يا حتي امروز کارو تموم کنه! پس به سرعت کارو شروع کنين ضمن اينکه براي اطلاع رساني بيشتر اين مسابقه لطف کنيد به دوستان و ساير کاربرا خبر بديد که هيجان کار هم بالا بره.
نکته 2:
فکر نکنين که اين مسابقه انقدر سخت طراحي شده که مثلا کسي نتونه تمومش کنه و مثلا ما جايزه اي نديم! ضمن اينکه حتي ميشه گفت اين مسابقه آسونه و افرادي که کمي با اينترنت و کامپيوتر کار کرده باشن از پسش برميان همچنين بايد بگم اين مسابقه بي ربط به آي تي و ترفندستان نيست و براي حل از ترفندهاي ترفندستان هم مي تونين کمک بگيرين (اينم يه راهنمايي)
البته چون اين مسابقه دور اوله يه جورايي آزمايشي هم هست که ببينيم کاربرا تا چه حد آگاهن و اين رمزا و سوالا تا چه حد براشون سخته يا آسونه.
سخن آخر:
از دوستان خواهش دارم بعد اين دوره ، مسابقات اين چنيني و با اين ايده و مضمون رو برگزار نکنن چون همونطور که گفتم قرار دورهاي بعدي اين مسابقه توسط خودم برگزار بشه البته در مورد رمزها ، معماها و ... اگر نظر يا ايده اي دارين دريغ نکنيد چون سعي مي کنيم تو دورهاي بعدي استفاده بشه.
باتشکر از دوستان مخصوصا کساني که تو مسابقه، شرکت و به اطلاع رسانيش کمک مي کنن.