[حل شد] دور دوم مسابقه رمزگشایی ترفندستان با جوایزی ویترینی + جایزه 1000 امتیازی تبلیغات در ترفندستان
+ ارسال تاپیک جدید
صفحه 8 از 8 نخستنخست ... 45678
نمایش نتایج: از 71 به 71 از 71

موضوع: [حل شد] دور دوم مسابقه رمزگشایی ترفندستان با جوایزی ویترینی + جایزه 1000 امتیازی

پست‌ها
    2,178
    Apple-iPhone-6
    Google-Chrome Ubuntu Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از ADSL-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    3563
    سپاس (دریافتی)
    7672
    نوشته ‌های وبلاگ
    67

پیش فرض [حل شد] دور دوم مسابقه رمزگشایی ترفندستان با جوایزی ویترینی + جایزه 1000 امتیازی

سلام خدمت همه دوستان و کاربران گرامي
    با دور دوم مسابقه بزرگ رمزگشايي ترفندستان در خدمتتون هستيم؛ مسابقه اي که [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ] خوشبختانه با استقبال کاربران و مديريت سايت روبرو شد و از اونجايي که قول داده بوديم دورهاي بعدي نيز برگزار بشه، از حدود يک هفته پيش اقدام به طراحي مسابقه کرديم و از امروز مسابقه رو شروع مي کنيم.

در اين دوره دوست خوبم [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ] ،نفر اول دور قبل، با من همکاري کردن و با همديگه مسابقه رو طراحي کرديم مخصوصا ايشون در مراحل تصويري مسابقه کمک بزرگي کردن که همينجا ازش تشکر مي کنم

مسابقه اين دور کمي سخت تر و يا بهتره بگم هوشمندانه تر طراحي شده و سعي کرديم که بيشتر حالت معمايي داشته باشه تا اينکه از الگوريتم هاي encoding استفاده کنيم (البته آیتم های کدینگ هم داریم) پس بايد همينجا بگم حتي اگه دانش کمي در زمينه کامپيوتر داريد نااميد نباشيد و مطمئن باشيد شانسي براي برنده شدن داريد اگر خوب رو مسابقه تمرکز کنيد و وقت بزاريد. کمک گرفتن از دوستان و يا گوگل هم که ربطي به ما نداره

جايزه مسابقه
    اين دور مسابقه داراي جوايز ويتريني که اختصاصا براي اين مسابقه طراحي ميشه هست و به نفرات اول تا سوم اين جوايز اهدا مي شه ضمن اينکه نفرات اول تا سوم به ترتيب برنده جوايز 1000 ، 500 و 200 امتيازي هم ميشن که اين امتيازها توسط [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ] اهدا ميشه.

شروع مسابقه
    ماهيت کلي مسابقه مانند [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ] است. در ابتدا با يک کد و يا معما شروع مي کنيد و با حل آن خود به خود به مرحله بعد راهنمايي ميشين و با حل مرحله بعد راهنمايي براي حل مرحله بعدي به دست مي آريد. با رمزگشايي مرحله آخر نحوه اعلام اينکه برنده هستيد مشخص ميشه يعني نتيجه کدگشايي مرحله آخر اينه که چگونه به ما اعلام کنيد برنده شديد.

مرحله اول و شروع مسابقه: تنها چيزي که به شما مي ديم تصوير زير هستش:

اين تصوير، مرحله اول هست که با رمزگشاي و يا حل معماش به مرحله بعد راهنمايي ميشين.

چه کسي برنده است؟
    کسي که زودتر از همه آخرين رمز رو بشکنه يعني اولين نفري هست که برنده شدن خودشو اعلام مي کنه که به تبعش برگزارکنددگان مسابقه هم متوجه برنده شدن اون شخص ميشن.

نتايج به چه صورت اعلام ميشه و وقت مسابقه چقدره؟
    شما به مدت يه هفته پس از ايجاد شدن اين تاپيک فرصت دارين رمزگشايي رو انجام بدين. بعد يه هفته من ميام تمام افرادي که برنده شدن خودشونو اعلام کردن (يعني تمام رمزارو شکستن) رو به ترتيب ليست مي کنم ؛ بعد به 3 نفري که زودتر رمز ها رو شکستن جوايز اهدا ميشه.

قراره تو اين تاپيک پستي بديم و بگيم برنده شديم؟
    معلوم نيست! همونطور که گفتم بايد رمز آخرو بشکنين تا بفهمين چه جوري برنده شدن خودتونو اعلام کنيد حالا ممکنه مربوط به اين تاپيک باشه و يا نباشه. اما براي اينکه آمار افراد شرکت کننده رو هم داشته باشيم (غير از افراد برنده) تنها يه پست با محتواي مثلا "من شروع کردم" در اين تاپيک بديد، ضمن اينکه نظر کلي تون در مورد مسابقه رو هم تو همون پست مي تونيد بگيد.
    با اينکار يعني پست دادن به طور خودکار در اين تاپيک مشترک ميشيد و مي تونيد از پست هاي بعدي اطلاع پيدا کنيد اما اگه تمايلي نداريد که شروع کارتون رو اعلام کنيد از قسمت "ابزارهاي تاپيک" بر روي "اشتراک در اين موضوع" کليک کنيد.

مهم: لطفا موارد حاشيه اي يا کلا اسپم رو پست نکنيد و يا مثلا نگين چقدر سخته، خيلي آسونه تا اين مرحله رفتم، تا اينجا اومدم بقيشو چيکار کنم؟ و ... مطمئنا با اين عمل، کار خودتون و مسابقه رو لو مي ديد که به ضرر خود شما تموم ميشه چون به ديگران کمک مي کنين و احتمال برنده شدنتون پايين مياد.

نکته:
    درسته وقت يه هفته است ولي اشتباه نکنيد! شايد يکي همين فردا يا حتي امروز کارو تموم کنه! پس به سرعت کارو شروع کنين ضمن اينکه براي اطلاع رساني بيشتر اين مسابقه لطف کنيد به دوستان و ساير کاربرا خبر بديد که هيجان کار هم بالا بره.

راهنمايي هاي کلي:
    1. مطمئن باشيد که تمامي مواردي که بهش بر مي خوريد بي دليل نيست و هر چيزي که مي بينيد در نوع خودش يه راهنمايي هست. از نامگذاري فايل ها گرفته تا بزرگ کوچيک بودن حروف.

2. ممکن است در مرحله اي نياز به نرم افزار فوتوشاپ پيدا کنيد. البته در سطح بسيار ابتدايي.

مدت زمان مسابقه:
    مسابقه از امروز، چهارشنبه 5 مرداد، شروع ميشه و تا چهارشنبه هفته بعد يعني 12 مرداد ادامه پيدا مي کنه.

حرف آخر:
    اين مسابقه کاملا ابتکاري بوده و از همون اول مهم ترين چيزي که مدنظرمون بود ايده خلاقانه و نو بودن مسابقه بوده و مي تونيم با اطمينان بگيم که در هيچ فرومي چنين مسابقاتي اجرا نشده.
    خواهشي از دوستان دارم اينکه در آينده مسابقاتي با اين ايده و مضمون رو برگزار نکنن و اگر مايل به همکاري در طراحي دور سوم هستن به من خبر بدن. اصلا شايد دور بعد رو به کس ديگه بسپريم اما هر چيزي هست قبلش با من هماهنگ بشه.

در پايان از مديريت سايت، کسری جان، و دوست خوبم ne555 تشکر مي کنم به غير از طراحي بخش هايي از مسابقه زحمت لوگوهاي مسابقه رو هم کشيدن.

باتشکر از دوستان مخصوصا کساني که تو مسابقه، شرکت و به اطلاع رسانيش کمک مي کنن.

موفق باشيد!
    ویرایش توسط Abolfazl.E : July 28th, 2011 در ساعت 01:20
    "فقط یک بار زندگی کردن مانند هرگز زندگی نکردن است ...

خب تاپیک مسابقه رو ایجاد کنید هر کی خواست شرکت کنه به ادمین تاپیک پیغام بده ،از هر زمانی که فایلها براش ارسال شد تام اونم شروع بشه ،اینطوری مشخص میشه تو چه زمانی تونسته به جواب برسه و از روی زمان میشه نفرات رو مشخص کرد.
+ ارسال تاپیک جدید
صفحه 8 از 8 نخستنخست ... 45678

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)