بازکردن ایمیل یاهو بدون ایمیل کمکی تبلیغات در ترفندستان
+ ارسال تاپیک جدید
نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9

موضوع: بازکردن ایمیل یاهو بدون ایمیل کمکی

پست‌ها
    1,327

Firefox
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-128 Kb/S
    سپاس (اهدایی)
    437
    سپاس (دریافتی)
    3298
    نوشته ‌های وبلاگ
    152

پیش فرض بازکردن ایمیل یاهو بدون ایمیل کمکی

سلام.
    من دو تا ایمیل یاهو دارم که خیلی لازمش دارم (از جمله اونی که باهاش تو ترفندستان عضوم) و برای ثبت نام هر کدوم به دیگری آدرس دادم.یعنی ایمیل ضروری هر کدوم اون یکیه...
    حالا میخوام وارد هر کدوم بشم وارد نمیشه و میگه باید کد فعال سازی که به اون یکی فرستادیم وارد کنی که خب اون هم قفله !
    از طریق [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]هم که اقدام میکنم سه تا گزینه داره که هر سه تاش از طریق ارسال ایمیله.

من تمام اطلاعات موقع ثبت نام اعم از سوال و جواب های امنیتی اول و دوم رو دارم به طور کامل و اگه راهی باشه که با وارد کردن اونا ایمیلمو وا کنه مشکلم حله.
    ترفند لینک یا راهی هست در این مورد؟
    ممنون
    پست‌ها
    695
    SonyEricsson-Z710
    360-Internet-Security Firefox Windows-10 IR-TCI
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-1 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    550
    سپاس (دریافتی)
    1172

یه گزینه skip نداره

نقل قول نوشته اصلی توسط behrooz [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]

سلام.
    نه نداره.
    عکس ارور رو پیوست میکنم.
    سلام

دوست عزیز هر چند که شاید که الان دیگه دیر باشه ولی دلیل همه اینها اینه که از مکانی که همیشه به اکانتهاتون کانکت میشدین کانکت نشدین. اگر براتون ممکنه از مکان همیشگی و یا حتی در صورتیکه نوع دستگاهتون رو تغییر دادید از دستگاه همیشگی به اکانتهاتون کانکت بشید. البته الان دیگه نمیدونم دیر شده باشه یا نه اما شاید شانس بیازید و بشه. در غیر اینصورت گمون نمیکنم هیچ راهی جز ارسال ایمیل برای گروه پشتیبانی یاهو و شرح مشکلتون داشته باشید و تازه گمان نکنم اونها هم بتونن کاری بکنن چون همه این مراحل خودکار هست.
    پست‌ها
    1,327

Firefox
    سپاس (اهدایی)
    437
    سپاس (دریافتی)
    3298
    نوشته ‌های وبلاگ
    152

نقل قول نوشته اصلی توسط ZzBb [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    سلام

دوست عزیز هر چند که شاید که الان دیگه دیر باشه ولی دلیل همه اینها اینه که از مکانی که همیشه به اکانتهاتون کانکت میشدین کانکت نشدین. اگر براتون ممکنه از مکان همیشگی و یا حتی در صورتیکه نوع دستگاهتون رو تغییر دادید از دستگاه همیشگی به اکانتهاتون کانکت بشید. البته الان دیگه نمیدونم دیر شده باشه یا نه اما شاید شانس بیازید و بشه. در غیر اینصورت گمون نمیکنم هیچ راهی جز ارسال ایمیل برای گروه پشتیبانی یاهو و شرح مشکلتون داشته باشید و تازه گمان نکنم اونها هم بتونن کاری بکنن چون همه این مراحل خودکار هست.
    سلام.
    بله تو توضیحات قسمت learn more هم ایراد رو از تغییر دستگاه گفته ولی مسئله اینه دقیقا من از همون سیستم همیشگی خونه ، همون خط و حتی همون شرکت ای دی اس ال قبلی استفاده میکنم (بدون چیز شکن و ...) و همون مرورگر ! رمزمم عجیب غریبه کسی نمیتونسته حدس بزنه وارد شه هک هم فکر نکنم شده باشم... قبلا هم بخاطر همین ورود با آی پی های دیگه گیر میداد ولی skip داشت و گاهی فقط یه ایمیلم این طور میشد این سری هیچ راهی ندارم انگار.
    الان سعی کردم با موبایلم هم تست کنم بازم همون پیغامو میداد.
    اگر لینکی چیزی باشه که فقط اطلاعات موقع ثبت نامو بخواد درست میشه.لینکی نیست؟پس اونا به چه دردی میخورد حتی سوال و جواب امنیتی اول و دوم هر دو رو دارم.

ایمیل پشتیبانی یاهو برای این موارد رو دارید؟
    گرامر زبانمم خوب نیس.چی بنویسم انگلیسی؟ این چطوره:
    Hello.
    I can't access my accounts because I have two email that required email for each one is another and Both of them locked and I can't open them with usual ways that needs required email (because Both of them locked)
    I need to these and it's very important for me.
    I'm not hacker! This is all of my register information for each email address:

Please open my accounts.
    Thank you.

عکس ارور رو هم میزنم.
    با جیمیل میفرستم براشون.

چطوره؟ حالا ایمیلشون چیه؟

ممنون

ببینین دوست عزیز بیاین قبلش یک راه دیگه رو ازمایش کنید.

اگر یک اکانت جیمیل یا اوتلوک داتکام دارید میتونید تمام ایمیلهای یاهو را به اونها منتقل کنید. اگر هم ندارید یک اکانت جیمیل یا اوتلوک داتکام بسازید. بعد در تنظیمات حساب کاربری جیمیل یا اوتلوک داتکام کافیه که ادرس ایمیل یاهو و رمز عبورشو بدین تا ایمیلهاتون منتقل بشن. به این صورت ایمیلهائی هم که کد براتون ارسال شده رو هم دریافت خواهید کرد و در نتیجه کد لازبم برای دسترسی مجدد به هر کدوم از حسابهای کاربری یاهوتون رو هم خواهید داشت که با اون میتونین مجددا به حسابهای کاربری یاهوتون دست پیدا کنید.

البته نمیتونم حتما بگم که حالا که فعلا حسابهای کاربری یاهوتون مسدود هستن ایا پسوردشون برای انتقال ایمیلها به جیمیل یا اوتلوک داتکام کار میکنه یا نه. اما امتحانش ضرری نداره.

کلا بهتره حتی اگر یک اکانت جیمیل یا اوتلوک داتکام دارید, یک اکانت جدید بسازید. مثلا یک اکانت اوتلوک داتکام بسازید مخصوص انتقال ایمیلهای یاهوتون و در ابتدا فقط ادرس یکی از ایمیلهای یاهوتون و پسوردش رو وارد کنید. یعنی در واقع در ابتدا فقط بخواین که تمام ایمیلهای فقط یکی از دو اکانت یاهوتون رو براتون به اوتلوک داتکام منتقل کنه و ببینین ایا با شرایط فعلی اینکار انجام میشه یا حتی برای انتقال ایمیلها هم پسورد یاهوتون پذیرفته نمیشه.

این پیشنهاد برای اینه که میترسم حتی پشتیبانی یاهو نتونه کاری براتون بکنه هر چند مطمئن نیستم. در هر حال این فقط یک پیشنهاده و تصمیم با خود شما است.

امیدوارم تونسته باشم منظورم رو اونطور که باید رسونده باشم. اگر جائی رو متوجه نشدید یا ابهامی براتون هست بگین تا بیشتر توضیح بدم.
    پست‌ها
    1,327

Firefox
    سپاس (اهدایی)
    437
    سپاس (دریافتی)
    3298
    نوشته ‌های وبلاگ
    152

نقل قول نوشته اصلی توسط ZzBb [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    ببینین دوست عزیز بیاین قبلش یک راه دیگه رو ازمایش کنید.

اگر یک اکانت جیمیل یا اوتلوک داتکام دارید میتونید تمام ایمیلهای یاهو را به اونها منتقل کنید. اگر هم ندارید یک اکانت جیمیل یا اوتلوک داتکام بسازید. بعد در تنظیمات حساب کاربری جیمیل یا اوتلوک داتکام کافیه که ادرس ایمیل یاهو و رمز عبورشو بدین تا ایمیلهاتون منتقل بشن. به این صورت ایمیلهائی هم که کد براتون ارسال شده رو هم دریافت خواهید کرد و در نتیجه کد لازبم برای دسترسی مجدد به هر کدوم از حسابهای کاربری یاهوتون رو هم خواهید داشت که با اون میتونین مجددا به حسابهای کاربری یاهوتون دست پیدا کنید.

البته نمیتونم حتما بگم که حالا که فعلا حسابهای کاربری یاهوتون مسدود هستن ایا پسوردشون برای انتقال ایمیلها به جیمیل یا اوتلوک داتکام کار میکنه یا نه. اما امتحانش ضرری نداره.

کلا بهتره حتی اگر یک اکانت جیمیل یا اوتلوک داتکام دارید, یک اکانت جدید بسازید. مثلا یک اکانت اوتلوک داتکام بسازید مخصوص انتقال ایمیلهای یاهوتون و در ابتدا فقط ادرس یکی از ایمیلهای یاهوتون و پسوردش رو وارد کنید. یعنی در واقع در ابتدا فقط بخواین که تمام ایمیلهای فقط یکی از دو اکانت یاهوتون رو براتون به اوتلوک داتکام منتقل کنه و ببینین ایا با شرایط فعلی اینکار انجام میشه یا حتی برای انتقال ایمیلها هم پسورد یاهوتون پذیرفته نمیشه.

این پیشنهاد برای اینه که میترسم حتی پشتیبانی یاهو نتونه کاری براتون بکنه هر چند مطمئن نیستم. در هر حال این فقط یک پیشنهاده و تصمیم با خود شما است.

امیدوارم تونسته باشم منظورم رو اونطور که باید رسونده باشم. اگر جائی رو متوجه نشدید یا ابهامی براتون هست بگین تا بیشتر توضیح بدم.
    سلام.
    ممنون پیشنهاد خلاقانه ای بود ولی متاسفانه جواب نداد. وقتی ایمیلو زدیم یک پاپ آپ باز میشه که همون صفحه login یاهویه و بعد وارد کردن یوزر و پس وارد میشه و باز همون پیغام میاد که عکسشو گذاشتم!
    حتی با کلی تلاش تونستم با مسنجر وارد یکی از آیدی ها بشم ولی بعد تو قسمت mail مسنجر که میرم مرورگر رو برام باز میکنه و بعد وارد کردن یوزر و پسورد همین صفحه میاد دوباره.

نقل قول نوشته اصلی توسط behrooz [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]

سلام.
    ممنون پیشنهاد خلاقانه ای بود ولی متاسفانه جواب نداد. وقتی ایمیلو زدیم یک پاپ آپ باز میشه که همون صفحه login یاهویه و بعد وارد کردن یوزر و پس وارد میشه و باز همون پیغام میاد که عکسشو گذاشتم!
    حتی با کلی تلاش تونستم با مسنجر وارد یکی از آیدی ها بشم ولی بعد تو قسمت mail مسنجر که میرم مرورگر رو برام باز میکنه و بعد وارد کردن یوزر و پسورد همین صفحه میاد دوباره.

خواهش میکنم دوست عزیز. در اینصورعت چاره ای جز ارسال پیام برای یاهو ندارید. اما ...گمان نکنم کاری در این مورد بخصوص بتونن انجام بدن. هر چند مقداری گشتم و حتی بعضی پرسشهائی که دقیقا همین مشکل شما رو داشتن کرده بودن اما جوابی که دقیقا پاسخگوی این مشکل باشه پیدا نکردم. متاسفانه اینطور که گفته دیگه سرویس تلفنیشون هم کار نمیکنه و سرویس ایمیل هم برای پشتیبانی دیگه گویا نیست البته اصلا اشاره ای بهش نشده. فقط باید در قسمت پرسشها روی سایتشون مشکلتون رو ارسال کنید که لینکش رو در زیر براتون میذارم.

[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]

شما طبیعتا باید در منوی سمت چپ Password & sign in رو انتخاب کنید و در منوی بعدی که نمایش داده میشه Unable to acces yahoo mail رو انتخاب کنید و بعد هم اخرش روی Go to password helper کلیک کنید که خوب احتمالا خودتون قبلا اینکار رو کردید ولی این مرحله قبل از ارسال پیام براشون هست گوئیا. در حال گزینه اول رو تیک تیک بزنید و بعد روی Next کلیک کنید و بعد هم ای دیتون رو وارد کنید. من متاسفانه زیاد امیدوار نیستم.

و اما ایا شما فقط ادرس ایمیل کمکی داده بودید ؟ یعنی شماره موبایل نداده بودید که براتون بتونن کد رو به موبایلتون بفرستن ؟

عجیبه چون روی لینک زیر میگه که با پرسش سوال امنیتی هم میشه ولی کجا این هست معلوم نیست چون ظاهرا شما ندیدینش.

[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]

متاسفانه من دیگه فکری در حال حاضر به مغزم نمیرسه.

با سلام خدمت دوستان و اساتید
    بندهمشکلی با ایمیل یاهو دارم که عرض میکنم.
    متاسفانه مدت زیادی ایمیل یاهو م را استفاده نکردم والان دیگه رمزشو بلدم اما سوال امنیتی میکنه که خدا میدونه چی نوشته م ده سال پیش...
    حالا نیازم به ایمیل بخاطر وبلاگم در بلاگ اسکای هست که رمزشو یادم رفته و فقط برای بازیابی رمز بلاگ اسکای این ایمیل لعنتی رو میشناسه.
    حالا چه کنیم عزیزان؟؟؟؟؟
+ ارسال تاپیک جدید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)