صدا دادن فن لپ تاپ تبلیغات در ترفندستان
+ ارسال تاپیک جدید
نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

موضوع: صدا دادن فن لپ تاپ

پیش فرض صدا دادن فن لپ تاپ

سلام دوستان
    من لپ تاپ مدل asus g551 jw A
    4 ماهی هست خریدم
    مشکل من اینه جدیدا فن صدا میده و اصلا لپتاب داغ نمی کنه انگار که یه چیز گیر کرده یا شل شده و با یه ذره تکان دادن لپتاب این صدا بیشتر میشه باید یه جا بمونه
    من خیلی خوب نگه داری کردم ازش نه جابه جا کردم لپتابو نه جای بدی گذاشتم
    از وقتی که گرفتم روی کول پد گذاشتم استفاده کردم
    یه تاپیک شبیه این پیدا کردم ولی متاسفانه قدیمی بود یه دوستی گفتن بدین تعمیر کار با 5 تومن درست میکنه با این کار گارانتیش باطل نمیشه ؟
    2 سال گارانتی ویستا
    پست‌ها
    4,685

AVG Firefox Windows-8
    سپاس (اهدایی)
    44045
    سپاس (دریافتی)
    22835
    نوشته ‌های وبلاگ
    72

به ترفندستان خوش اومدید.
    صدای فن لپ تاپ چندین دلیل داره ازسی پی یو و خاک گرفتگی تا صدای هارد و گرافیک و حتی مشکلاتی که نرم افزارها باعث فعالیت بیش از حد فن میشه....
    ولی از اونجایی که لپ تاپ شما هنوز چند ماه کار کرده و رسیدگی هایی که فرمودید انجام میدید و داغ هم نمی کنه و 2 سال هم گارانتی داره تا قبل از این که مشکلی پیش بیاد ببرید نمایندگی و یا اگه توسط پشتیبانی می تونید تماس بگیریدو به هیچ عنوان نه خودتون نه تعمیر کار دست نزنید وگرنه گارانتی باطل میشه ...
    و با یه ذره تکان دادن لپتاب این صدا بیشتر میشه باید یه جا بمونه
    توصیه می کنم زیاد اینور اونور و جابجا نکنیدتا ببینی چه خبره شایدیه لقی پیش پا افتاده باشه ولی به دلیل گارانتی باز هم که نمیشه کرد... ولی برا جلوگیری از آسیب احتمالی هارد زیاد حرکت ندید تا خود نمایندگی بررسی کنه.
    به حِکمتش دل بسپار!

نقل قول نوشته اصلی توسط black-fish [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    به ترفندستان خوش اومدید.
    صدای فن لپ تاپ چندین دلیل داره ازسی پی یو و خاک گرفتگی تا صدای هارد و گرافیک و حتی مشکلاتی که نرم افزارها باعث فعالیت بیش از حد فن میشه....
    ولی از اونجایی که لپ تاپ شما هنوز چند ماه کار کرده و رسیدگی هایی که فرمودید انجام میدید و داغ هم نمی کنه و 2 سال هم گارانتی داره تا قبل از این که مشکلی پیش بیاد ببرید نمایندگی و یا اگه توسط پشتیبانی می تونید تماس بگیریدو به هیچ عنوان نه خودتون نه تعمیر کار دست نزنید وگرنه گارانتی باطل میشه ...

توصیه می کنم زیاد اینور اونور و جابجا نکنیدتا ببینی چه خبره شایدیه لقی پیش پا افتاده باشه ولی به دلیل گارانتی باز هم که نمیشه کرد... ولی برا جلوگیری از آسیب احتمالی هارد زیاد حرکت ندید تا خود نمایندگی بررسی کنه.
    مرسی بابت پاسخ
    احتمال میدم فن cpu باشه. فن سمت چپ لبتاپ هست صدا میده گرد خاکم بعید می دونم چون 4 ماه استفاده می کنم فقط رو کول پد بوده
    گارانتی هم که زنگ زدم گفت بعد عید بیار الان قبول نمی کنیم
    بعد عیدم بدم ببینم چی میشه
    جالبیش اینه که از لپتاب کار میکشم یکم بازی اینا می کنم دور فن وقتی زیاد میشه اون صدا میره ولی بعد اینه کاری باهاش نمی کنم اون صدا میاد
    بازم ممنون
    ویرایش توسط kouroshmj : March 14th, 2016 در ساعت 17:56
    پست‌ها
    330
    Huawei-Honor-3C
    BitDefender Firefox Windows-7 IR-TCI
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-128 Kb/S
    سپاس (اهدایی)
    766
    سپاس (دریافتی)
    745
    نوشته ‌های وبلاگ
    4

پس اگه هنگام بازی صدا نده فک کنم یا گیر داره یا به گفته دوست عزیز گرد و خاک گرفته
    از پیرمردی پرسیدند چرا ناراحتی؟
    گفت جاسیگاری ام شکست...
    گفتند مگر چقدر قیمت داشت؟
    گفت به قیمتش نیست، "تمام جوانی ام را در آن سوزاندم"

http://www.tarfandestan.com/forum/thread164794.html
    پست‌ها
    138
    BlackBerry-6720
    BitDefender Google-Chrome Mac Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از Wireless-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    4
    سپاس (دریافتی)
    116

نقل قول نوشته اصلی توسط kouroshmj [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    مرسی بابت پاسخ
    احتمال میدم فن cpu باشه. فن سمت چپ لبتاپ هست صدا میده گرد خاکم بعید می دونم چون 4 ماه استفاده می کنم فقط رو کول پد بوده
    گارانتی هم که زنگ زدم گفت بعد عید بیار الان قبول نمی کنیم
    بعد عیدم بدم ببینم چی میشه
    جالبیش اینه که از لپتاب کار میکشم یکم بازی اینا می کنم دور فن وقتی زیاد میشه اون صدا میره ولی بعد اینه کاری باهاش نمی کنم اون صدا میاد
    بازم ممنون
    .................................................. ............................. با یاد او

دوست عزیز شما گفتید که از کول پد استفاده می کنید که در این صورت اگر مشکل از نرم افزار ها باشد صدا قطع یا کاهش پیدا میکند پس احتمال وجود دارد که فن نیاز به روغن کاری دارد و چون گارانتی دارد به نمایندگی مربوطه ببرید تا بررسی کنند.

«لطفا نتیجه رو اطلاع بدید»

یا علی............................................ .......................

دانلود کارآموزی - پاورپوینت - تحقیق و ...

http://bia2doc.sellfile.ir

فاتحه ای نثار همه اموات و پدرمرحوم بنده

+ ارسال تاپیک جدید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)