سوالاتی در مورد آسیاتک تبلیغات در ترفندستان
+ ارسال تاپیک جدید
نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2

موضوع: سوالاتی در مورد آسیاتک

پست‌ها
    368
    Apple-iPhone
    Samsung-P6200-Galaxy-Tab-7-0-Plus
    Kaspersky Firefox Windows-10 IR-TCI
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از ADSL-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    568
    سپاس (دریافتی)
    194

پیش فرض سوالاتی در مورد آسیاتک

سلام دوستان عزیز امیدوارم حالتون خوب باشه من چندتا سوال درمورد شرکت آسیاتک داشتم لطفا لطف بفرمایید وبه همه ی سوالات پاسخ دهید

من دریک روستادراستان چهارمحال وبختیاری زندگی می کنم تواین روستا فقط اینترنت ADSLشرکت مخابرات وتازگی اینترنت ADSLشرکت آسیاتک آنتن میده وبقیه ی اپراتورهای ADSLمثل شاتل وپارس آنلاین و های وب و........ اصلا تحت پوشش نیست (خب روستا است دیگه)

من درحال حاظر اینترنت 1مگ باحجم ماهیانه 1گیگ وشبانه از 1شب تا7صبح رایگان باهزینه ماهیانه تقریبا 9هزارتومان پس پرداخت (روی قبض تلفن میاد) ازشرکت مخابرات دارم انصافا تقریبا هم ازش راضیم قطعیشم تقریبا0 است

اما من خیلی دانلود می کنم مخصوصا بازی های حجیم که حجمشون تا 20گیگ و بیش ترهم میرسه باحجمشم مشکلی ندارم چون شب ها دانلود میکنم.

اما مشکل سرعت است همون طورکه قبلا گفتم پهنای باندمن 1مگ هست ومن به سرعت بیش تری احتیاج دارم ومشکل اینجاست که شرکت مخابرات استان چهارمحال و بختیاری حداکثر سرعتی که ارائه 2مگ هست ومن سرعت بیش تری می خوام . (البته مخابرات این استان یک طرح داره که سرعت 4مگ حجم 1گیگ ماهیانه 4500 تومان بدون شبانه رایگان که البته به درد من نمی خوره )

حالا می خوام برم آسیاتک بگیرم با سرعت 10 مگ وحجم 2 گیگ درماه 2تا8صبح نامحدود که هزینش حدودا برای 1 ماه 30 هزارتومنه و1 ماهه هست

[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]

حالا سوالات اصلی من :

1- آسیاتک میگه سرعت تا10مگ براساس کیفیت خطوط این یعنی چی ؟

2- اگه 10مگ بخرم 10مگ رو میده یا سیا بازی و میخوادسرمونو کلاه بذاره؟

3-ممکن چه قدر از 10 مگ کسر بشه ؟ اگه 10 مگ بخرم حداقل 8یا9مگ رو میده یانه ؟

4- وقتی شماره تلفنمو توسایت آسیاتک برای پوشش برسی می کنم اسم روستامونو ومرکز مخابراتیمونو روستای همسایه مون میزنه این چه قدرتو کسر سرغت تاثیرداره اصلا از سرعت کسر میشه یانه مثلا 10مگ چقدرمیشه ؟ (فاصله ی این روستا با ما حدود 5 کیلو متر است )
    5- اگه بخوام آسیاتک بخرم باید مدمم روهم عوض کنم یانه ؟ حتما بایداز آسیاتک مودم بخرم ؟
    6- آیپی ثابت چیه چه فرقی با آیپی های معمولی داره ؟ به نظرتون آیپی ثابت بخرم ؟
    7-هزینه ی خرید 1گیگ ترافیک اضافه در آسیاتک چقدره ؟
    8- آسیاتک قبلا برای پهنای باند 10 مگ اشتراک بیش تر از 1ماه هم داشت اما الآن فقط 1 ماهه می شما می دونید چرا؟
    9- وضعیت قطعی آسیاتک چطوره زیاد قطعی داره؟
    10- وقتی مهلت 1 ماهه ی سر ویس تموم بشه سرویس قطع میشه یا خود کار تمیدیدمیشه یا این که خودم باید تمدیدش کنم ؟
    11-اگه خودم بایدتمدید کنم چطوری باید این کار را بکنم فقط باید با کارت پول پرداخت کنم یا کار دیگه ای هم باید انجام بدم ؟
    12- آسیاتک هزینه رو همون اول میگیره یا این که مثل مخابرات امکان این که روی قبض تلفن بیادهم هست ؟
    13-سرعت آسیاتک در زمان شروع ساعات رایگان باساعات غیر رایگان تفاوت میکنه ؟ شنیدم بعضیا میگن کم میشه این درسته ؟ اگه درست هست 10 مگ چه قدرمیشه ؟
    14- کلا کسایی که آسیاتک دارند ازش راضی هستتد ؟
    15- پشتیبانیش چطور هست ؟
    خیلی ازحضورتون عذر میخوام اگه سوالات زیاد هستند لطفا به همه ی سوالات درهمین جا پاسخ دهید وبه تایپیک دیگه ای ارجاع ندهید .

باتشکر فراوان ازهمه ی پاسخ دهندگان عزیز

پست‌ها
    1,756

Kaspersky Firefox Windows-7 IR-TCI
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از ADSL-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    4192
    سپاس (دریافتی)
    4288
    نوشته ‌های وبلاگ
    65

نقل قول نوشته اصلی توسط mohammadgavadtahere [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    1- آسیاتک میگه سرعت تا10مگ براساس کیفیت خطوط این یعنی چی ؟
    منظور کیفیت خط (داخل روستا و داخل خانه) هست اگر کیفیت خطوط از دم در خونه تا مرکز خدمات دهی خوب بشه تا اینجا حله . حالا باید کیفیت خطوط داخل خونه رو چک کرد که اگه خوب باشه سرعت رو براتون بیشتر از سرویس خریداری شده میبندند (البته در مورد مخابرات صدق نمیکنه ) (سیم تلفن کنار سیم برق باعث میشه بر روی خط تلفن نویز بیوفته و در نتیجه کمی کیفیت کم خواهد شد)
    2- اگه 10مگ بخرم 10مگ رو میده یا سیا بازی و میخوادسرمونو کلاه بذاره؟
    تفاوت بیت و بایت رو مطالعه کنید سرویسی که خریداری میشه بر اساس بیت محاسبه میشه در نتیجه = 10 مگابیت ، سرعت دانلودی که بخواد بده = 10240 تقسیم بر 8 = 1 و 280 مگابایت بر ثانیه استاندارد دانلود خواهد بود (1.280 MBps)
    ممکن چه قدر از 10 مگ کسر بشه ؟ اگه 10 مگ بخرم حداقل 8یا9مگ رو میده یانه ؟
    توضیح دادم بالا :
    شما 10 مگ سرعت دانلودتون نیست !!
    وقتی شماره تلفنمو توسایت آسیاتک برای پوشش برسی می کنم اسم روستامونو ومرکز مخابراتیمونو روستای همسایه مون میزنه این چه قدرتو کسر سرغت تاثیرداره اصلا از سرعت کسر میشه یانه مثلا 10مگ چقدرمیشه ؟ (فاصله ی این روستا با ما حدود 5 کیلو متر است )
    اگه مرکز خوب باشه و خطوط هم همینطور تاثیر زیادی نخواهد داشت.
    5- اگه بخوام آسیاتک بخرم باید مدمم روهم عوض کنم یانه ؟ حتما بایداز آسیاتک مودم بخرم ؟
    ممکنه . اینا رو باید زنگ بزنید
    6- آیپی ثابت چیه چه فرقی با آیپی های معمولی داره ؟ به نظرتون آیپی ثابت بخرم ؟
    7-هزینه ی خرید 1گیگ ترافیک اضافه در آسیاتک چقدره ؟

3 تومن (بین 1 گیگ تا 3 گیگ ، هر گیگ 3 تومن محاسبه میشه ) (البته فک میکنم یه مبلغ مالیات بر ارزش افزوده هم اضافه بشه)

- آسیاتک قبلا برای پهنای باند 10 مگ اشتراک بیش تر از 1ماه هم داشت اما الآن فقط 1 ماهه می شما می دونید چرا؟
    واسه سود !!!
    چون مجبور میشن یه تخفیفی بزارن روی سرویس های دو ماهه به بالا نمیزارن برخی سرویساشون رو.
    9- وضعیت قطعی آسیاتک چطوره زیاد قطعی داره؟
    آسیاتک تا حالا نداشتم . حالا اگه @[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ] اومد شاید بتونه جواب بده
    - وقتی مهلت 1 ماهه ی سر ویس تموم بشه سرویس قطع میشه یا خود کار تمیدیدمیشه یا این که خودم باید تمدیدش کنم ؟
    11-اگه خودم بایدتمدید کنم چطوری باید این کار را بکنم فقط باید با کارت پول پرداخت کنم یا کار دیگه ای هم باید انجام بدم ؟
    12- آسیاتک هزینه رو همون اول میگیره یا این که مثل مخابرات امکان این که روی قبض تلفن بیادهم هست ؟
    اینم نمیدونم
    اینجا احتمالا باید باشه
    -سرعت آسیاتک در زمان شروع ساعات رایگان باساعات غیر رایگان تفاوت میکنه ؟ شنیدم بعضیا میگن کم میشه این درسته ؟ اگه درست هست 10 مگ چه قدرمیشه ؟
    به طور کلی چون توی اون ساعات استفاده بالا میره سرعت بقیه هم کم میشه و نامشخص هست چقدر کم میشه مگر اینکه توی همون لینک بالا (سوالات متداول ) نوشته باشن چقدر میشه (مثلا یک سوم سرعت اصلی )
    کلا کسایی که آسیاتک دارند ازش راضی هستتد ؟
    15- پشتیبانیش چطور هست ؟
    نداشتم تا حالا
+ ارسال تاپیک جدید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)