مشکل خاموش شدن لب تاپ یهویی در حین انجام کار تبلیغات در ترفندستان
+ ارسال تاپیک جدید
نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

موضوع: مشکل خاموش شدن لب تاپ یهویی در حین انجام کار

پست‌ها
    10
    HTC-Desire-600-dual-sim
    Firefox Windows-7 IR-TCI
    نوع و سرعت اینترنت: Wireless-512 Kb/S
    سپاس (اهدایی)
    27
    سپاس (دریافتی)
    8

پیش فرض مشکل خاموش شدن لب تاپ یهویی در حین انجام کار

سلام دوستان
    من زمانی که دارم از لب تاپ استفاده میکنم و شارژ رو به اتمام هست وقتی کابل برق رو به لب تاپ میزنم اول فن یهو بدون وقفه با سرعت بالا کار میکنه بعد صفحه یه چند بار نورش ضعیف و قوی میشه و یهو خاموش میشه
    مشکل از چی میتونه باشه
    همیشه نیستا مثلا دارم با برنامه ایی مثل رایت کردن یا ادیت فیلم کار میکنم اینجوری میشه
    چی کار کنم؟
    لب تاپ سونی دارم

Sent from my iPhone using Tapatalk
    ویرایش توسط majidtop : August 12th, 2016 در ساعت 20:18
    پست‌ها
    4,685

AVG Firefox Windows-8
    سپاس (اهدایی)
    44045
    سپاس (دریافتی)
    22835
    نوشته ‌های وبلاگ
    72

نقل قول نوشته اصلی توسط majidtop [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    دوستان مشکلم حل نشده، این حل شد چیه اومده اون بالا

تاپیک اصلاً قفل نبود!. در هر صورت عنوان تصحیح شد.

در خصوص خاموش شدن لپ تاپ در حین کار با نرم افزار ... من احتمال میدم گرمای فن لپ تاپ بیش از حد رسیده و لپ تاپ برا جلوگیری از آسیب به قطعات، خاموش شده. و یا فن خاک گرفته و خوب کار نمی کنه در نتیجه اثرات خودش رو روی کارت گرافیک و cpu میزاره که ناگهان سیستم خاموش میشه.

ولی فرمودید کابل رو میزنید این طور میشه از سالم بودن کابل مطمئن هستید ؟شاید اون دوشاخه و یا قسمتهای دیگه ش اتصالی داره و لپ تاپ واکنش نشون میده..از برق مستقیم استفاده می کنید یا محافظ؟ و آیا اول آداپتور رو به برق میزنید و بعد از جریان برق در کابل، به لپ تاپ متصل می کنید؟
    در هر صورت تا حد امکان لپ تاپ رو خنک نگهدارید بخصوص در حین کار و بازی. و برنامه های سنگین اگه برا ادیت فیلم فرمودید.
    میزان کارکرد cpu رو هم در حین کار چک کنید.ممکنه هی بالا بره و خودتون متوجه نشید و سیستم با کوچکترین واکنش یهو خاموش بشه.
    به حِکمتش دل بسپار!
    پست‌ها
    10
    HTC-Desire-600-dual-sim
    Firefox Windows-7 IR-TCI
    نوع و سرعت اینترنت: Wireless-512 Kb/S
    سپاس (اهدایی)
    27
    سپاس (دریافتی)
    8

نقل قول نوشته اصلی توسط black-fish [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]

تاپیک اصلاً قفل نبود!. در هر صورت عنوان تصحیح شد.

در خصوص خاموش شدن لپ تاپ در حین کار با نرم افزار ... من احتمال میدم گرمای فن لپ تاپ بیش از حد رسیده و لپ تاپ برا جلوگیری از آسیب به قطعات، خاموش شده. و یا فن خاک گرفته و خوب کار نمی کنه در نتیجه اثرات خودش رو روی کارت گرافیک و cpu میزاره که ناگهان سیستم خاموش میشه.

ولی فرمودید کابل رو میزنید این طور میشه از سالم بودن کابل مطمئن هستید ؟شاید اون دوشاخه و یا قسمتهای دیگه ش اتصالی داره و لپ تاپ واکنش نشون میده..از برق مستقیم استفاده می کنید یا محافظ؟ و آیا اول آداپتور رو به برق میزنید و بعد از جریان برق در کابل، به لپ تاپ متصل می کنید؟
    در هر صورت تا حد امکان لپ تاپ رو خنک نگهدارید بخصوص در حین کار و بازی. و برنامه های سنگین اگه برا ادیت فیلم فرمودید.
    میزان کارکرد cpu رو هم در حین کار چک کنید.ممکنه هی بالا بره و خودتون متوجه نشید و سیستم با کوچکترین واکنش یهو خاموش بشه.
    سلام
    بله محافظ دارم
    اداپتور به صورت اماده به محافظ زده شده فقط من سیم رو به لب تاپ میزنم
    نمیدونم چرا اینجوری میشه فقط در هنگام کار با نرم افزار های تبدیل یا ادیت اینجوری میشه، وگر نه در حالت عادی که به شارژ میزنم هیچ مشکلی پیش نمیاد به صورت عادی کار میکنه

پست‌ها
    4,685

AVG Firefox Windows-8
    سپاس (اهدایی)
    44045
    سپاس (دریافتی)
    22835
    نوشته ‌های وبلاگ
    72

نرم افزارهای تبدیل و ادیت اصولاً سنگین هستن و اگه رم گرافیک و یا سی پی یو لپ تاپ توانایی نداشته باشن این اتفاقات پیش میاد. البته در حالت عادی نباید اینطور بشه و خیلی نرمال میشه حتی با نرم افزارهای سنگین تر هم کار کرد... شما گفتید نورش ضعیف و قوی میشه شاید گرافیک داره آسیب می بینه.
    این امکان که فن کثیف شده و باعث داغ شدن سی پی یو بشن وجودداره و اون کابل هم ممکنه یه بهونه باشه شوک بده لپ تاپ رو خاموش کنه!
    شاید کابل خودش مشکل داره و یا فیش کابل خور لپ تاپ که بهش کابل رو میزنید از نظر سخت افزاری مشکل پیدا کرده
    آیا واستون امکان داره یه کابل دیگه رو تهیه کنید و تست کنید؟
    به نظرم این موارد گفته شده روحتماً بررسی کنید تا مشکل جدی پیش نیاد.
    به حِکمتش دل بسپار!
    پست‌ها
    15,815

McAfee Konqueror Windows-8 IR-TCI
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-128 Kb/S
    سپاس (اهدایی)
    7788
    سپاس (دریافتی)
    24502
    نوشته ‌های وبلاگ
    82

نقل قول نوشته اصلی توسط majidtop [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    سلام دوستان
    من زمانی که دارم از لب تاپ استفاده میکنم و شارژ رو به اتمام هست وقتی کابل برق رو به لب تاپ میزنم اول فن یهو بدون وقفه با سرعت بالا کار میکنه بعد صفحه یه چند بار نورش ضعیف و قوی میشه و یهو خاموش میشه
    مشکل از چی میتونه باشه
    همیشه نیستا مثلا دارم با برنامه ایی مثل رایت کردن یا ادیت فیلم کار میکنم اینجوری میشه
    چی کار کنم؟
    لب تاپ سونی دارم

درود
    دوست عزیز
    این مشکل میتونه از مدار شارژ نوت بوک و حتی باتزی شما باشه
    بهتره برای اینکه خسارت سخت افزاری جدی شما رو تهدید نکنه نوت بوک رو به یکی از مراکز تخصصی تعمیر نوت بوک شهرتون برده و مشکل رو کاملا براشون توضیح دهید

حتما نوتبوک خود را از نظر گرد و خاک تمیز کنید بهتره که تکنسین این مکار رو براتون انجام بده
    بدرود
+ ارسال تاپیک جدید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)