مشکل روشن نشدن لپ تاپ hp تبلیغات در ترفندستان
+ ارسال تاپیک جدید
نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7

موضوع: مشکل روشن نشدن لپ تاپ hp

پست‌ها
    103
    Apple-iPhone-6-Plus
    Avira Google-Chrome Windows-10 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    129
    سپاس (دریافتی)
    211
    نوشته ‌های وبلاگ
    2

پیش فرض مشکل روشن نشدن لپ تاپ hp

سلام دوستان، من یک لپ تاپ HP پاویلون دارم، مدتی پیش یک عدد موس که خراب شده بود رو تعمیر کردم و بعد به لپ تاپ متصلش کردم، درجا لپ تاپ خاموش شد و دیگه روشن نشد‌ ولی وقتی دکمه پاور رو میزدم تمام چراغ های دستگاه برای ۱۰ ثانیه روش و مجددا خاموش میشدن. من تا اون زمان فکر میکردم مشکل احتمالا از پاور یا بایوس هستش. لپ تاپ رو دادن ایران اچ پی (فالنیک) برای تعمیر، بعد از یکی دو هفته پیگیری گفتن دستگاه یک اتصالی کوچیک داشته که برطرف شده اما نیاز به ریکاوری بایوس داره که فعلا بایوسش رو پیدا نکردن. بعد از چند روز گفتن بیاید لپ تاپ رو پس بگیری، ما نمیتونیم کاریش بکنیم (هیچ توضیحی هم در مورد اینکه بایوس پیدا نشده یا مشکل چیه ندادن) وقتی لپ تاپ رو پس گرفتم متوجه شدم که دیگه چراغ ها هم که قبلا روشن میشدن روشن نمیشن و فن هم کار نمیکنه. یعنی اصلا برق وارد کامپیوتر نمیشه. از سلامت باطری و شارژر هم کاملا مطمئنم، من خودم فکر میکنم مادربرد سوخته باشه اما عجیب به نظر میرسه چون تشخیص سوختگی مادربرد یکی از آسون ترین کاراست، فقط کافیه روی اسلت ها یه دیباگر بزنن، و حتما نمایندگی اچ پی چنین کاری رو انجام داده، اما فکر هم نمیکنم با ریکاوری بایوس درست بشه چون اصلا برق وارد لپ تاپ نمیشه که بتونم ریکاوری انجام بدم. ممنون میشیم کمکم کنید
    بیهوده ترین روز، روزیست که در آن نخندیده باشیم

پست‌ها
    15,815

McAfee Konqueror Windows-8 IR-TCI
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-128 Kb/S
    سپاس (اهدایی)
    7788
    سپاس (دریافتی)
    24502
    نوشته ‌های وبلاگ
    82

نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Ermia [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    سلام دوستان، من یک لپ تاپ HP پاویلون دارم، مدتی پیش یک عدد موس که خراب شده بود رو تعمیر کردم و بعد به لپ تاپ متصلش کردم، درجا لپ تاپ خاموش شد و دیگه روشن نشد‌ ولی وقتی دکمه پاور رو میزدم تمام چراغ های دستگاه برای ۱۰ ثانیه روش و مجددا خاموش میشدن. من تا اون زمان فکر میکردم مشکل احتمالا از پاور یا بایوس هستش. لپ تاپ رو دادن ایران اچ پی (فالنیک) برای تعمیر، بعد از یکی دو هفته پیگیری گفتن دستگاه یک اتصالی کوچیک داشته که برطرف شده اما نیاز به ریکاوری بایوس داره که فعلا بایوسش رو پیدا نکردن. بعد از چند روز گفتن بیاید لپ تاپ رو پس بگیری، ما نمیتونیم کاریش بکنیم (هیچ توضیحی هم در مورد اینکه بایوس پیدا نشده یا مشکل چیه ندادن) وقتی لپ تاپ رو پس گرفتم متوجه شدم که دیگه چراغ ها هم که قبلا روشن میشدن روشن نمیشن و فن هم کار نمیکنه. یعنی اصلا برق وارد کامپیوتر نمیشه. از سلامت باطری و شارژر هم کاملا مطمئنم، من خودم فکر میکنم مادربرد سوخته باشه اما عجیب به نظر میرسه چون تشخیص سوختگی مادربرد یکی از آسون ترین کاراست، فقط کافیه روی اسلت ها یه دیباگر بزنن، و حتما نمایندگی اچ پی چنین کاری رو انجام داده، اما فکر هم نمیکنم با ریکاوری بایوس درست بشه چون اصلا برق وارد لپ تاپ نمیشه که بتونم ریکاوری انجام بدم. ممنون میشیم کمکم کنید
    درود
    دوست عزیز
    بنا به گفته های شما اون سرکت نوت بوک شما رو ترکونده " از جایی که کاری نکرده فکر میکنم قطعات جانبی مثل مادربورد یا پروگرم بایوس و یا چیپ جنوبی ویا ماسفت براش نبوده یابراش پیدا نکرده که تعویض و یا پروگرام بشه" شما به تعمیرکاران مجاز آزاد رجوع کنید احتمالش هست بورد اصلی عوض بشه و یا حتی پردازنده تعویض بشه"همش احتماله چون دستگاه باید باز و تست بشه"
    موفق باشید
    پست‌ها
    103
    Apple-iPhone-6-Plus
    Avira Google-Chrome Windows-10 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    129
    سپاس (دریافتی)
    211
    نوشته ‌های وبلاگ
    2

نقل قول نوشته اصلی توسط chio [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]

درود
    دوست عزیز
    بنا به گفته های شما اون سرکت نوت بوک شما رو ترکونده " از جایی که کاری نکرده فکر میکنم قطعات جانبی مثل مادربورد یا پروگرم بایوس و یا چیپ جنوبی ویا ماسفت براش نبوده یابراش پیدا نکرده که تعویض و یا پروگرام بشه" شما به تعمیرکاران مجاز آزاد رجوع کنید احتمالش هست بورد اصلی عوض بشه و یا حتی پردازنده تعویض بشه"همش احتماله چون دستگاه باید باز و تست بشه"
    موفق باشید
    مرسی از پاسخگویی، به نظر شما چرا با اینکه دستگاه رو باز کردن به من نگفتن مشکل از کجاست؟ و اینکه اگر مشکل از برد باشه اصلا نمی ارزه که بخوام تعویض کنم چون لپ تاپ جزو لپ تاپ ها به کم قیمت تر اچ پی با پردازنده سلرون هستش، ولی در مورد قیمت قظعات دیگه ای که گفت چیزی نمیدونم
    بیهوده ترین روز، روزیست که در آن نخندیده باشیم

پست‌ها
    935
    Samsung-Galaxy-Young-S6310
    NOD32 Firefox Windows-7 IR-TCI
    سپاس (اهدایی)
    1090
    سپاس (دریافتی)
    709

مرسی از پاسخگویی، به نظر شما چرا با اینکه دستگاه رو باز کردن به من نگفتن مشکل از کجاست؟ و اینکه اگر مشکل از برد باشه اصلا نمی ارزه که بخوام تعویض کنم چون لپ تاپ جزو لپ تاپ ها به کم قیمت تر اچ پی با پردازنده سلرون هستش، ولی در مورد قیمت قظعات دیگه ای که گفت چیزی نمیدونم
    دوست عزیز تعمییر کارهای ایرانی زیاد چیزی بلد نیستن و تجربی یاد گرفتن احتمال میدم ic بایوس رفته رو هوا البته خود برد رو باز کن و نگاه کن ماسفت رو نمی تونی تو مدار تست کنی اما دیود با ترانزیستور رو می تونی تست کنی احتما زیاد هم از منبع تغذیه هست ورودی ها شو چک کن ببین برق به مادر بورد می رسه و اینکه من کلا به تعمییر کارها اعتماد ندارم سری قبل سر همین موضوع 130 هزار سر فن لپ تاپ خالی شدم برق اشتباه دادم برای تست فن سوخت اما حداقل خودم انجام دادم و یاد گرفتم بعد یک طراحی برای هیت سینگ زدم و کلا لپ تاپ از گارانتی خارج شد و تا به امروز حتی با اورکلاک کردن cpu داره کار می کنه و بعضی دوستان کلا مخالف این کار بودن اما انجام دادم و جواب گرفتم چون هیت سینگ درست کردن برای لپ تاپ واقعا سخته اینا رو گفتم تا بدونی ایرانی جماعت فقط ادعا هستند و می ترسن یکم خلاقیت نشون بدن برای کار
    خوبان و با معرفت ها ،به بچه هاي سرطاني محک ياري برسانيد

پست‌ها
    15,815

McAfee Konqueror Windows-8 IR-TCI
    سپاس (اهدایی)
    7788
    سپاس (دریافتی)
    24502
    نوشته ‌های وبلاگ
    82

چرا با اینکه دستگاه رو باز کردن به من نگفتن مشکل از کجاست؟
    درود
    دوست عزیز
    دو امکان هست: 1 - متوجه ایراد نتونستن بشن"در حالتی که چندید عیب در کنار هم یه مشکل رو بوجود میاره و اگر هم بخوان رفع کنن هزینش نسبت به ارزش سیستم مقرون بصرفه نیست"
    2- خودشون هنگام عیب یابی و رفع ایراد، مشکل غیر قابل حلی بوجود اوردن
    پست‌ها
    935
    Samsung-Galaxy-Young-S6310
    NOD32 Firefox Windows-7 IR-TCI
    سپاس (اهدایی)
    1090
    سپاس (دریافتی)
    709

دوست عزیز اگه دیدی یک تعمییر کار دست برد تو وسیلت و داشت چرت و پرت می گفت هزینه اش بالا است ارزش نداره بدون یک گندی زده و خودش هم نمی دونه چطوری جمعش کنه
    خوبان و با معرفت ها ،به بچه هاي سرطاني محک ياري برسانيد

پست‌ها
    3,584
    Nokia-C5
    Lenovo-Tab-S8
    Microsoft-Security-Essentials Google-Chrome Windows-10 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از Wireless-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    10931
    سپاس (دریافتی)
    4589
    نوشته ‌های وبلاگ
    31

خوب ؟ الان منتظری دستی از مانیتور خارج شه لپ تاپتو درست کنه؟ بردار ببر تعمیرش کن
    ***هنوز پنجره اي هست براي آنچه نديده ام***

*** در اوج قدرت انسان باش***

*** عوام از کسی که صدایش از همهبلندتر است پیروی می کنند***

*** کسی که نیازهایش کمتر باشد به خدا نزدیکتر است ***

*** هر جا که فقر از حد خود بگذرد بدانید مایه افتخار شده است ***

*** به درختان جنگل گفتند،شما با این عظمت چرا ازتکه آهنی به نام تبر میرنجید؟گفتند:رنجش ما از تبر نیست از دسته ی آن است که از جنس خود ماست ***

*** سیاست هنر جمع آوری آراء از فقیران و جمع آوری مخارج تبلیغات از ثروتمندان است، با این وعده به هر طرف که آنها در مقابل دیگری محافظت خواهند شد ***

+ ارسال تاپیک جدید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)