محتوای تاپیک هر 5 ثانیه به طور خودکار بهروز میشود.
به دلیل عدم فعالیت شما در دقایق گذشته، بهروزرسانی خودکار این تاپیک متوقف شده است. Un-Idle
-
بازنگری
-
September 1st, 2016 01:06
مشکل روشن نشدن لپ تاپ hp
سلام دوستان، من یک لپ تاپ HP پاویلون دارم، مدتی پیش یک عدد موس که خراب شده بود رو تعمیر کردم و بعد به لپ تاپ متصلش کردم، درجا لپ تاپ خاموش شد و دیگه روشن نشد ولی وقتی دکمه پاور رو میزدم تمام چراغ های دستگاه برای ۱۰ ثانیه روش و مجددا خاموش میشدن. من تا اون زمان فکر میکردم مشکل احتمالا از پاور یا بایوس هستش. لپ تاپ رو دادن ایران اچ پی (فالنیک) برای تعمیر، بعد از یکی دو هفته پیگیری گفتن دستگاه یک اتصالی کوچیک داشته که برطرف شده اما نیاز به ریکاوری بایوس داره که فعلا بایوسش رو پیدا نکردن. بعد از چند روز گفتن بیاید لپ تاپ رو پس بگیری، ما نمیتونیم کاریش بکنیم (هیچ توضیحی هم در مورد اینکه بایوس پیدا نشده یا مشکل چیه ندادن) وقتی لپ تاپ رو پس گرفتم متوجه شدم که دیگه چراغ ها هم که قبلا روشن میشدن روشن نمیشن و فن هم کار نمیکنه. یعنی اصلا برق وارد کامپیوتر نمیشه. از سلامت باطری و شارژر هم کاملا مطمئنم، من خودم فکر میکنم مادربرد سوخته باشه اما عجیب به نظر میرسه چون تشخیص سوختگی مادربرد یکی از آسون ترین کاراست، فقط کافیه روی اسلت ها یه دیباگر بزنن، و حتما نمایندگی اچ پی چنین کاری رو انجام داده، اما فکر هم نمیکنم با ریکاوری بایوس درست بشه چون اصلا برق وارد لپ تاپ نمیشه که بتونم ریکاوری انجام بدم. ممنون میشیم کمکم کنید
بیهوده ترین روز، روزیست که در آن نخندیده باشیم