سلام لطفا کمک کنید وقتی داخل بازی میشم صفحه سیاه میاد بعد میاد بیرون و پیغامی میده که سه سطر و یا ارور 0×0002میده لطفا کمک کنید بازییم 3 دی وی دی و ویندوز 64 بیتی 7 هست
سلام لطفا کمک کنید وقتی داخل بازی میشم صفحه سیاه میاد بعد میاد بیرون و پیغامی میده که سه سطر و یا ارور 0×0002میده لطفا کمک کنید بازییم 3 دی وی دی و ویندوز 64 بیتی 7 هست
سلام دوست عزیز
.
به ترفندستان خوش آمدید
.
به نقل از:[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ] (قسمت نظرات کاربران)
باید از فولدر خود بازی روی AssassinsCreed_Game کلیک کنی و بازی اجرا میشه
#
ubisoft game launcher بریز هنگام بازی اجرا کن
__________________________________________________ ___________
یک فایل براتون پیوست کردم اگر راه های بالا جواب نداد,دانلود و اجرا کنید.
موفق باشید.
سلام محمود من اینکاری رو میگی کردم ولی نشد ببین وقتی میرم داخل بازی ارو U.......میده که باید اپدیت کنم
سلام کدوم فایل پیوست
بلد نیستم عکس بزارم ولی اپدیتUplay میخواد بازیم با کرکTHETA شده تور خدا کمک کنید ممنون
اخرین نسخه برنامه یوپلی رو نصب کردم ولی میگه بازی شما فاسد وجعلی میباشد من از طریق کامپیوتر به اینترنت دسترسی ندارم و با گوشیم به اینترنت وصل میشم
سلام دوست عزیز
.
پایین پست 2 نوشته"فایل های پیوست شده"
[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
کلیک کنید تا دانلود بشه!
با موبایل عکس بگیرید و آپلود کنید!بلد نیستم عکس بزارم ولی اپدیتUplay میخواد بازیم با کرکTHETA شده تور خدا کمک کنید ممنون
@[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
موفق باشید.
چند گیگه بازی؟ یا چند دی وی دیه ؟ باید بگم اگه نسخه ی بازی تون کرک Theta و فشرده شده توسط R.G Mechanics باشه اصلا آپدیت نمیشه گرچه خودم من این نسخه رو داشتم و بازی رو تموم کردم ولی بعدا از رفیقم نسخه کامل که 4 تا دی وی دی بود رو گرفتم (واسه نصب DLC های بازی ) این نسخه هم فقط توسط UBisoft Game Luncher باید آپدیت بشه که حدودا 5 تا آپدیت داره و بعد از اینکه آپدیت آخر نصب بشه باید کرک 1.05 گروه Skidrow ریخته بشه
از ارور به هر نحوی شده عکس بزارید با موبایل یا هر چی دیگه ای
بعدم شما به Uplay احتیاجی نداری و به کارت هم نمیاد . فقط و فقط Ubisoft Game luncher رو باید نصب کنی .
سوالای بنده رو جواب بدید لطفا
سلام بازیم دوازده گیگه و سه دی وی دی وقتی میرم تو بازی صفحه سیاه میشه و اپدیت یوپلی میخواد از تو فولدر بازی هم میرم همینطور میشه یا ارور 0×0002یا0×0003رو میده من با گوشی به اینترنت وصلم و بلد نیستم عکس بزارم لطفا کمک کنید و واضح جوب رو بگید محمود جان فایل پیوست رو دوباره اپلود کن یا به ایمیلم بفرست ممنون اگه زحمتی نیست.یا علی
این نسخه ی RG Mechanics هست و کلا آپدیت نمیشه . یادمه اون اوایل تو اجرا منم مشکل داشتم . شما بازی رو از طریق چه فایلی اجرا میکنید ؟ توجه داشته باشید اونی که روی دسکتاپ به وجود میاد بازی رو اجرا نمیکنه و بازی باید از طریق فایل ACIIISP.exe (اسم فایل فک میکنم همین بود) باید اجرا بشه. بعد یه سوال دیگه کرک رو ریختید؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)