سلام به دوستان عزیز
دوستان من انتی ویروس نود32 رو با کرک اپدیتش میکنم
یه مشکلی داشتم
من وقتی میخام درایو e رو ویروس گیری کنم اون کرک انتی ویروسمو بصورت ویروس میشناسته حتی تو فایل فشرده هم هستش نمیدونم چرا اینجوریه دوستان بیزحمت منو راهنمایی کنید
سلام به دوستان عزیز
دوستان من انتی ویروس نود32 رو با کرک اپدیتش میکنم
یه مشکلی داشتم
من وقتی میخام درایو e رو ویروس گیری کنم اون کرک انتی ویروسمو بصورت ویروس میشناسته حتی تو فایل فشرده هم هستش نمیدونم چرا اینجوریه دوستان بیزحمت منو راهنمایی کنید
ایرادی نداره تو تنظیمات نود 32 گزینه ای به نام exclution هست میتونی برنامه هایی رو میخوای نود اسکن نکنه رو اونجا add کنی
***هنوز پنجره اي هست براي آنچه نديده ام***
*** در اوج قدرت انسان باش***
*** عوام از کسی که صدایش از همهبلندتر است پیروی می کنند***
*** کسی که نیازهایش کمتر باشد به خدا نزدیکتر است ***
*** هر جا که فقر از حد خود بگذرد بدانید مایه افتخار شده است ***
*** به درختان جنگل گفتند،شما با این عظمت چرا ازتکه آهنی به نام تبر میرنجید؟گفتند:رنجش ما از تبر نیست از دسته ی آن است که از جنس خود ماست ***
*** سیاست هنر جمع آوری آراء از فقیران و جمع آوری مخارج تبلیغات از ثروتمندان است، با این وعده به هر طرف که آنها در مقابل دیگری محافظت خواهند شد ***
دوست عزیز من توتنظیماتش رفتم چنین گزینه ای رو ندیدم
اگه زحمتی نیس با عکس برام توضیح بدبد شرمنده بخدا من خیلی وارد نیستم
تو درایوی که کرک انتی ویروسم هست یه ویروس دیگه هم شناسایی میکنه بخاطری که کرک رو هم ویروس میشناسه نمیتونم ویروسو حذفش کنم
نرم افزار پشتیبان گیری ازلیست دانلود IDM وبازیابی پس از نصب ویندوز
تاپیک جامع راههای بازگردانی اطلاعات
☺مقالات اموزشی ویندوز 8 +ترفندها☺
بکاپ گیری از دانلود های نیمه تمام IDM و ری استور کردن آن بدون مشکل حتی در یوزر متفاوت
کرک ویندوز8.1 آفیس آپدیت خرداد 93
کتاب پارسی آموزش تصویری ویندوز 8
تاپیک نرم افزار های chio
آها،شمافقط این دو مرحله رو نجام بده:
- در محیط آنتی ویروس نود32، کلید F5 را بزنید زمانی که صفحه ی تنظیمات پیشرفته باز شد در سمت چپ این پنجره گزینه یComputer>Antiviruse and Antispywareرا انتخاب نمایید وقتی که زیر مجموعه های آن نمایش داده شد گزینه ی Exclusions را انتخاب نمایید.اکنون روي دﮐﻤﻪ Addﮐﻠﯿﮏ ﮐﻨﯿﺪ و آدرس ﻣﺤﻞ ﻓﺎﯾﻞ ﻣﻮرد ﺣﻤﻠﻪ را ﺑﻪ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻣﻌﺮﻓﯽ ﮐﻨﯿﺪ.ﺳﭙﺲ ﻫﻤﻪ ﭘﻨﺠﺮه ﻫﺎ را ﺑﺎ OKﺗﺄﯾﯿﺪ ﮐﻨﯿﺪ. حالا آﻧﺘﯽ وﯾﺮوس Nod32 ﺷﻤﺎ دﯾﮕﺮ ﺑﻪ اﯾﻦ فاﯾﻞ ﺣﻤﻠﻪ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﺪ. اﮔﺮ ﺟﺎي اﯾﻦ ﻓﺎﯾﻞ را ﺗﻐﯿﯿﺮ دﻫﯿﺪ ﺑﺮاي آﻧﺘﯽ وﯾﺮوس ﯾﮏ ﻓﺎﯾﻞ ﺟﺪﯾﺪ ﺑﻪ ﺣﺴﺎب ﺧﻮاﻫﺪ آﻣﺪ و ﺑﻪ آن ﺣﻤﻠﻪ ﺧﻮاﻫﺪ ﮐﺮد. ﺑﻨﺎﺑﺮاﯾﻦ ﺗﻮﺻﯿﻪ ﻣﯽ ﺷﻮد ﭘﯿﺶ از اﻋﺘﻤﺎدﺳﺎزي ، ﻓﺎﯾﻞ را ﺑﻪ ﻣﺤـل همیشگی آن ﻣﻨﺘﻘـﻞ و ﺳـﭙﺲ اﻋﺘﻤﺎدﺳﺎزي ﻧﻤﺎﺋﯿﺪ. نکته: برای مسیر دادن پوشه و فولدر هم دقیقا همین کار را انجام میدهیم با این تفاوت که به جای فایل، پوشه مورد نظر را برای اون انتخاب می کنیم. 4- ﺣﺎﻻ ﻣﯽ ﺗﻮاﻧﯿﺪ دوﺑﺎره آﻧﺘﯽ وﯾﺮوس نود 32 را ﻓﻌﺎل ﻧﻤﺎﺋﯿﺪ. ﺑﺮاي ﻓﻌﺎل ﺳﺎزي ﻣﺠﺪد آﻧﺘﯽ وﯾﺮوس ، دوﺑﺎره روي Icon آﻧﺘﯽ وﯾﺮوس در ﮐﻨﺎر ﺳﺎﻋﺖ ﮐﺎﻣﭙﯿﻮﺗﺮ ، Right Clickﮐﻨﯿﺪ و آﻧﮕﺎه ﮔﺰﯾﻨـﻪ Enable protection را اﻧﺘﺨﺎب ﻧﻤﺎﺋﯿﺪ. آﻧﺘﯽ وﯾﺮوس ﻓﻌﺎل ﻣﯽ ﺷﻮد و رﻧﮓ Iconﺑﻪ وﺿﻌﯿﺖ ﻃﺒﯿﻌﯽ ﺑﺎز ﻣﯽ ﮔﺮدد.
سلام
دوست عزیز من طبق دستور شما انجام دادم کلید اف5 رو که میزنم سمت چپ Computer>Antiviruse and Antispyware این گزینه هس روش که میزنم گزینه ای که شما گفتین نیست منظورم اینه Exclusions
اینم عکسش گرفتم بیزحمت ببیند
[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
خب اون علامت + کنارAntiviruse and Antispyware را بزنید تا Exclusions بیاد![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)