سلام دوستان عزیز.
من امروز ویندوز 8نصب کردم .البته قبلا هم داشتم.اما الان صدایه اسپیکرام قطع شده و صدا ندارم.
درایور نصب کردم.اسپیکرام سالمه و فعاله ولی صدا نداره.چیکار کنم؟؟!ممنون میشم کمکم کنید
سلام دوستان عزیز.
من امروز ویندوز 8نصب کردم .البته قبلا هم داشتم.اما الان صدایه اسپیکرام قطع شده و صدا ندارم.
درایور نصب کردم.اسپیکرام سالمه و فعاله ولی صدا نداره.چیکار کنم؟؟!ممنون میشم کمکم کنید
با کلیک راست روی آیکن بلندگو در تسک بار، Playback devicesرو انتخاب کنیدو طبق تصویر ، ببینید تنظیمات اینطوره یا خیر
اگه تیک داخل مربع ها فعال بود،و هم چنان این مشکل رو دارید تیک رو بردارید و روی Restore Defaults تنظیم کنید.
نکته: من فعلاً ویندوز هشت ندارم ولی یادمه تنظیمات همین طور بود.
[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
به حِکمتش دل بسپار!
کته: من فعلاً ویندوز هشت ندارم ولی یادمه تنظیمات همین طور بود.
عزیز همین کارو ک گفتید رو کردم ولی نشد باز صدا نداره.
دفعه قبل هم اینجور شد خودم درست کردم ولی یادم نیس چی کردم.اعصابم خورده
آیا در تب General / Device usage روی enable ه؟
ازDevice Manager /soundچک کردید که حتماًنصب شده علامت تعجب زرد رنگ نداره؟ آیااز Device Manager درایور رو آپ دیت کردید؟و یه بار از نو Scan for Hardware Changesکنید.
یا از نو تمامی زیرشاخه های sound رو در دیوایس منیجر unistall کنید و از نو اینستال کنید.
اگه pc هست اسپیکرهاتون رو درسیستم دیگه تست کردید؟
از اتصال کابل مطمئن هستید؟
به حِکمتش دل بسپار!
[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ][تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ][تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ][تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
این چندتا عکس رو نگا کنید بی زحمت شاید چیزی باشه ک من متوجه اش نشدم.مشکر
اگه امکانش هست ویندوزتون رو عوض کنید. یه 8 دیگه نصب کنید. اگر نشد 7 نصب کنید و اگه بازم نشد احتمالا کارت صدا سوخته. باید عوضش کنی و یه ارزون قیمت جاش بندازی
درایورهای کارت صدا و اسپیکرو حذف و نصب مجدد کردید؟
دوست من این تصاویر رو که پیوست کردم ببینید :
همه رو با سیستم خودتون مطابقت کتید.
در ضمن mixer رو هم حتماًچک کنید.
به حِکمتش دل بسپار!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)