سلام دوستان عزیز.
من امروز ویندوز 8نصب کردم .البته قبلا هم داشتم.اما الان صدایه اسپیکرام قطع شده و صدا ندارم.
درایور نصب کردم.اسپیکرام سالمه و فعاله ولی صدا نداره.چیکار کنم؟؟!ممنون میشم کمکم کنید
سلام دوستان عزیز.
من امروز ویندوز 8نصب کردم .البته قبلا هم داشتم.اما الان صدایه اسپیکرام قطع شده و صدا ندارم.
درایور نصب کردم.اسپیکرام سالمه و فعاله ولی صدا نداره.چیکار کنم؟؟!ممنون میشم کمکم کنید
خواهش می کنم دوست من.
شرمنده بیشتر از این اینا به ذهنم نمیرسه : امیدوارم با کمک دوستان مشکل تون حل بشه.
شما یه بار دیگه با دقت همه ی پست هارو مطالعه کنید شاید موردی از قلم افتاده باشه...
فرمودیدحتماً ارتقاء دادید کارت صدارو؟
آیا کارت صدا مجزاس یا آنبورده؟
اگه سیستم pc هست از فیشی که اتصال با کابل رو برقرار میکنه مطمئن بشید
ببینید با هدفون صدا میاد یا خیر؟
با پلیرهای مختلف صدای اسپکر هارو تست کردید؟
مجدد به دیوایس منیجر برید روی کارت صدا راست کلیک کنید ببینید روی Disable هست ؟
از fix and find audio playback problemsخود ویندوز کمک بگیرید در استارت تایپ کنید ببینید خطا نشون میده یا خیر؟ برا دیدن نتیجه روی View detailed informationکلیک کنید و نتیجه رو ببینید.
و بازم از برنامه خود ویندوز Dxdiagدر تب suond برید ببینید در اونجا اگه مشکلی باشه نشون میده.
این تصاویر هم مطابقت کنید لطفاً
[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
به این تاپیک هم سر بزنید : [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
به حِکمتش دل بسپار!
بله کارت صدا رو ابدیت کردم.ابدیتشو از سایت ایسوس سایت رسمی مادربردم گرفتم و ابدیتش کردم.
کارت صدا انبورده.نیازی هست کارت صدامو تعویض کنم ایا؟؟!
تمامی کابل ها سالمه و وصله.
از هدفون هم صدا ندارم.ولی وقتی از سیستم تست صدا از اسپیکر ها میگیرم صدا داره و فعاله.و در حالت افکت دار هم صدا هست ولی واضح و شفاف نیس.
اسپیکر هام رو enable هستش.
نتیجه این چیزی ک گفتید شد این:
تصاویر رو هم تطابق دادم ولی نشد.
قسمت dxingرو پیدا نکردم عزیز.
روی pc اصولاً خیلی ها برا تقویت و بهبود صدا ،با وجود کارت صدای آنبورد کارت صدا دستی اضافه میکنن . لازم به ذکره در این خصوص مهارت و تجربه لازمه اگه وارد نیستید من توصیه نمی کنم خودتون این کاررو انجام بدید سیستم رو ببرید تعمیرکار حرفه ای و مطمئن انجام بده.
داخل کیس هم اتصالات و ورودی و خروجی همه رو چک کردید؟
شاید کلاً مشکل سخت افزاری خود کارت صدا باشه شاید نیم سوز شده چون کارتهای آنبورد این مشکلات رو پیش میارن ...
نتیجه ی تست موردی پیدا نشده اوکی بود دوست من
شما dxing رو تایپ کردید نتیجه ای یافت نمیشه Dxdiag رو در استارت کپی کنید.
درضمن اگه درایورهای دیگه ای و یا نرم افزارهای دیگه نصب کردید. درصورت امکان یه بار حذف کامل کنید(زیرا که گاهی هم تداخل و یا ناسازگاری درایوره و برنامه ها باعث این مشکلات میشه) و از نو درایور صدارو نصب کنید و dvd دستگاهتون هر چی که مربوط به صدا میشه رو پیدا کنید و از نو نصب کنید.
به حِکمتش دل بسپار!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)