آموزش رجيستر کردن فايل هاي dll و ocx و مباحث مربوط به آن تبلیغات در ترفندستان
+ ارسال تاپیک جدید
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از 11 به 18 از 18

موضوع: آموزش رجيستر کردن فايل هاي dll و ocx و مباحث مربوط به آن

پست‌ها
    2,178
    Apple-iPhone-6
    Google-Chrome Ubuntu Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از ADSL-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    3563
    سپاس (دریافتی)
    7672
    نوشته ‌های وبلاگ
    67

Lightbulb آموزش رجيستر کردن فايل هاي dll و ocx و مباحث مربوط به آن

نویسنده: Abolfazl.E

اگر نگاهي به فولدر system32 ويندوزتان بکنيد فايل هاي بسيار زيادي با پسوند dll و ocx مي بينيد.هر کدام از اين فايل ها وظيفه بخصوصي را به عهده دارند.نکته مهم در اجراي اين فايل ها اينست که در رجيستري ويندوز ثبت يا به اصطلاح رجيستر شوند.فايل هاي dll سيستمي و مورد نياز سيستم به صورت اوتوماتيک رجيستر مي شوند اما فايل های ديگر بايد به صورت دستي رجيستر شوند براي مثال وقتي يک نرم افزار نصب مي کنيد در مراحل پاياني نصب مي بينيد که نوشته مي شود registering files که در حال رجيستر کردن فايل هاي dll و ocx برنامه به صورت دستي است.اما مهم است که خودتان هم بتوانيد هر فايل dll و يا ocx اي را که مي خواهيد رجيستر کنيد يا برعکس از حالت رجيستر خارج و به اصطلاح unregister کنيد.ابتدا روش رجيستر کردن را گفته و سپس کاربردهاي آن را مي گويم.

براي رجيستر کردن يک فايل dll يا ocx از منوي start به run رفته و دستور زير را بنويسيد:

کد:
    .تنها اعضای سایت قادر به دیدن این محتوا هستند. لطفاً وارد شوید و یا برای عضویت رایگان و بی‌دردسر در سایت کلیک کنید
    که به جاي filepath مسير دقيق فايل را بايد بنويسيد.براي مثال:
    کد:
    .تنها اعضای سایت قادر به دیدن این محتوا هستند. لطفاً وارد شوید و یا برای عضویت رایگان و بی‌دردسر در سایت کلیک کنید
    براي unregister کردن يک فايل dll يا ocx از منوي start به run رفته و دستور زير را بنويسيد:
    کد:
    که به جاي filepath مسير دقيق فايل را بايد بنويسيد.براي مثال:
    کد:

کاربردها:

1)
    از مهم ترين کاربردها مي توان به عيب يابي نرم افزارها اشاره کرد.حتما شده که بعضي مواقع يک نرم افزار فايل dll خود را پيدا نمي کند و يا دچار اختلال شده است.در اينجا شما مي توانيد با رجيستر کردن فايل dll مربوطه مشکل را حل کنيد البته هميشه هم مشکل به اين صورت حل نميشه.
    يا فرض کنيد فولدر نرم افزار نصب شده در سيستم ديگري را داريد و مي خواهيد از آن استفاده کنيد.در اينجا با رجيستر کردن مجموعه ايه فايل هاي dll ،برنامه آماده به کار مي شود.براي رجيستر کردن مجموعه اي از batch file ها کمک مي گيريم.بدين صورت که ويرايشگر Notepad را باز کرده و دستورات زير را وارد کنيد:
    کد:
    که بجاي file1.dll و file2.dll و ... نام فايل هاي dll نرم افزار را بنويسيد و سپس از منوي file بر روي save as کليک کرده و با نام دلخواه و پسوند bat در فولدر نرم افزار ذخيره کنيد.پس از اجرا ،فايل هاي dll به نوبت رجيستر مي شوند.حتي من در اينترنت يک فايل batch پيدا کردم که مخصوص رجيستر کردن فايل هاي dll نرم افزار Yahoo Messenger بود که به عنوان عيب ياب به کار مي رفت.البته در فايل هاي batch مي توانيد دستورات ديگري نيز به کار ببريد.

2)
    اگر به منوي راست کليکتان نگاهي بيندازيد گزينه هايي مشاهده مي کنيد که داراي آيکون نيز هستند. معمولا اين گزينه ها به وسيله يک فايل dll هدايت مي شوند که در فولدر نصب برنامه مربوطه قرار دارد و اگر شما مي خواهيد آن گزينه در راست کليک نباشد کافي است آن فايل dll را unregister کنيد.مثلا فايل dll مربوط به گزينه راست کليک نرم افزار winrar با نام RarExt.dll براي ويندوزهاي 32بيت و با نام RarExt64.dll براي ويندوزهاي 64بيت در فولدر نصب برنامه قرار دارد يا اگر مي خواهيد گزينه بي مصرف Groove GFS Context Menu Handler مربوط به office را از منوي راست کليک برداريد کافيست فايل dll آن در مسير C:\Program Files\Microsoft Office\Office12\GrooveShellExtensions.dll را unregister کنيد.
    به اين گونه گزينه ها(که البته فقط در راست کليک نيستند) shell extension گويند البته اين را بگويم که اين گزينه ها بدون آيکون هم مي توانند باشند مثل گزينه sharing .براي مديريت کامل shell extension ها مي توانيد از نرم افزار کم حجم ShellExView استفاده کنيد. [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]

3)
    کاربرد ديگر اينست که فرض کنيد با بخش SFX نرم افزار WinRAR يک setup ساخته ايد و محتويات آن داراي فايلي است که نياز به رجيستر شدن دارد.براي اين که پس از عمل extract شدن ،فايل مربوطه رجيستر شود کافيه در تب general و در فيلد run after extraction دستور مربوط به رجيستر شدن را بنويسيد.اگر چند فايل نياز به رجيستر شدن داشتند کافيه يک فايل batch ساخته و در فيلد run after extraction نام فايل batch را بنويسيد.

معرفي نرم افزاري براي register و unregister کردن فايل هاي dll و ocx
    اگر مي خواهيد در منوی راست کلیک شما گزینه های مربوط به register و unregister کردن فایل های dll باشد و براحتی بتوانید هر فایل dll را رجیستر و unregister کنید پیشنهاد می کنم نرم افزار Emsa Dll Register Tool را نصب کنید. پس از نصب به تب option رفته و بر روی enable کلیک کرده تا گزینه های راست کلیک اضافه شوند.
    [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    کد فعال سازی:2842938

ویرایش توسط Abolfazl.E : January 2nd, 2014 در ساعت 19:13
    "فقط یک بار زندگی کردن مانند هرگز زندگی نکردن است ...
    پست‌ها
    18,366

360-Internet-Security Cyberfox Windows-10 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از Wireless-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    19294
    سپاس (دریافتی)
    19445
    نوشته ‌های وبلاگ
    38

نقل قول نوشته اصلی توسط minaahmadi084 [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    نرم افزار اتو پست هستش عزیز
    سلام دوست عزیز
    .
    برای دیرپاسخ دادن عذر خواهی میکنم دوست عزیز؛مدتی نبودم.

اخطار میگه یک فایل حذف شده یا نامعتبر هست,برای رفع مشکل باید فایل های Ocx رو دانلود کنید.از لینک زیر می تونید این فایل ها رو دانلود کنید.احتمالاََ مشکل رفع بشه.

پسورد:[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]

توضیحات به نقل از:[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    هنگام اجرای بعضی از نرم افزار های هک از جمله: بوتر، بمبر، تروجان و ... با یک پیام مانند پیام زیر برخورد می کنیم:

- Component '*.OCX' or one of its dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid
    - This application has failed to stat because *.dll was not found
    - Error while loading *.dll and/or *.ocx

برای اجرای این گونه نرم افزار های که معمولاً با ویژال بیسیک نوشته شده اند، می بایستی فایل مورد نظر در کنار نرم افزار و یا داخل پوشه System32 ویندوز قرار داشته باشد، تا نرم افزار به درستی اجرا شود،
    برای استفاده موقتاََ آنتی ویروس رو غیر فعال کنید.

موفق باشید.
    پست‌ها
    18,366

سپاس (اهدایی)
    19294
    سپاس (دریافتی)
    19445
    نوشته ‌های وبلاگ
    38

نقل قول نوشته اصلی توسط mohamad5591 [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    سلام وخسته نباشید خدمت شما عزیزان بنده بازی توتالوار روم 2 ورژن 1.0.0.1 رو نصبش کردم بازیش درست اجرا میشه و حالا اپدیت های دی ال سی مربوط به ورژن2.2.0.0 خشم اسپارت ها رو دانلود کردم طبق دستورات راهنماش هم عمل کردم که چطوری باید نصب بشه اما در اخر که میخوام بازی رو اجرا کنم این ارور رو میده لطفا راهنمایی کنید ممنون از لطفتون
    سلام دوست عزیز
    .
    به ترفندستان خوش آمدید.

احتمالاََ فایل twitchsdk_32_release.dll مشکل داره.

براتون پیوست کردم/ببینید مشکل حل میشه یا خیر.

موفق باشید.
    آموزش رجيستر کردن فايل هاي dll و ocx و مباحث مربوط به آن فايل هاي پيوست شده

سلام جناب مرسی بابت توجه به سوالم و راهنمایی های مفیدتون, بنده این فایل رو هم دانلود کردم و از حالت فشرده خارج کردم در قسمت نصب بازی کپی کردم که این خطا ظاهر میشود نا گفته نه ماند در windows system 32 هم کپی پیس کردم باز هم همین ارور رو میده فقط قسمت اول ارور جای ادرس که درایو D بود این بار باز ادرس درایو C:/Windows /System 32 رو نشون میده لطفا راهنمایی کنید

پست‌ها
    18,366

سپاس (اهدایی)
    19294
    سپاس (دریافتی)
    19445
    نوشته ‌های وبلاگ
    38

نقل قول نوشته اصلی توسط mohamad5591 [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    سلام جناب مرسی بابت توجه به سوالم و راهنمایی های مفیدتون, بنده این فایل رو هم دانلود کردم و از حالت فشرده خارج کردم در قسمت نصب بازی کپی کردم که این خطا ظاهر میشود نا گفته نه ماند در windows system 32 هم کپی پیس کردم باز هم همین ارور رو میده فقط قسمت اول ارور جای ادرس که درایو D بود این بار باز ادرس درایو C:/Windows /System 32 رو نشون میده لطفا راهنمایی کنید
    سلام دوست عزیز
    .
    با Run as Administrator اجرا کردید؟

بله اجرا کردم باز هم درست نشد
    پست‌ها
    18,366

سپاس (اهدایی)
    19294
    سپاس (دریافتی)
    19445
    نوشته ‌های وبلاگ
    38

بله اجرا کردم باز هم درست نشد
    سلام دوست عزیز
    .
    اون فایلی که قبلاََ آپلود کردم رو حذف کنید.
    --------------------------------------------
    فایل پیوست رو دانلود و از حالت فشرده خارج کنید و در مسیر قرار بدید:
    32 بیتی
    کد PHP:

64 بیتی
    کد PHP:

سیستم رو ریستارت کنید.

اگر باز هم خطا داد.CMD رو باز کنید و این دستور رو تایپ و Enter رو بزنید.
    کد PHP:

سیستم رو دوباره راه اندازی کنید.
    -----------------------------------

موفق باشید.

سلام

این راه رو هم الان امتحان کردم اما متاسفانه, نه اولی جواب داد نه دومی ارور اول که ذخیره در Windows/system32 بود رو انجام دادم همون ارور قبلی رو داد این دومی رو که تو cmd تایپ کردم هم این خطا رو داد [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    پست‌ها
    18,366

سپاس (اهدایی)
    19294
    سپاس (دریافتی)
    19445
    نوشته ‌های وبلاگ
    38

سلام

این راه رو هم الان امتحان کردم اما متاسفانه, نه اولی جواب داد نه دومی ارور اول که ذخیره در Windows/system32 بود رو انجام دادم همون ارور قبلی رو داد این دومی رو که تو cmd تایپ کردم هم این خطا رو داد [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    سلام دوست عزیز
    . @[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    یک فایل پیوست کردم این رو هم تست کنید/
    فایل های dll رو تعمیر! کنید.

با استفاده از Ccleaner رجیستری رو اسکن کنید.

موفق باشید.
    • نوع فایل: zip run32.zip (2.2 کیلو بایت, 7 نمايش)
+ ارسال تاپیک جدید
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)