سلام. سیستم عملکرد این سایتهای خرید لایک و فالوور چجوریه؟ من از یه سایتی لایک خریدم. چک کردم اکثر کسانی که منو لایک کردن ظاهرا شخصیت حقیقی داشتن. یه عالمه فالوور و فالووینگ داشتن. پست داشتن و...
چجوریه؟
سلام. سیستم عملکرد این سایتهای خرید لایک و فالوور چجوریه؟ من از یه سایتی لایک خریدم. چک کردم اکثر کسانی که منو لایک کردن ظاهرا شخصیت حقیقی داشتن. یه عالمه فالوور و فالووینگ داشتن. پست داشتن و...
چجوریه؟
لطف داری محمد جان
سیستم طوریه که برنامه هایی مثل فالوور بگیر گت فالوور فالورپلاس و... شما وقتی توش عظو بشین تمام ممبر های اون برنامه باهم کار میکنن احتمالا شما سکه خریدین و فالوور دریافت کردین اگر بخواین سکه رایگان بگیرینسیستم عملکرد این سایتهای خرید لایک و فالوور چجوریه؟ من از یه سایتی لایک خریدم. چک کردم اکثر کسانی که منو لایک کردن ظاهرا شخصیت حقیقی داشتن. یه عالمه فالوور و فالووینگ داشتن. پست داشتن و...
چجوریه؟
که باید با فالوو کردن دیگران میهش سکه دریافت کرد اینطوریه به فرض مثال اگر من تو اون برنامه باشم و اگر به صورت فالوو کردن سکه دریافت کنم (رایگان) و شمایی که سکه خریدین و فقط فالوور میخواین منم میرم تو لیست فالورای شما
برای همینه که چند درصد این کاربرا فیک نیست
مثل این سایت [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
شما با فالو کردن بقیه سکه بدست میارین و میشه باهاش فالور خرید
قبلا من تو یه هفته تونستم 4k فالور بدست بیارم با برنامه های مثل Replay touch واس اندروید اما الان زیاد انجام بدی اکانتت بَن میشه
اینم بگم که اگر شما حساب پاپیال داشته باشین و سکه هارو از اونجا بخرین 2.3 برابر سکه های داخل ایران ارزونتره
برای همین ساییت های فالوور شاپ و... سکه ها رو ارزون از اونجا میخرن و اینجا گرون میفروشن فقط یکم دردسر داره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)