با سلام. من برنامه نوت پد Notepad++ دارم ولی باز شکسته بعضی از سیوهارو باز میکنه. دقیق برای ویرایش کردن سیو ها که از فورمت های مختلف هستن چه نرم افزاری باید استفاده کرد؟
من میخوام سیو بازی نید فور اسپید ریوالز ویرایش کنم. گرافیک جدید گرفتم رزولیشن بازی که با گرافیک قدیمی فقط 12.1024 داشت با گرفتن گرافیک جدید رزولیشن تو بازی شده یعنی میشه گذاشت تا 1920.1080 و فول اچ دی میشه دیگه. من میخوام چون تو بازی دیگه رزولیشن بیشتر نمیاد میخوام این سیو و این بازی ویرایش کنم و بکنمش (qhd.1440) و یا بکنمش (4k/uhd.2160) چطور باید ویرایش کنم و اعمال بشه.
لطفا الان نیاین بگین این گرافیک 2k یا 4k نمیکشه یا مانیتورت نمیکشه اینارو بی خیال. چون تست کردم تو این بازی فقط 1 گیگ معموری گرافیک مصرف میشه. چون بازی سنگینی نیس با اینکه رزولیشن فول اچ دی هست فقط یک گیگ معموری داره میره. در صورتی که مافیفا3 رزولیشن فول اچ دی و تنضیمات بالا معموری 2 گیگ و 30 فریم داره میده کارت گرافیکم این بازی مافیا خیلی سنگیه نه بازی نید فور اسپید ریوالز پس میشه این بازی تا 4k بالا اورد با این گرافیک950 فقط ویرایش سیو و اعمال بشه بهم یاد بدین.