خودم یه سریع از برنامه هارو دانلود کردم ولی بی فایده بوده. ایا برنامه خوبی میشناسید که سیستم قویع کنه. من یکم گیر مصرف سی پی یو هستم یکم بهتر بشه حله. نمیخوام تو بازی ها تیک بندازه همین. راستی برنامه معرفی کردین طرز کارشم بگین لطفا
خودم یه سریع از برنامه هارو دانلود کردم ولی بی فایده بوده. ایا برنامه خوبی میشناسید که سیستم قویع کنه. من یکم گیر مصرف سی پی یو هستم یکم بهتر بشه حله. نمیخوام تو بازی ها تیک بندازه همین. راستی برنامه معرفی کردین طرز کارشم بگین لطفا
من به هر کسی امضا نمیدم خخخ
رضا هیچ بهینه سازی ویندوز رو افزایش سرعت نمیده!
اینا همش الکی حجمش فضا سرعت و موارد دیگر میگیره!!!!!
اخه این بازی مافیا3 با اینکه ابدیت 1.2.3.4.5 هم زدم یه کچلو باز از نظر سی پی یو لک میزنه بعضی چاهاش 100 دردص سی پی یو میره. اخه چرا نمیشه رزولیشن این بازی از 1280.720 کمتر کرد عجبا.
مافیا از بیخ مشکل داره
تسک منیجر رو باز کنید یه عکس از CPU Usage و RAM Usage در حالت عادی (یعنی بدون باز کردن هیچ برنامه ای) بزارید
از Advanced System Care 10 استفاده کنید هم بهینه ساز ویندوزه هم قابلیتی برای بستن برخی پروسه ها به صورت خودکار داره که رم رو آزاد میکنه
Smart Defrag هم قابلیتی داره که پوشه ای که بازی توشه رو دیفرگ میکنه واسه اجرای بهتره (البته به قول خودشون)
نه ابدیت درست میریزم چون اگه ابدیت درست نریزی مثلا وقتی میخوای از بازی خارج بشی اونجا نوشته بازی 1.0.1 ولی وقتی ابدیت 2.3.4 امد و من ریختم نوشته 1.0.4 و بعد هم برای این بازی باز ابدیت امد ابدیت 5 و الان داخل بازی نوشته 1.0.5 یعنی ابدیت شده.
والا لک من میگم وقتی با سرعت با ماشین میرونی یه کچلو لک میزنه ول میکنه دیگه همین وگرنه داخل بازی شلیک گلوله اینا مشکلی نیس فوقعش سی بی یو 80 درصد میره رارندگی میکنم 100 درصد میره و سی بی یو و بازی لک مینداره.
سیستم مورد نیاز این بازی
مشخصات حداقل سیستم مورد نیاز:
- پردازنده مرکزی: اینتل Core i5-2500 K یا ایامدی FX-8120
- حافظه رم: ۶ گیگابایت
- فضای موردنیاز روی هارددیسک: ۵۰ گیگابایت
- کارت گرافیک: ایامدی رادئون HD 7870 یا انویدیا GTX 660 با دو گیگابایت حافظه گرافیکی
خوب سی بی یو من 4460 هست در حالت عادی 3.20 و حالت ماکسیموم 3.40 و سیستم مورد نیاز بازی رو حالت low باییین سی بی یو 2500 k هست که حالت عادی 3.30 و حالت ماکسیموم 3.70 است.
و انگار کامل داره میگه سی بی یو من ضعیف برای این بازی حتی رو حالت low . عجب بازی سنگینی. ولی خیلی خوب میشود رزولیشن این بازی هک میکردیم و بزور میاوردیم بایینتر مثلا درست میکردیم 1024/768 ایا این مورد نمیشه؟
ویرایش توسط 0reza666 : February 12th, 2017 در ساعت 14:03
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)