سوال درباره بازی Mafia 3 تبلیغات در ترفندستان
+ ارسال تاپیک جدید
صفحه 5 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 41 به 50 از 58

موضوع: سوال درباره بازی Mafia 3

پست‌ها
    1,560
    Samsung-Galaxy-Grand-Prime
    Microsoft-Security-Essentials Firefox Windows-10 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: Wireless-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    1437
    سپاس (دریافتی)
    995

پیش فرض سوال درباره بازی Mafia 3

با سلام من بازی از سایت دانلودها دانلود کردم. تمام پیش نیازهای بازی نصب هست چون خیلی بازی نصب دارم مشکلی نبوده ولی این بازی هیچی اروری نمیده وقتی کلیک میکنم بازی اجرا بشه فقط یکم علامت موس میچرخه ولی هیچ اتفاقی نمیفته مشکل کجاست؟

[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]

چه کنم مشکل کجاست؟

بعضی موقعه اینم میاد...

ابدیت 1 بازی هم ریختم ولی باز نشد...

این هم همین الان نصب کردم ولی باز همنطوریه؟

ویرایش توسط 0reza666 : December 8th, 2016 در ساعت 10:24
    من به هر کسی امضا نمیدم خخخ
    پست‌ها
    1,560
    سپاس (اهدایی)
    1437
    سپاس (دریافتی)
    995

نقل قول نوشته اصلی توسط محمود 8080 [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    سلام رضا جان
    .

موفق باشید.
    خوب من بلخره نسخه ریلودد با حجم بالا این بازی دانلود کردم. دختره هم امده و کل ماجرا بازی عوض شده خفنتر شده عالیه.
    به دوستان هم توصیه میکنم نسخه جدید این بازی دانلود کنن که ابدیت 1.7 هست.

فقط یه سوال مهم دارم: من دیگه اخرای مرحله این دختره بودم که یهو بازی وایساد و از اول رفتم داخل بازی بازم اینطوری شد مشکل از کجا میتونه باشه. سیو حذف میکنم از اول برم میاد ولی میترسم باز همون مرحله برسم اینطوری بشه. یعنی بازی که از سایت معتبر دانلودها دانلود کردم خود بازی ناقصه اصلا این اولین بار که اینطوری برام اتفاق میفته. عجیبه.

درکل این مرحله جدید در این بازی که ابدیت 1.7 هست اضافه شده این عکس ببینید
    من این نصفش رفتم بازی داخل بود گیرد کرد یعنی پلیس بهم شلیک میکرد ولی من با ماشین و دختره نمیرفت جلو امدم بیرون دوباره میخواستم برم داخل همین لودینگ که باید سیو بالا میاورد گیر میکرد از اول بازی رفتم درست بود.
    مشکل دقیق کجاست میترسم باز این مرحله برم باز گیر کنه.

کسی این نسخه ریلودد که کامل هم هست و اخرین ابدیت این بازی هست یعنی 1.7 بازی کرده؟ و این مرحله کامل رد کرده؟
    پست‌ها
    18,334

360-Internet-Security Cyberfox Windows-10 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از Wireless-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    19288
    سپاس (دریافتی)
    19442
    نوشته ‌های وبلاگ
    38

نقل قول نوشته اصلی توسط 0reza666 [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    فقط یه سوال مهم دارم: من دیگه اخرای مرحله این دختره بودم که یهو بازی وایساد و از اول رفتم داخل بازی بازم اینطوری شد مشکل از کجا میتونه باشه. سیو حذف میکنم از اول برم میاد ولی میترسم باز همون مرحله برسم اینطوری بشه. یعنی بازی که از سایت معتبر دانلودها دانلود کردم خود بازی ناقصه اصلا این اولین بار که اینطوری برام اتفاق میفته. عجیبه.
    سلام رضا جان
    .
    یا کرک مشکل داره یا بازی/ از کرک دیگه ای هم استفاده کردید؟
    پست‌ها
    1,560
    سپاس (اهدایی)
    1437
    سپاس (دریافتی)
    995

والا اون سایت دانلودها عالیه بعید میدونم مشکل از کرک باشه.

قبلا در سایت دانلودها نسخه فیت گیل دانلود کرده بودم. که برای این بازی ابدیت های 1.2.3.4.5.6 امد و اصلا بازی داغون شد حجمش چون بعدا باز شنیدیم که بازم برای این بازی ابدیت امده یعنی ابدیت 7 که دیگه با نسخه های این بازی سازگار نبود یعنی دی ال اس میزدیم اصلا اعمال نمیشود.

بخاطر همین چند روزی صبر کردیم و ریلودد از اول این بازی داد بیرون که شامل تمام ابدیت ها تو این بازی بود از جمله اضافه شدن یه دختره در بازی همرا با لینکن کلی. بعد هم نسخه فیت گیل از اول این بازی داد بیرون بخاطر همین منم ریلودد و کاملترین دانلود کردم. این مشکلم اولین بار برام پیش امده.

یعنی امکان داره یه اشتباه سیستمی چیزی بوده باشه. چون من همنطور که بالا نوشتم سیو حذف کردم و باز از اول دارم میرم و هنوز به اون مرحله دختره نرسیدم تا باز تستش کنم ولی تا الانکه مشکلی نبوده. یعنی باز مشکل پیش میاد یهو قفل میکنه یا بازی هنگ میکنه؟
    به هیچ وج مشکل از سیستم نیس چون واقعا همه چی نوع و همه چی تست کردم حتی چندین ساعت در بازی های دیگه. فقط اینبار اینطوری شده بود که بازم بالا نوشتم برای خودمم عجیب امد. بحرحال ممنون میشم یه توضیح کلی بهم بدین؟
    پست‌ها
    18,334

360-Internet-Security Cyberfox Windows-10 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از Wireless-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    19288
    سپاس (دریافتی)
    19442
    نوشته ‌های وبلاگ
    38

به هیچ وج مشکل از سیستم نیس چون واقعا همه چی نوع و همه چی تست کردم حتی چندین ساعت در بازی های دیگه. فقط اینبار اینطوری شده بود که بازم بالا نوشتم برای خودمم عجیب امد. بحرحال ممنون میشم یه توضیح کلی بهم بدین؟
    سلام رضا جان
    .
    از اونجایی که استعدادی در بازی ندارم و نمی تونم توضیح خوبی هم ارائه کنم از شادمهر یا ایمان عزیز بپرسی خیلی بهتر هست @[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]

بهتر هست,یه کرک دیگه رو هم تست کنید.چون اگر بازی مشکل نداشته باشه و ایرادهای بازی با آپدیت و پچ و ..رفع نشه؛احتمالاََ کرک مشکل داره.

موفق باشید.
    پست‌ها
    1,560
    سپاس (اهدایی)
    1437
    سپاس (دریافتی)
    995

نقل قول نوشته اصلی توسط Xx Joker xX [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]

سلام
    معمولا تو خود بازی هم باید نوشته بشه
    مثلا تو منو اول بازی (قبل از اینکه Start Game ی چیزی باشه ) توی گوشه ی تصویر معمولا ورژن رو میزنه . اونجا تغییر نمیکنه؟

من تازه نسخه جدید این بازی که به اسم Mafia III Faster Baby بود دانلود کردم حجم هم خیلی بالا بود نسخه CODEX و کامل کامل این بازی.

حالا دارم میبینم باز این بازی جدیدتر شده و به اسم Mafia III Stones Unturned امده. ایا ابدیت یا همون دی ال اس جدا هست که رو نصخه قبلی نصب بشه کرد. اخه اینطوری که باز باید حجم زیادی دانلود کرد یعنی باز حدود 49 گیگ خورده ای نسخه قبلی هم چون دی ال اس بهش نمیخورد و بازی ابدیت 1.70 نمیشود مجبور شدم از اول دانلود کنم. الان باز این بازی جدیدتر شده و انگار شده ابدیت 1.80 اوف
    پست‌ها
    1,756

Kaspersky Firefox Windows-7 IR-TCI
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از ADSL-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    4192
    سپاس (دریافتی)
    4288
    نوشته ‌های وبلاگ
    65

من تازه نسخه جدید این بازی که به اسم Mafia III Faster Baby بود دانلود کردم حجم هم خیلی بالا بود نسخه CODEX و کامل کامل این بازی.

حالا دارم میبینم باز این بازی جدیدتر شده و به اسم Mafia III Stones Unturned امده. ایا ابدیت یا همون دی ال اس جدا هست که رو نصخه قبلی نصب بشه کرد. اخه اینطوری که باز باید حجم زیادی دانلود کرد یعنی باز حدود 49 گیگ خورده ای نسخه قبلی هم چون دی ال اس بهش نمیخورد و بازی ابدیت 1.70 نمیشود مجبور شدم از اول دانلود کنم. الان باز این بازی جدیدتر شده و انگار شده ابدیت 1.80 اوف
    شما خود DLC رو باید دانلود کنید
    پست‌ها
    1,560
    سپاس (اهدایی)
    1437
    سپاس (دریافتی)
    995

نقل قول نوشته اصلی توسط Xx Joker xX [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]

خوب همنطور که فکرش میکردم و عین ابدیت قبل اینم اعمال نشد و باید باز از اول این بازی دانلود کرد
    نظرات این سایت معتبر بخون. چرا انقدر این بازی گیره و یبار ابدیت و دی ال اس یجا نمیده ما خلاص بشیم اه
    پست‌ها
    1,560
    سپاس (اهدایی)
    1437
    سپاس (دریافتی)
    995

نقل قول نوشته اصلی توسط محمود 8080 [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    سلام رضا جان

موفق باشید.

یه مشکل عجیبی دارم میشه توضیح بدین جریان چیه؟

چرا من وقتی این بازی با تنضیمات بالا و رزولیشن فول اچ دی و 1080 . 1920 انجام میدم مصرف سی پی یو خوبه و تا 90 درصد میره و مشکلی نیست.

ولی همین بازی با همین تنضیمات بالا و همون مراحل اما رزولیشن اچ دی 720 . 1280 یا 1024 . 1280 و یا رزولیشن مانیتور جدیدم 900 . 1440 بازی میکنم مصرف سی پی یو به 100 درصد هم میرسه بعضی موقعه و بازی یه تیک کچلو میندازه.

خوب فول اچ دی که باید بیشتر مصرف ببره تا اچ دی که چرا برعکس شده
    ویرایش توسط 0reza666 : June 6th, 2017 در ساعت 21:33
    پست‌ها
    1,560
    سپاس (اهدایی)
    1437
    سپاس (دریافتی)
    995

من دوتا مانیتور دارم. یکی تلوزیون هست و کامپیوترم میخوره که این مانیتور فول اچ دی تصویر میده مشخصات دقیق Samsung-22-inch-model-no-lcd-bn68-02553a اما خوب این 22 اینچه باید مصرف این بیشتر باشه واقعا عجیبه.

و این مانیتور هم که فقط مانیتور هست LG-FLATRON W1752S-17-inch این 17 اینچ هست.

قبلا یه مانیتور 17 اینچ قدیمی لامپی هم داشتم که اونم تصویر اچ دی میداد اینم سی پی یو 100 درصد میرفت مشخصات دقیق LG-T-730-BH-17-inch اینم 17 اینچ و فعلا تو انبار گذاشتمش و دیگه لازمش ندارم.

این موردم بگم اونیکه تلوزیونه ال سی دی هست. و اونیکه مانیتور و تازه گرفتم ال سی دی هست و مانیتور قدیمی که داشتم خوب معلومه لامپی و سنگین بود و گذاشتمش کنار

حالا دقیق چی دخیله که اینطوری میشه در تعجبم...
    پست‌ها
    1,756

Kaspersky Firefox Windows-7 IR-TCI
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از ADSL-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    4192
    سپاس (دریافتی)
    4288
    نوشته ‌های وبلاگ
    65

خوب همنطور که فکرش میکردم و عین ابدیت قبل اینم اعمال نشد و باید باز از اول این بازی دانلود کرد
    نظرات این سایت معتبر بخون. چرا انقدر این بازی گیره و یبار ابدیت و دی ال اس یجا نمیده ما خلاص بشیم اه
    برای اعمال DLC باید آخرین آپدیت روی بازی نصب باشه که شما مث که مشکل دارید .

یه مشکل عجیبی دارم میشه توضیح بدین جریان چیه؟

چرا من وقتی این بازی با تنضیمات بالا و رزولیشن فول اچ دی و 1080 . 1920 انجام میدم مصرف سی پی یو خوبه و تا 90 درصد میره و مشکلی نیست.

ولی همین بازی با همین تنضیمات بالا و همون مراحل اما رزولیشن اچ دی 720 . 1280 یا 1024 . 1280 و یا رزولیشن مانیتور جدیدم 900 . 1440 بازی میکنم مصرف سی پی یو به 100 درصد هم میرسه بعضی موقعه و بازی یه تیک کچلو میندازه.

خوب فول اچ دی که باید بیشتر مصرف ببره تا اچ دی که چرا برعکس شده
    ببینید کامپیوتر یه سیستم واحده .یعنی جز به جز نیست که بگیم بر فرض چون رزلوشن رو کم و زیاد میکنیم سی پی یو صد میشه . همه ی قطعات در آن واحد عمل میکنن. حالا شما ممکنه مانیتور جدیدتون نرخ تازه سازی (Refresh Rate ) بالا تری نسبت به TV تون داشته باشه . از طرف منابع CPU بیشتری بخواد از یه طرف دیگه منابع از کارت گرافیکتون بیشتر بخواد . علاوه بر اون شرایط محیطی داخل بازی (باز بودن مکان یا بسته بودن مکان ) روی فریم ریت و اون تیکی که میخوره بازی تاثیر داره . + اینکه شما موقعی که رزلوشن رو تغییر میدید دست به تنظیمات دیگه ی گرافیکی نمیزنید؟
+ ارسال تاپیک جدید
صفحه 5 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)