با سلام.
نباید هر موضوع در انجمن های دیگه هم هست اینجا هم باید پرسید ولی اگه این موضوع بد نیست مدیرای عزیز بد نیست این تاپیک بمونه و کاربرا بگن تا همه بدونن که چقدر هزینه اینترنت میشه.
با سلام.
نباید هر موضوع در انجمن های دیگه هم هست اینجا هم باید پرسید ولی اگه این موضوع بد نیست مدیرای عزیز بد نیست این تاپیک بمونه و کاربرا بگن تا همه بدونن که چقدر هزینه اینترنت میشه.
ویرایش توسط 0reza666 : October 10th, 2016 در ساعت 09:27
من به هر کسی امضا نمیدم خخخ
بله ولی من باهاش دانلود میکردماینترنت نامحدود مخابرات برای وبگردی خوبه ولی برای دانلود نه
استفاده ای از این شبکه ها ندارمواقعا باهاش میشه راحت توی انیستاگرام و کانال های تلگرام گشت زد با اینکه واقعا هر دو تا نرم افزار خیلی حجم مصرف میکنن.(البته بستگی به استفاده داره)
بله درست میفرماییدولی باید برای اینترنت ایرانسل و همراه اول.توی سایتشون نگاه بکنی ببینی منطقه شما رو کدوم بکی بهتر ساپورت میکنه تا از اون اپراتور استفاده کنی.منطق ما همراه اول بهتره.اون شب با هزار تومان یک ویندوز 10 گرفتم با حجم حدود 6/5 گیگ..با گوشی..سرعت تا 2 مگ می رفت.البته ما خوابیدم صب بیدار شدم دانلود شده بود![]()
منطقه ما ایرانسل 2.5 مگ میده
همراه اول 200 کیلوبایت
ولی باید قبول کرد که توی چند سال اخیر ایرانسل بسیار بهتر از همراه اول عمل کرده . و همراه اول فقط در جا زده !
حالم بدنيست غم كم ميخورم ، كم كه نه!هرروز كم كم ميخورم ، آب ميخواهم سرابم ميدهند ، عشق مي ورزم عذابم ميدهند ، خنجري برقلب بيمارم زدند بي گناهي بودم ودارم زدند ، چند روزيست حال و روزم ديدنيست ، حال و روزم از اين و آن پرسيدنيست ، گاه بر روي زمين زل ميزنم ، گاه بر حافظ تفأل ميزنم ، حافظ ديوانه فالم را گرفت ، يك غزل آمد كه حالم را گرفت ، ما ز ياران چشم ياري داشتيم ، خود غلط بود آنچه ميپنداشتيم
ایرانسل۵گیگ(۶تا۱۲صبح) ۴تومن، شاتل ۲۰تومن، چند بار ایرانسل ساعتی نامحدود ۱۰تومن، مجموع هزینه: ۳۵تومان، البته اخیرا ازشاتل بسته۱۰۰ گیگی خریدم ۱۰۰تومن که احتمالا هزینم کمتر میشه
Sent from my C2105 using Tapatalk
مودم همراه دارم ایرانسل دائمی انداختم روش 13 تومن میدم 4 گیگ با سرعت 4G استفاده میکنم گاها تو 25 روز تموم میشه گاها تو 30 روز
Sent from my D6503 using Tapatalk
سلام
مخابرات دارم طرح یاقوت 512upto8 دو گیگ رهدیه کف سرعت 800 کیلو بایت برثانیه یعتی نزدیک 1مگهزینه نگهداری 4500 و خرید ترافیک بعهده خودتان!
شبانه رایگان 1تا6 فقط گول رایگان خوردن نخورید سقف گذاشتن حداقل 3 گیگ
تازه گرفتم بذار دوماه بشه ببینم تو پول قبضم چند میاد!![]()
ویرایش توسط majidhmt : December 12th, 2016 در ساعت 22:25
دوستان دیگه نظری ندارن؟ماهیانه چقدر هزینه اینترنت میکنید؟
ویرایش توسط 0reza666 : June 9th, 2017 در ساعت 18:15
من به هر کسی امضا نمیدم خخخ
هه ههآقا اون اینترنته یادتونه ؟؟
[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
هنوزم اونو دارممنتها به نتیجه ای رسیدم که کفاف دانلودامو نمیده بعد با اینترنت شبانه همراه اول آشنا شدم
5 تومن پاش پیاده شدم دیشب از 1 تا 11 شب بکوب فایل گذاشتم دانلود
![]()
این صحنه رو دیدم اصن اشک تو چشام جمع شد
خلاصه نزدیک 30 گیگ گرفتم
البته سرعتش بستگی به منطقه داره . احتمالا تو یه سری مناطق سرعت بهتر/بدتر باشه .
آسیاتک هم برای دانلود شبانه خوبه با سرعت 16 مگ میشه تقریبا شبی 15 گیگ دانلود کرد
ماهانه 105 ت
شاتل
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
حالم بدنيست غم كم ميخورم ، كم كه نه!هرروز كم كم ميخورم ، آب ميخواهم سرابم ميدهند ، عشق مي ورزم عذابم ميدهند ، خنجري برقلب بيمارم زدند بي گناهي بودم ودارم زدند ، چند روزيست حال و روزم ديدنيست ، حال و روزم از اين و آن پرسيدنيست ، گاه بر روي زمين زل ميزنم ، گاه بر حافظ تفأل ميزنم ، حافظ ديوانه فالم را گرفت ، يك غزل آمد كه حالم را گرفت ، ما ز ياران چشم ياري داشتيم ، خود غلط بود آنچه ميپنداشتيم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)