نوشته اصلی توسط محمود 8080[تنها اعضای سایت
قادر به دیدن لینکها هستند. ]
سلام رضا جان
.
کد تصویر این هست
Error code 0x80070422
2-Run رو باز و تایپ کنید.
کد PHP:
.تنها اعضای سایت قادر به دیدن این محتوا هستند. لطفاً وارد شوید و یا برای عضویت رایگان و بیدردسر در سایت کلیک کنید
در اینجا Windows Update رو پیدا روی اون راست کلیک و گزینه Properties رو انتخاب کنید.
رو به روی Startup type باید در حالت Automatic باشه.Apply و OK کنید.
سیستم رو ریستارت کنید.
بعد از بالا اومدن سیستم یک Notepad باز و کد زیر رو در اون قرار بدید.
کد PHP:
.تنها اعضای سایت قادر به دیدن این محتوا هستند. لطفاً وارد شوید و یا برای عضویت رایگان و بیدردسر در سایت کلیک کنید
حالا از تب File گزینه Save As رو انتخاب کنید.
در قسمت File name نام زیر قرار بدید.
کد PHP:
در قسمت Save As type گزینه All Files رو انتخاب و در قسمت Encoding هم باید گزینه ANSI باشه
فایل رو در Desktop ذخیره کنید.
حالا روی همین فایل راست کلیک و گزینه Run As Administrator رو انتخاب کنید.
اگر پنجره ای باز شد گزینه Yes رو انتخاب کنید.یه CMD باز میشه که به صورت خودکار خودش کار رو انجام میده.
موفق باشید.
میشه این فایل خودت درست کنی و با اون اسم هم درست کنی بعد بزاری اینجا من دانلود کنم انجام بدم. لطفا
سلام رضا جان
.
پیوست شد/برای آپدیت ویندوز هست که خودتون هم می تونید انجام بدید!
اول آپدیت رو در حالت Automatic قرار بدید,سیستم رو ریستات و بعد این فایل رو اجرا کنید.
موفق باشید.
این ارور میاد
[تنها اعضای سایت
البته کاری که گفتی انجام میدم ر استارتم میکنم میام قسمت ابدیت میبینم باز دیس بلی هست انگار از ریجستری نمیدونم تو گوگل کلی اموزش بود دیگه چطور ابدیت ویندوز غیر فعال کردم که برای همیشه انگار بن شده چون من رو اتوماتیک میزارم ر استارت میکنم میرم میبینم دیس بی هست عجیبه... چه کنم؟
نوشته اصلی توسط 0reza666[تنها اعضای سایت
این ارور میاد
[تنها اعضای سایت
البته کاری که گفتی انجام میدم ر استارتم میکنم میام قسمت ابدیت میبینم باز دیس بلی هست انگار از ریجستری نمیدونم تو گوگل کلی اموزش بود دیگه چطور ابدیت ویندوز غیر فعال کردم که برای همیشه انگار بن شده چون من رو اتوماتیک میزارم ر استارت میکنم میرم میبینم دیس بی هست عجیبه... چه کنم؟
سلام رضا جان
.
در مورد آپدیت که باید از ZzBb عزیز بپرسید. @[تنها اعضای سایت
در مورد اخطار File Explorer Options رو باز و از کشویی گزینه This PC رو انتخاب کنید.Apply و OK کنید. [تنها اعضای سایت
شاید درست بشه؛به نظر بازی رو بد نصب کردید.یه اخطار میده رفع میشه باز یه اخطار دیگه میده.
گزینه های آپدیت ویندوز رو به حالت اول برگردونید و آپدیت رو دانلود کنید؛بعداََ غیرفعال کنید.
سلام رضا جان
.
در مورد آپدیت که باید از ZzBb عزیز بپرسید. @[تنها اعضای سایت
در مورد اخطار File Explorer Options رو باز و از کشویی گزینه This PC رو انتخاب کنید.Apply و OK کنید. [تنها اعضای سایت
شاید درست بشه؛به نظر بازی رو بد نصب کردید.یه اخطار میده رفع میشه باز یه اخطار دیگه میده.
گزینه های آپدیت ویندوز رو به حالت اول برگردونید و آپدیت رو دانلود کنید؛بعداََ غیرفعال کنید.
موفق باشید.
خوب من امروز یه هارد اس اس دی گرفتم تازه ویندوز نصب کردم بازکه اینطوریه این قسمت.
[تنها اعضای سایت
این فایلتم زدم اینطوری شد
[تنها اعضای سایت
البته وقتی اینتنرت وصل میکنم اینطوریه وقتی اینترنت قطع میکنم این ارور میاد
سلام رضا جان
.
بازی نصب و اجرا شد یا هنوز اخطار میده؟
برای اخطار پست قبلی یه فیلم آپلود کردم [تنها اعضای سایت
به نظر من ویندوز 7 نصب کنید بهتره!
موفق باشید.
این سوال در انجمن دیگه هم پرسیدم کسی متوجه نشد تا اینکه خودم انقدر چک کردم فهمیدم مشکل کجاست.
من بازی از اینجا دانلود کردم درسته؟
[تنها اعضای سایت
خوب اونجا دقیق این هم هست ببینید
[تنها اعضای سایت
زوم کن نوشته v1.0.37.2
حالا من این بازی در یه سایت دیگه پیدا کردم که قبلا دوستان بهم گفتن از اینجا دانلود کن و من حرفشون گوش نکردم البته اونا هم این مورد اصلا نمیدونستن من خودم این متوجه شدم تو اون انجمنم نوشتم خودم.
[تنها اعضای سایت
و این ببینید
[تنها اعضای سایت
این بازی ابدیت شده به v1.0.99.2
و فکر میکنم مشکل همینه فعلا که در حال دانلود این بازیم در این سایت جدید تا ببینم بعد دانلود باز مشکل میخورم.
بالا عکس گذاشتم دیگه اخطار نیومد و این نوشته شده وقتی میزارم رو حالت
developer mode میزارم این میاد
[تنها اعضای سایت
دیگه فکر نکنم ویندوز مشکلی داشته باشه. ویندوز 7 مصرف سی پی یو تو بعضی بازی ها ... بگزریم. الان دیگه بیشتر بازی های ویندوز10 میخوان.
ویرایش توسط 0reza666 : November 13th, 2017 در ساعت 13:59
CPU: i5 3570 @ 3.4GHz
GPU: NVIDIA GT 750Ti or AMD R7 250X
VRAM: 2 GB
RAM: 8 GB
Storage: 21 GB available space
Expected Performance: 720p/30fps
Recommended
CPU: i7 3820 @ 3.6GHz
GPU: NVIDIA GTX 970, GTX 1060 or AMD R9 290X, RX 480
VRAM: 4 GB
RAM: 12 GB
Expected Performance: 1080p/30fps
Ideal
CPU: i7 6700 @ 4.0GHz
GPU: NVIDIA GTX 980Ti, GTX 1080 or AMD Fury X
VRAM: 6 GB
RAM: 16 GB
Expected Performance: 4K/30fps
این مشخصات در هیچ سایتی نیست میتونید خودتون کل گوگل بگردین ولی فقط سیستم پیشنهادی نوشتن و کاربر این میبینه و از بازی کردن این بازی منصرف میشه درصورتی که با تنضیمات پایین میشه بازی کرد من کل مشخصات دقیق پیدا و اینجا نوشتم. در سایت های دیگه فقط دومی نوشتن یعنی Recommended و همه این مشخصات میبینن میترسن و بازی دانلود نمیکنن.
سلام رضا جان
.
بازی نصب و اجرا شد یا هنوز اخطار میده؟
برای اخطار پست قبلی یه فیلم آپلود کردم [تنها اعضای سایت
به نظر من ویندوز 7 نصب کنید بهتره!
موفق باشید.
اینبار امد وای خیلی بازی عالی هست.
میشه یکم راهنمایی کنی داخل بازی؟
الان یه سریع مسابقه دادم که خود بازی میاورد و نقشه هم میاور با علامت. الان باز اولاش هستم ولی دیگه نقشه نیست و جاده هم علامتی نداره تا من رحت مسیرم پیدا کنم برم. یکم داخل بازی راهنمایی میکونی؟
راستی با رزولیشن مانیتورم 900 . 1440 و البته خودش تنضیم کرده بود 720 . 1280 که من رزولیشن مانیتورم درست کردم همون 900 . 1440 و تنضیمات low من 36 تا 30 فریم میگرم البته بعضی مراحل سنگین و بعضی مراحل یهو فریم میره 50 فریم. کاشکی گرافیک 4 گیگ 1050 داشتم چون فقط گرافیک داره تو این بازی کم میاره.
گرافیک بازی عالیه.
چرا با برنامه دسته x360ce64 بازی کرد من با همین برنامه نید فور اسپید ریولز بازی میکنم ولی این اصلا نخورد و دسته نمیاد تو بازی.
ایا توهم با کیبورد بازی میکنی؟ و راهی هست که بشه با دسته بازی کرد این بازیو؟
راستی با alt و enter زدم صفحه بزرگ شد ولی انگار باز فیکس نیست چون باز موس رو صفجه اس و بکشم پایین موس تسک بار دیده میشه. چطور باید عین بقیه بازی ها فیکس کرد صفحه بازی رو چون اصلا داخل بازی انگار نیست چون صفحه رو 2 دقیقه تنضیم هست 2 دقیقه بازی نکنم مانیتور خاموش میشه در حالی که بقیه بازی ها ایطنوری نیست. امیدوارم منظورم متوجه شده باشین و راهنمایی کنید.