سلام
چند تا سایت خارجی واسه دانلود موسیقی از جمله موسیقی بدنسازی واسم معرفی کنید که از قانون DMCA تابعیت داشته باشه.
چند تا سایت خارجی واسه دانلود موسیقی از جمله موسیقی بدنسازی واسم معرفی کنید که از قانون DMCA تابعیت داشته باشه.
خیلی ممنون اما من نتونستم موسیقی بدنسازی رو پیدا کنم
اگر زحمت نشه شما اون صفحه رو واسه من پیدا میکنید؟
نتونستم پیدا کنم![]()
سلام دوست عزیز
.
[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
در مورد مجوزها من زیاد اطلاعی ندارم در سایت [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ] نام وب سایت SoundCloud هم درج شده؛می تونید از @[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ] عزیز در این مورد سوال کنید که با اصطلاحات انگلیسی بیشتر آشنایی دارند.
متن معرفی این سایت
SoundCloud is free and offers the largest collection of songs to hear online for free. It’s an online music streaming community where users can upload songs and even popular artists share their own songs as well. You can stream as many songs as you want but in addition to streaming, SoundCloud also lets you download songs for free but not all the songs can be downloaded. If the uploader has allowed downloading of their songs only then you will see a download button right below the song. Just click on it to download the song on your device and enjoy your favorite music offline. Just to give you an example, about a month ago Calvin Harris has uploaded a track (EDC LV 2015) on his SoundCloud profile which is free to download for everyone. So, one can always expect free downloads on SoundCloud as it is a home to some of the most celebrated music artists of the world.
SoundCloud is available as an app on both Android and iOS platforms. There are numerous third-party SoundCloud apps available for Windows Phone as well.
مثل اینکه گوش دادن به صورت آنلاین قانونی هست!!!
سلام
دوست عزیز بر اساس متنی که محمد عزیز ارسال کردن همه موزیکها را نمیتونید دانلود کنید.
اموزش حذف فایلهای حجیم aria-debug در ویندوز 10
اموزش پاکسازی و یا انجام هر وظیفه دیگر بطور خودکار در ویندوز 10
اموزش یافتن درایورهای خرابی که باعث صفحه ابی مرگ در ویندوز میشوند
اموزش چهار روش نصب ویندوز 10 بیلد 1703 و بیلد 1803و بیلد 1809
دکمه های ریکاوری سیستم ویندوز کارخانه روی رایانه های برندهای مختلف
انواع صدای مربوط به مشکلات هارد
لیست تاپیکهای هدیه سریالهای فعالسازی دائم و لیسانسهای اصل برنامه ها برای کاربران ترفندستان
ببخشید ه
بیشترشون فیلتر هستند و اونایی که نیستن اون مطلب رو کپی کردم اما چرت و پرت اورد
اگر زحمت نیست یه سایتی معرفی کنید که مستقیم برم اونجا و موسیقی بدنسازی رو دان کنم اون هم جذاب و هیجان انگیز نه ریتم تکراری
![]()
نه نمیخوام کپی باشن.
یعنی کسی نیست که بگه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)