تشخیص نصب یا ذخیره فایل روی سیستم به صورت مخفی تبلیغات در ترفندستان
+ ارسال تاپیک جدید
نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9

موضوع: تشخیص نصب یا ذخیره فایل روی سیستم به صورت مخفی

پیش فرض تشخیص نصب یا ذخیره فایل روی سیستم به صورت مخفی

دوستان سلام
    یه نرم افزار دارم که این نرم افزار یه سری نرم افزارهای زیر مجموعه داره که داخل یه پوشه خاص کپی میشه و از طریق نرم افزار مادر میشه اون نرم افزار ها رو اجرا کرد.
    حالا این نرم افزارهای زیر مجموعه بعضی هاشون به صورت پولی هست و بعضی ها بعد یه مدت به صورت خودکار از کار میفتن.
    این نرم افزارها نصبی نیست و اجرایی هستن و اونم فقط از طریق نرم افزار مادر
    حالا یکی از همین نرم افزارهای زیر مجموعه، برای من از کار افتاده ولی فایلشو برای دوستان فرستادم و برای اونا کار میکنه.انگار به یه ترفندی تشخیص میده که من یه مدت ازش استفاده میکردم و زمانش تموم شده.
    یکی از دوستان میگفت احتمالا برای اولین بار که اجرا میشه یه فایل با تاریخ در جایی از سیستم میسازه و برای سری های بعد که میخواد اجرا بشه اول میره سراغ اون فایل.و اگه وجود داشته باشه و تایمش نگذشته باشه کار میکنه در غیر این صورت از کار میفته.
    حالا به فکرم رسید با یه نرم افزار مانیتورینگ کل فضای سیستم رو رصد کنم،که برای اولین بار این مدل نرم افزار ها رو که اجرا میکنم ببینم ایا فایلی میسازن و اگه میسازن کجا ذخیره میکنن.
    به نظر شما ایده خوبی هست؟
    و اگه هست بهترین راهکار برای کشفش چیه؟
    ممنون
    امام حسن ع : مَنْ عَبَدَاللهَ، عبَّدَاللهُ لَهُ کُلَّ شَيْءٍ.

فرمود: هر کسي که خداوند را عبادت و اطاعت کند، خداي متعال همه چيزها را مطيع او گرداند.
    پست‌ها
    2,176

BitDefender Firefox Windows-10 RighTel
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از Wireless-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    4744
    سپاس (دریافتی)
    3893
    نوشته ‌های وبلاگ
    41

سلام دوست عزیز هیچ سازمان سری ای در کار نیست با این نرم افزاریی که شما نصب کردید فکر نمیکنم به موفقیتی برسید چون چیزی که دنبالشید فایل رجیستری هستش از نرم افزارایی مثل full Uninstall استفاده کنید و از نرم افزار مادری که میگید یه trace بگیرید تا به کلید رجیستری مورد نظر برسید شاید این کمک کنه ولی هیچ ایده ای ندارم که اگر به کلیدای رجیستری خیلی زیادی رسیدید چکار کنید احتمالاً دیگه باید همچی رو از جمله کلیدارو پاک کنید و دوباره نرم افزارو نصب کنید چون اگر همینطوری حذفش کنید اون کلیدا پاک نمیشن تا وقتی که دوباره نصب کردید تشخیص بده که قبلاً استفاده کردید.

تاریخ سیستمت رو برگردون همون روزی که نصب کردی یا یه چند روز جلوتر

نقل قول نوشته اصلی توسط mojiby [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    تاریخ سیستمت رو برگردون همون روزی که نصب کردی یا یه چند روز جلوتر
    این کارو کردم قبلا.جواب نمیده.این شرکت که داره این نرم افزار ها رو ارائه میده برنامه نویسهای قدری داره.قطعا به این سادگی نمیشه دورشون زد

فرمود: هر کسي که خداوند را عبادت و اطاعت کند، خداي متعال همه چيزها را مطيع او گرداند.

نقل قول نوشته اصلی توسط Dead Terminator [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    سلام دوست عزیز هیچ سازمان سری ای در کار نیست با این نرم افزاریی که شما نصب کردید فکر نمیکنم به موفقیتی برسید چون چیزی که دنبالشید فایل رجیستری هستش از نرم افزارایی مثل full Uninstall استفاده کنید و از نرم افزار مادری که میگید یه trace بگیرید تا به کلید رجیستری مورد نظر برسید شاید این کمک کنه ولی هیچ ایده ای ندارم که اگر به کلیدای رجیستری خیلی زیادی رسیدید چکار کنید احتمالاً دیگه باید همچی رو از جمله کلیدارو پاک کنید و دوباره نرم افزارو نصب کنید چون اگر همینطوری حذفش کنید اون کلیدا پاک نمیشن تا وقتی که دوباره نصب کردید تشخیص بده که قبلاً استفاده کردید.
    شاید تو فایلهای مربوط به نرم افزار مادر کلیدش رو نسازه.و یه ادرس دیگه از ویندوز ذخیره کنه.نیز به نرم افزاری هست که یه عکس از کل دیتای سیستم بگیره و بعد بیاد مقایسه کنه چی اضافه شده

پست‌ها
    18,367

360-Internet-Security Cyberfox Windows-10 Irancell
    سپاس (اهدایی)
    19295
    سپاس (دریافتی)
    19446
    نوشته ‌های وبلاگ
    38

نقل قول نوشته اصلی توسط heidarali [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    شاید تو فایلهای مربوط به نرم افزار مادر کلیدش رو نسازه.و یه ادرس دیگه از ویندوز ذخیره کنه.نیز به نرم افزاری هست که یه عکس از کل دیتای سیستم بگیره و بعد بیاد مقایسه کنه چی اضافه شده
    سلام دوست عزیز
    .
    به نظرم چنین برنامه ای هست که ZzBb عزیز در ترفندستان آپلود کرده که مسیر نصب برنامه ها رو نمایش میده ولی متاسفانه اسمش یادم نیست @[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]

نقل قول نوشته اصلی توسط heidarali [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    دوستان سلام
    یه نرم افزار دارم که این نرم افزار یه سری نرم افزارهای زیر مجموعه داره که داخل یه پوشه خاص کپی میشه و از طریق نرم افزار مادر میشه اون نرم افزار ها رو اجرا کرد.
    حالا این نرم افزارهای زیر مجموعه بعضی هاشون به صورت پولی هست و بعضی ها بعد یه مدت به صورت خودکار از کار میفتن.
    این نرم افزارها نصبی نیست و اجرایی هستن و اونم فقط از طریق نرم افزار مادر
    حالا یکی از همین نرم افزارهای زیر مجموعه، برای من از کار افتاده ولی فایلشو برای دوستان فرستادم و برای اونا کار میکنه.انگار به یه ترفندی تشخیص میده که من یه مدت ازش استفاده میکردم و زمانش تموم شده.
    یکی از دوستان میگفت احتمالا برای اولین بار که اجرا میشه یه فایل با تاریخ در جایی از سیستم میسازه و برای سری های بعد که میخواد اجرا بشه اول میره سراغ اون فایل.و اگه وجود داشته باشه و تایمش نگذشته باشه کار میکنه در غیر این صورت از کار میفته.
    حالا به فکرم رسید با یه نرم افزار مانیتورینگ کل فضای سیستم رو رصد کنم،که برای اولین بار این مدل نرم افزار ها رو که اجرا میکنم ببینم ایا فایلی میسازن و اگه میسازن کجا ذخیره میکنن.
    به نظر شما ایده خوبی هست؟
    و اگه هست بهترین راهکار برای کشفش چیه؟
    ممنون
    سلام

دوست عزیز در ایتدا با نرم افزاری مثل نرم افزار Revouninstaller نگاه کنید و ببینید این زیر مجموعه ها لیست شدن یا خیر و اگر لیست شدن به ترتیب حذفشون کنین و در ضمن ممکنه این نرم افزارهای زیر مجموعه بر اساس تاریخ نرم افزار اصلی باشن و در نتیجه باید کلا همه اثار این نرم افزار رو پاک و دوباره نصب کنید.

نقل قول نوشته اصلی توسط محمود 8080 [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    سلام دوست عزیز
    .
    به نظرم چنین برنامه ای هست که ZzBb عزیز در ترفندستان آپلود کرده که مسیر نصب برنامه ها رو نمایش میده ولی متاسفانه اسمش یادم نیست @[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    فکر میکنم برنامه RegShot منظورتون هست.[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    پست‌ها
    18,367

360-Internet-Security Cyberfox Windows-10 Irancell
    سپاس (اهدایی)
    19295
    سپاس (دریافتی)
    19446
    نوشته ‌های وبلاگ
    38

نقل قول نوشته اصلی توسط ZzBb [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    فکر میکنم برنامه RegShot منظورتون هست.[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    سلام دوست من
    .
    بله همین برنامه بود
+ ارسال تاپیک جدید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)