کاوه جان در عکسی که گذاشتین نشون میده که شما یک پارتیشن I ساختید که فعلا معلقه تا برنامه رو ببندید و ریستارت کنید. درست اون خط اخر در قسمت دوم منوی سمت چپ رو نگاه کنید.
اما ننوشته که درایوی رو حرفش رو تغییر دادید. قبلا نوشته بودم که بعد از تغییر حرف و بستن برنامه باید در حالی که فلش همچنان متصله ریستارت کنید. چون ریستارت نکردید ویندوز رو تغییر اعمال نشده هنوز. باید در زمان ریستارت ویندوز فلش متصل به پی سی باقی بمونه.
شما وقتی فلشتون رو نشون میده کلیک راست روش میکنید و مثل عکس زیر روی تغییر حرف کلیک میکنید. بهتون یک پنجره نشون میده که تو اون یک منوی کشوئی برای انتخاب حرف درایو هست و بعد از انتخاب در زیر منوی اینترفیس اصلی همونطور که برای شما اومده انجام تغییر معلق میمونه تا ویندوز رو ریستاارت کنید و البته میتونید همون زمان بعد از تغییر حرف فرمتش هم بکنید و بعد ویندوز رو ریستارت کنید. هر عمل انجام شده تا ریستارت ویندوز معلق میمونه اما در قسمت دوم منوی اصلی اینترفیس برنامه نشون میده که چه کارهائی باید انجام بشن و فعلا معلقن.
ویرایش توسط ZzBb : November 3rd, 2018 در ساعت 13:02
اموزش حذف فایلهای حجیم aria-debug در ویندوز 10
اموزش پاکسازی و یا انجام هر وظیفه دیگر بطور خودکار در ویندوز 10
اموزش یافتن درایورهای خرابی که باعث صفحه ابی مرگ در ویندوز میشوند
اموزش چهار روش نصب ویندوز 10 بیلد 1703 و بیلد 1803و بیلد 1809
دکمه های ریکاوری سیستم ویندوز کارخانه روی رایانه های برندهای مختلف
انواع صدای مربوط به مشکلات هارد
لیست تاپیکهای هدیه سریالهای فعالسازی دائم و لیسانسهای اصل برنامه ها برای کاربران ترفندستان
کاوه جان تو عکسی که گذاشتین نوشته شده که انجام ایجاد پارتیشن روی دیسک 1 معلقه چون انجام شده و این برای اینه که ریستارت نشده و در سمت چپ نوشته که معلقه و با ریستارت ویندوز انجام میشه. اما چرا دو تا حرف هست هم I و هم E نگاه کنید نوشته I:E بجای فقط مثلا :I و یا فقط : E چون شما روی این دیسک همونطور که در سمت چپ میگه یک پارتیشن ساختید و حرف رو عوض نکردید چون در غیر اینصورت مینویسه تغییر حرف دیسک در سمت چپ.
به نظرم مجددا اینکار رو بکنید و دقیقا فقط حرف رو تغییر بدید.
برای تغییر حرف به تصویری که در پست پیشینم گذاشتم نگاه کنید.
کاوه جان در لینک زیر توضیحات همراه با تصویر برای تغییر جرف یک درایو هست. در برنامه روی فلشتون کلیک راست و گزینه Change drive letter و تا اخر ادامه بدید و بعد ویندوز رو ریستارت کنید.
[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
ویرایش توسط ZzBb : November 3rd, 2018 در ساعت 13:32
لیست تاپیکهای هدیه سریالهای فعالسازی دائم و لیسانسهای اصل برنامه ها برای کاربران ترفندستان
دوست عزیز
من قبل این برنامه هم از قسمت Disk Management هم که نگاه کردم فلش به دو قسمت تقسیم شده بود
یه قسمت 150MB بقیشم(از 2GB) به قسمت دوم اختصاص پیدا کرده بود
که اصلاً نمیشد هیچ کاری انجام داد
الان در این نرم افزار هم همینطور شد
بمحض اینکه اسمشو عوض کردم گزینه Apply رو که زدم همونطور شد یعنی فلشمو دوتیکه کرد
هر کاری هم که میخوام کنم خطا میده
قسمت اول (150mb) میخوام فرمت کنم
قسمت دوم رو پارتیشن بندی کنم (Create partition)
خوب کاوه جان در ابتدا تصویری که گذاشتین فقط یک پارتیشن یکپارچه بود و بعد شما دو تا پارتیشن ساختید اما باز هم مشکلی نیست میتونید هر دو پارتیشن رو یکی کنید و فقط یک حرف برای هر دو پارتیشن انتخاب کنید. اما نگفتید که اون پیام رایت پروتکت چه موقع میاد چون شما که نخواستین چیزی روی فلش سیو کنید.حتی در پست اول هم گفته بودید
و اون پیام که صحبت کردید ازش میگفت که رید پروتکت یعنی خواندن ممکن نیست و الان رایت شده یعنی نوشتن ممکن نیست. دلیلش هم اینه که پارتیشنی که ساختید رو هنوز فرمت نکردید.سلام
من یه فلش دارم که وقتی به سیستم میزنم بالا میاد ولی باز نمیشه
سریع پنجره فرمت میاد ک میگه فرمتش کن
به محض اینکه فرمت دیسک رو میزنم درایو فلش غیب میشه
و این ارور میادش..طبق عکش
یعنی مشکلتون این بود که فرمت نمیشد و من پیشنهاد دادم که حرف درایو رو عوض کنید و بر اساس تصویر پست 10 شما باEaseUS Partition Master همونطور هم که قبلا گفتم به اشتباه بجای تغییر حرف درایو اونو پارتیشن بندی کردید و در تصویری که گذاشتید و در موردش مفصلا بهتون توضیح دادم این امر کاملا مشخصه.
حالا میتونید یا هر دو پارتیشن رو یکپارچه کنید و بعد فرمت کنید و یا یا فقط پارتیشنی رو که مایلید فرمت کنید ولی اگر برای کار کردن با این برنامه با وجود توضیحات و حتی لینک سایتی که بهتون دادم که توضیحات تصویری هم داشت راحت نیست بهتره از نرم افزار دیگه ای استفاده کنید. در هر حال مشکلی با فلشتون نیست و شما از ابتدا باز هم میگم بجای تغییر حرف فلش اونو به دو پارتیشن تقسیم کردید که در عکس پست شماره ده که از این نرم افزار گذاشتید و گفتم در منوی سمت چپ مشخصه که چکار کردید و دقیقا پارتیشن بندی کردید. پارتیشن دوم رو هم فرمت نکردید و طبیعیه که نتونید چیزی روش بنویسید چون اول باید فرمت بشه. حالا یا میتونید کل درایو رو یگپارچه کنید و فرمت کنید و یا فقط اون پارتیشنی که ساختید رو فرمت کنید.
در ضمن در اخرین تصویری که گذاشتید نشون میده که پارتیشن اول رو فرمت نکردید و پارتیشن دوم حرفی براش انتخاب نشده و فرمت هم نشده.
اما باز هم میگم که شاید چون با این برنامه زیاد اشنا نیستید هر چند برنامه فوقالعاده خوبیه اما با برنامه ای که براتون راحت تره کار کنید.
ویرایش توسط ZzBb : November 3rd, 2018 در ساعت 17:59
خوب الان پس بالاخره تونستید هر چند بجای تغییر حرف پارتیشن بندی کرده بودید ولی اینبار واقعا این پارتیشن رو از حرف E به حرف K تغییر بدید. خوب الان پس میدونید که برای تغییر حرف به چه صورت هست و اما در اولین عکس پست اخرتون گزینه فرمت رو دارید روی فرمت Format partition کلیک کنید یا حتی میتونید با کلیک روی گزینه Delete حذفش کنید تا کلا یکپارچه بشه فلش بعد از اون میتونید عکسها رو بذارید. تا قدم به قدم و با دقت پیش برید و در ضمن اگر در نوار منو نگاه کنید گزینه های دیگه ای هم هستن که در کلیک راست نیستن.
ویرایش توسط ZzBb : November 3rd, 2018 در ساعت 20:20
کاوه جان EaseUS Partition Master رو ببندید. بعد برید به رجیستری و از رجیستری بک اپ بگیرید و سیو کنید.
بعد از سیو بک اپ درجبستری برید به مسیر زیر
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l
نگاه کنید ببینید StorageDevicePolicies میبینید یا نه
اگر StorageDevicePolicies نبود روی control folder کلیک راست کنید
بعد روی گزینه New و بعد Key کلیک کنید و بعد اسمش رو به folder into StorageDevicePolicies تغییر بدید
بعد اگر ویندوزتون 32 بیت هست روی StorageDevicePolicies folder کلیک راست کنید و گزینه new DWORD(32-bit) Value
اگر ویندوزتون 64 بیت هست DWORD(64-bit) رو انتخاب کنید
بعد این dword ساخته شده رو اسمش رو به WriteProtect تغییر بدید و بعد دو کلیک روش بکنید و value data رو به صفر تغییر بدید.
بعد یک مدتی صبر کنید و فلش رو اجکت کنید و بعد دوباره فلش رو متصل کنید بعد دوباره برنامه EaseUS Partition Master رو باز کنید و فلش رو فرمت کنید.
لطفا در انجام اونچه که گفته شد دقت کنید و مو به مو انجام بدید.
در اخر لینک صفحه سایت EaseUS Partition Master رو در مورد WriteProtect رو هم براتون میذارم که البته اگر از روش بالا نتیجه نگرفتید میتونید بهش رجوع کنید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)