خوب پس دوست عزیز میشه اینطور نتیجه گیری کرد که سکتورهائیش ممکنه اسیب دیده باشن و ناچارید ازش بگذرید. البته اخرین تلاش میتونست این باشه که سعی کنید که با یک برنامه سکتورهاش رو تعمیر کنید اما وقتی نمیشه اصلا روش نوشت فکر نمیکنم کاریش بشه کرد.
اموزش حذف فایلهای حجیم aria-debug در ویندوز 10
اموزش پاکسازی و یا انجام هر وظیفه دیگر بطور خودکار در ویندوز 10
اموزش یافتن درایورهای خرابی که باعث صفحه ابی مرگ در ویندوز میشوند
اموزش چهار روش نصب ویندوز 10 بیلد 1703 و بیلد 1803و بیلد 1809
دکمه های ریکاوری سیستم ویندوز کارخانه روی رایانه های برندهای مختلف
انواع صدای مربوط به مشکلات هارد
لیست تاپیکهای هدیه سریالهای فعالسازی دائم و لیسانسهای اصل برنامه ها برای کاربران ترفندستان
خوب پس دوست عزیز جستجوهای شخصیتون رو ادامه بدید یا منتظر بمونید شاید دوستان دیگه راه حلی داشته باشن براتون. تنها چیزی که میتونم حدس بزنم اینه که در اون ابتدا که بجای تغییر حرف پارتیشن بندی کردید ممکنه کار دیگه ای هم مثل قفل کردن پارتیشن از نظر رایت انجام داده باشید و در این راستا میتونید بگردید.
اموزش حذف فایلهای حجیم aria-debug در ویندوز 10
اموزش پاکسازی و یا انجام هر وظیفه دیگر بطور خودکار در ویندوز 10
اموزش یافتن درایورهای خرابی که باعث صفحه ابی مرگ در ویندوز میشوند
اموزش چهار روش نصب ویندوز 10 بیلد 1703 و بیلد 1803و بیلد 1809
دکمه های ریکاوری سیستم ویندوز کارخانه روی رایانه های برندهای مختلف
انواع صدای مربوط به مشکلات هارد
لیست تاپیکهای هدیه سریالهای فعالسازی دائم و لیسانسهای اصل برنامه ها برای کاربران ترفندستان
من یک فلش 32 گیگ داشتم با هر روشی فرمت زدم چه محیط نصب ویندوز چه ویندوز چه داس چه نرم افزار .. هر کاری کردم باز هم اطلاعاتی قبلی اون می آمد و هر اطلاعاتی واردش می کردم بعد از خروج فلش حذف می شد و تنها اطلاعات قبلی می آمد. الان هم نامید شدم می خواهم بندازمش دور
اولین و بزرگترین وب سایت تخصصی در زمینه فن آوری آموزشی در ایران www.edu-it.ir
People are afraid to pursuePaulo Coehlo-
their most important
dreams, because they feel
that they don't deserve
them
------------------------------------------------------------------------------------------------
My SoundCloud
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)