-
April 10th, 2014 03:28
درخواست فوتبال PS1
با سلام خدمت دوستان گرامی
یادش به خیر چقدر زود دیر شد. در این تایپیک قصد دارم تا چند بازی فوتبال سونی یک را از سروران گرامی درخواست کنم.این بازیهای فوتبال که برایتان توضیح خواهم داد را بارها و بارها در اینترنت جستجو کرده ام اما نتیجه ای نیافته ام.به عنوان مقدمه باید عرض کنم که تاریخ عرضه این بازیها برمیگرده به مابین سالهای 2000 تا 2002 . نسخه اصلی این بازی به نام winning eleven 2000 U23 می باشد که توسط شرکت کونامی ژاپن در آن سال به بازار آمد. در نسخه اصلی تمامی تیمهای حاضر ملی بوده و هیچ تیم باشگاهی در آن وجود ندارد.اما با ورود این بازی به کشور عزیزمان بعضی از افراد خبره در زمینه کامپیوتر موفق شدند که این بازی را به اصطلاح patch کرده و تیمهای ملی را به باشگاهی تبدیل نمایند که در سه ورژن مختلف به بازار ایران آمد. حال درخواست من از سروران گرامی این سه نسخه می باشد که در ذیل آنها را توضیح خواهم داد:
1.winning eleven 2001 U23 serie A calcio معروف به لیگ ایتالیا. در آن سالها لیگ ایتالیا مانند الان ضعیف نبود و تقریبا می توان گفت 80 درصد بهترین بازیکنها در آن لیگ بازی می کردند. به هر حال از مشخصه های آن بازی می توان به وجود تیم منتخب غایبین با پرچمی زرد رنگ شبیه پرچم کشور اسکاتلند(رنگ زرد به جای آبی) با ضربدر مشکی وسط پرچم نام برد.در این تیم بازیکنانی مانند هرناندز با قدرت شوت 19 با موهای دم اسبی ویا کنت اندرسون با موهای طلایی و... حضور داشتند.مشخصه دیگر این بازی حضور بازیکن معروف زیدان در یوونتوس ایتالیا می باشد.
2.??? winning eleven 2001 یادم نیست به چه چیزی معروف بود. اما مهمترین مشخصه آن رنگ بنفش روی سی دی بود که چهره چند بازیکن روی سی دی وجود داشت. من 4 سال پیش این بازی را داشتم که یک آدم نامرد آن را دزدید.
3.winning eleven 2002 Italian league که می توان از آن به عنوان بهترین فوتبال کنسول ps1 نام برد. بهترین مشخصه آن رنگ زرد تورهای دروازه می باشد و همچنین زیدان بازیکن ریال مادرید است وجانشین او در یووه پاول ندود است.
و اما مهمترین مشخصه تمامی این بازیها این است که با یک کد گیم شارک می توان سرعت بازی را بیشتر کرد.
حال اگر این بازیها را در اختیار دارید لطفا یک ایمیج با فرمت mds از آنها بگیرید و در هر جا که خواستید آپلود کرده و اطلاع دهید ویا اگر فروشگاهی می شناسید که این بازیها را دارد ویا خودتان دارید و قصد فروششان را دارید میتوانید شهر و آدرس و تلفن فروشگاه یا خودتان را پیام خصوصی کنید.(خواهشا برای جلوگیری از تبلیغات فقط پیام خصوصی کنید)
در آخر از دوست خوبم با نام کاربری chio تشکر می کنم و از آدمین خواهش می کنم که این تایپیک را تایید بفرمایند.
با تشکر فراوان از دوستان
ویرایش توسط G.viera : January 20th, 2017 در ساعت 00:14
دلیل: اصلاح نوشته