سلام
من نرم افزار rosetta stone را خریدم .
بعد نصب وقتی برنامه را اجرا میکنم ارور 5118# رامی دهد ویندوز 7 دارم.
باید چی کار کنم؟
سلام
من نرم افزار rosetta stone را خریدم .
بعد نصب وقتی برنامه را اجرا میکنم ارور 5118# رامی دهد ویندوز 7 دارم.
باید چی کار کنم؟
بله ممنون مشکل این حل شد.....اما من برنامه رو نصب کردم و باز شد و اینکه لول هارو نصب کردم و اکانت هم درست کردم
اما وقتی وارد برنامه شدم بعضی از لول ها قفل بودن ووقتی روش میزدم مینوشت کد فعالسازی را وارد کنید product activitations باید چیکار کنم؟؟![]()
برنامه باز می شه ولی وقتی رو اجرا می زنم اینو می یارهA problem caused the program to stop working correctly.
Windows will close the program and notify you if a solution is available
سلام دوست عزیز
.
این گزینه ها رو تست کنید.
1-روی شورتکات برنامه کلیک راست و Properties رو انتخاب کنید در تب Compatibility قسمت Compatibility mode ویندوز 7 رو انتخاب کنید.
2-Update your graphic card drivers آپدیت کردن درایور کارت گرافیک
3-آنتی ویروس رو غیرفعال و دوباره تست کنید.
4-ویندوز رو آپدیت کنید.
5-Clean boot کنید.
6-غیرفعال کردن Data Execution Prevention (نکته:این گزینه یک ویژگی امنیتی برای محافظت از ویندوز هست در برابر ویروس ها و تهدیدات امنیتی ) در صورت جواب ندادن روش های بالا این گزینه رو غیرفعال و دوباره تست کنید.
در منوی استارت تایپ کنید CMD روی اون کلیک راست و Run As Administrator رو انتخاب کنید.دستور زیر رو کپی و Enter رو بزنید.
کد PHP:.تنها اعضای سایت قادر به دیدن این محتوا هستند. لطفاً وارد شوید و یا برای عضویت رایگان و بیدردسر در سایت کلیک کنید
خب حالا تست کنید ببینید برنامه اجرا میشه یا خیر
برای فعال کردن این گزینه دستور زیر رو تایپ و Enter رو بزنید.
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیماللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّهَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ
==================
Ishare Ushare Vlearn
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)