سلام . من دیروز یه دسته جدید خریدم . درایورش هم نصب کردم . دسته کار میکنه ولی شوک نداره ( تو هیچ بازی ای )
میرم تو کنترل پنل برای تست شوک دسته ارور stop میده و مباد بیرون . { تصویر پیوست شده }
الان باید چیکار کنم ؟![]()
سلام . من دیروز یه دسته جدید خریدم . درایورش هم نصب کردم . دسته کار میکنه ولی شوک نداره ( تو هیچ بازی ای )
میرم تو کنترل پنل برای تست شوک دسته ارور stop میده و مباد بیرون . { تصویر پیوست شده }
الان باید چیکار کنم ؟![]()
ویرایش توسط davoodkha : December 16th, 2018 در ساعت 15:19
I'm gamer
live in : bruojen
barca
2005/2/13
سلام دوست عزیز
.
برای فعال کردن شوک در دسته بازی ویدیو زیر رو ببینید.
[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
در مورد اخطار
1-درایورها رو آپدیت کنید نسخه رایگان Iobit driver booster رو دانلود و اجرا کنید.
2-CMD رو با دسترسی Administrator باز و دستور sfc /scannow اجرا کنید.
3-Windows PowerShell رو در حالت Administrator باز و دستور زیر رو اجرا کنید.
کد PHP:.تنها اعضای سایت قادر به دیدن این محتوا هستند. لطفاً وارد شوید و یا برای عضویت رایگان و بیدردسر در سایت کلیک کنید
سلام
من یه دسته ایکس باکس 360 وصل کردم به کامپیوترم و مشکل خاصی نداره و میشه راحت باهاش بازی کرد منتها...
وقتی چند دقیقه از بازی کردنم میگذره یهو تمام چراغ های دسته روشن میشه (دسته 1 و 2 و 3 و 4) و شروع به ویبره رفتن میکنه و هیچ دکمه ای کار نمیکنه .... این قضیه ادامه داره تا زمانی که دسته رو از کیس جدا کنم...روی بازی های مختلف هم تستش کردم نتیجه همین بوده
اگه ممکنه راهنمایی کنید
با سلام
برای من تو قسمت اجرای دستور sfc/scannow میزنه شما باید ادمین باشید تا بتونید این دستور رو اجرا کنید
You must be an administrator running a console session in order to
use the sfc utility
حالا باید چیکار کنم
سلام منم دقیقا همین مشکل را دارم که وقتی میرم توی Game Controller settings قسمت Vibration Test خودش میاد بیرون همه اون کارایی را هم که شما گفتید را انجام دادم لطفا راهنمایی کنید
با سلام طبق فیلم انجام دادم هیچ اتفاقی نیافتاد بعداز نصب game contorol panrl که باز میکنم اصلا مثه اونی که تو فیلم هست چیزی نیست![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)