اینترنت رایگان قانونی تبلیغات در ترفندستان
+ ارسال تاپیک جدید
صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 22

موضوع: اینترنت رایگان قانونی

پیش فرض اینترنت رایگان قانونی

فرینت اول:

۱ گیگابایت اینترنت ۱ ماهه پر سرعت همراه اول به صورت رایگان

در این پست اطلاع رسانی می کنیم که در صورتی که سیم کارت همراه اول دارید با نصب و فعالسازی نرم افزار ” همراه من ” یا آپدیت آن به آخرین نسخه ( در صورتی که هم اکنون از نسخه های قدیمی آن استفاده می کنید ) ۱ گیگابایت اینترنت همراه اول ۱ ماهه پر سرعت به شما اهدا خواهد شد .

[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]

این روش را می توانید بر روی تمام سیم کارت های همراه اول خانواده و دوستان خود انجام دهید و از اینترنت آن ها برای خودتان استفاده نمایید ( Hotspot کردن اینترنت و روش های دیگر )

برای دریافت این اینترنت نرم افزار ” همراه من ” را از ادامه مطلب یا از مارکت بازار یا سایت خود همراه اول دانلود نمایید و مطابق مراحل زیر در نرم افزار ثبت نام کنید سپس آموزش استفاده از نرم افزار را حتما مشاهده کنید تا در سر برگ آخر به پیغام دریافت ۱ گیگ اینترنت رایگان برسید سپس بر روی آن کلیک نمایید.

ویرایش توسط جوزدان : May 17th, 2018 در ساعت 15:52

فرینت یازدهم:

دریافت مکالمه و اینترنت رایگان ایرانسل با تبدیل سیمکارت اعتباری به دائمی:

اگر شما بتوانید سیمکارت اعتباری خود را به دائمی تبدیل کنید می توانید ۱ ماه مکالمه رایگان داشته باشید و بعد از ۱ ماه با شماره گیری ستاره ۴۴۴۴ ستاره ۱ مربع یک ساعت مکالمه رایگان داشته باشند. علاوه بر مکالمه رایگان شما تا ۶ ماه می توانید از ۲۰ گیگ اینترنت رایگان استفاده کنید. برای تبدیل سیمکارت اعتباری به دائمی می توانید با استفاده از برنامه ایرانسل من شماره ستاره ۷۰ مربع یا ستاره ۵۵۵ ستاره ۱ ستاره ۹ مربع را شماره گیری کنند و یا به مراکز فروش و خدمات ایرانسل مراجعه کنند.
    ویرایش توسط جوزدان : May 17th, 2018 در ساعت 15:57

فرینت آخری که جامونده بود!

۱- اگر دوست ایرانسلیتان بیش از ۱ ماه از اینترنت همراه استفاده نکرده، شماره‌اش را به ۳۱۳۰ پیامک کنید تا با اولین استفاده او از اینترنت همراه، هر دو ۱ گیگابایت اینترنت رایگان بگیرید. بسته ۱ گیگابایتی تا پایان روزی که در آن فعال شده اعتبار خواهد داشت.

اگر کسی از این قبیل روش های اینترنت رایگان و قانونی اوپراتورها می شناسد لطفا در همین تاپیک پست کند

فرینت سیزدهم:

با تبدیل سیمکارت اعتباری ایرانسل خود به سیمکارت دائمی از ۲۰ گیگابایت اینترنت رایگان برخوردار شوید.
    تست شده در تاریخ 1397/03/27
    پست‌ها
    22
    Apple-iPhone
    NOD32 Google-Chrome Windows-10 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از ADSL-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    2
    سپاس (دریافتی)
    19

آقا دست شما درد نکنه...
    این پیامک به شماره 3130 تست شده هست؟ 3130 سامانه خود ایرانسل هست؟
    دنیای ما ... فقط برنامه نویسی ....
    مشغول کار در بخش هارد اکسترنال فروشگاه پورومیکس

نقل قول نوشته اصلی توسط poromix-shop [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    آقا دست شما درد نکنه...
    این پیامک به شماره 3130 تست شده هست؟ 3130 سامانه خود ایرانسل هست؟
    سلام خواهش می کنم
    بله این سامانه از طرف خودایرانسل اعلام شده است با خیال راحت استفاده کنید.
    من اون زمان که این پست رو ارسال کردم تست کردم و جواب داد الان رو نمی دونم خودتون تست کنید
    ویرایش توسط جوزدان : June 18th, 2018 در ساعت 14:55

نقل قول نوشته اصلی توسط جوزدان [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    فرینت چهارم:

همراه اول از امروز تا پایان بهار ۹۷، ترافیک اینترنت شبانه خود را به صورت رایگان و نامحدود ارائه می‌کند.

در این طرح مشترکینی که از بسته های اینترنت نوترینو استفاده می‌ کنند، می‌توانند از ساعت ۳ بامداد تا ۹ صبح ترافیک نامحدود شبانه، هدیه پاییزی همراه اول
    البته کلیه مشترکین اعتباری و دائمی همراه اول که بسته اینترنت فعال دارند می توانند از این طرح استفاده کنند اما این هدیه به کاربرانی که از اینترنت با تعرفه آزاد استفاده می کنند، تعلق نمی‌گیرد.

طبق گزارشات بدست آمده، این طرح شامل ترافیک اینترنت بین الملل و هم چنین سایت‌های داخلی و شامل تمام بسته های یک روزه، یک هفته، یک ماهه، ۳ ماهه، ۶ ماهه، یکساله و سایر بسته های اینترنت مانند بسته های اینترنت همراهی و بسته های هدیه طرح تعویض سیم به یوسیم (۱۵ و ۲۰گیگابایت) می شود.
    بد نیست بدانید این ویژگی به صورت خودکار برای کلیه مشترکینی که بسته دیتا دارند فعال شده و نیازی به شماره گیری کد خاصی برای فعالسازی نیست.
    این طرح با شرط بسته های بالای ۱۰ گیگ تا پایان تابستان تمدید شده است.
    پست‌ها
    81

Microsoft-Security-Essentials Google-Chrome Windows-10 IR-TCI
    سپاس (اهدایی)
    11
    سپاس (دریافتی)
    49

فرینت نهم:

در آپدیت اپلیکیشن ایرانسل من ویژگی جدیدی اضافه شده است و آن هم این است که شما با تکان دادن تلفن همراه خود می توانید اس ام اس، مکالمه و اینترنت رایگان دریافت کنید.
    تجربه ثابت کرده که وقتی با vpn میرید بهتون میده و 5% احتمال پوچ بودنشه ، اینم یه روش برای برد بهتر ، من که شارژ سیمکارتم صفره هروقت رفتم بهم هیچی نداد اما از وقتی که با vpn تست کردم جایزه هاش نصیبم شده
    !! Nothing

نقل قول نوشته اصلی توسط amir1396_2018 [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    تجربه ثابت کرده که وقتی با vpn میرید بهتون میده و 5% احتمال پوچ بودنشه ، اینم یه روش برای برد بهتر ، من که شارژ سیمکارتم صفره هروقت رفتم بهم هیچی نداد اما از وقتی که با vpn تست کردم جایزه هاش نصیبم شده
    آرع اینم خوبه اما چجوری با شارژ صفر به v pn وصل بشیم؟
    مگه اینکه با adsl بریم وصل شیم به v.pn
    پست‌ها
    81

Microsoft-Security-Essentials Google-Chrome Windows-10 IR-TCI
    سپاس (اهدایی)
    11
    سپاس (دریافتی)
    49

آرع اینم خوبه اما چجوری با شارژ صفر به v pn وصل بشیم؟
    مگه اینکه با adsl بریم وصل شیم به v.pn
    ممکنه سیمکارتت شارژ هم داشته باشه

اگه شارژ نداشته باشه بایستی با adsl وصل شیم دیگه
    !! Nothing
+ ارسال تاپیک جدید
صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)