سلام
خدا قوت خوبید؟
عیدتون مبارک
دو تا dvd r دارم که الان دو روزه که از لیست کامپیوتر بخش درایوها حذف شدند و هر چی cd یا dvd می اندازم اصلا بالا نمیاد
ولی دستگاه dvd کار می کنه
ممنون میشم در این زمینه راهنمایی بکنید
با تشکر
یاحق
سلام
خدا قوت خوبید؟
عیدتون مبارک
دو تا dvd r دارم که الان دو روزه که از لیست کامپیوتر بخش درایوها حذف شدند و هر چی cd یا dvd می اندازم اصلا بالا نمیاد
ولی دستگاه dvd کار می کنه
ممنون میشم در این زمینه راهنمایی بکنید
با تشکر
یاحق
سایت ایران سی اف سی
تالارهای گفتگو - ایران سی اف سی (ircfc.ir)
قالب و افزونه درخواستی برای وردپرس، جوملا، پرستاشاپ، IPS و زنفور و دیگر سیستم های مدیریت محتوا
را برای ما ارسال کنید تا در سریعترین زمان ممکن با کمترین قیمت یا رایگان در سایت قرار بگیرد
درود
برو manage از اونجا disk drive دی وی دی رایتر ادد کن
سلام
میشه شات بدید چون من هر کاری کردم نتونستم اون بخشی که شما می گید پیدا کنم
فقط اینو پیدا کردم ولی هیچی در مورد رایتر نیستش که اضافه بکنم
با تشکر
یاحق
سایت ایران سی اف سی
قالب و افزونه درخواستی برای وردپرس، جوملا، پرستاشاپ، IPS و زنفور و دیگر سیستم های مدیریت محتوا
را برای ما ارسال کنید تا در سریعترین زمان ممکن با کمترین قیمت یا رایگان در سایت قرار بگیرد
روی مای کامپیوتر راست کلیک کن واضحه
سایت ایران سی اف سی
سلام دوست عزیز
.
1-فایل های Hidden رو ببینید.
کد PHP:.تنها اعضای سایت قادر به دیدن این محتوا هستند. لطفاً وارد شوید و یا برای عضویت رایگان و بیدردسر در سایت کلیک کنید
[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
2-CMD رو با دسترسی Administrator باز و دستور زیر رو کپی و Enter رو بزنید.
کد PHP:.تنها اعضای سایت قادر به دیدن این محتوا هستند. لطفاً وارد شوید و یا برای عضویت رایگان و بیدردسر در سایت کلیک کنید
باید این پیغام رو نمایش بده
The operation completed successfully
اگر باز درست نشد برنامه پیوست رو دانلود گزینه Just Repair رو تیک بزنید و روی Repair DVD Drives کلیک کنید.
بعد از انجام مراحل بالا که دوستمون محمود گفتند جواب نگرفتید کابل برق جابه جا کنید و همچنین کابل ساتا عوض کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)