سلام
من نمیدونم چرا اینقدر زود عصبی میشم از دیگران و سریع دعوا و دادوبیداد میکنم
همچنین بفهمم کسی داره زیر آبمو میزنه دلم میخواد استخوناشو بشکنم
این مشکل تو تحصیلاتم اختلال ایجاد کرده
آقا من مشکل دارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چیکارش کنم؟؟؟؟
فقط امیدم به شماس
سلام
من نمیدونم چرا اینقدر زود عصبی میشم از دیگران و سریع دعوا و دادوبیداد میکنم
همچنین بفهمم کسی داره زیر آبمو میزنه دلم میخواد استخوناشو بشکنم
این مشکل تو تحصیلاتم اختلال ایجاد کرده
آقا من مشکل دارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چیکارش کنم؟؟؟؟
فقط امیدم به شماس
there's no time I don't think of you. You aren’t here but I’m waiting for you.
{Parsa.}
وقتی نیست که بهت فکر نکنم. تو اینجا نیستی ولی من منتظرت میمونم.
پارسا.
سلام
دوست عزیز عصبی شدن علت های مختلفی میتونه داشته باشه که یکی از علت هاش اینه که وقتی فردی نتونه با حرف و دلیل و منطق طرف مقابل رو در مورد موضوعی متقاعد کنه عصبانی میشه و به خشم میاد
ولی اینها مبحث روانشناسی هستش
اگر واقعاً احساس می کنید که سخت می تونید خودتون رو کنترل کنید باید به یه روانشناس مراجعه کنید.
چون اینطور موضوعات باید ریشه یابی بشه و این کار هرکسی نیست.
{Parsa.}
پارسا.
{Parsa.}
پارسا.
سلام احتمالا داستان دخترعصبانی و پزشک را شنید یه دختر بود که خیلی عصبی میشد هیچ روش درمانی هم روش جواب نمیداد ولی یه روز یه پزشک درمانش کرد اون پزشک به دختریه کیسه میخ داد (حدودا35یا40تا میخ)و به او گفت هر موقع عصبی شدیبرو یه میخ به دیوار بکوب به ازای هر دفعه یه میخ و وقتی میخ ها تموم شد و اگر دوباره عصبی شد حالا ایندفعه برو میخ ها رو بکن و وقتی که اخرین میخ را کندی به دیوار نگاه کن
نکته اخر داستان : وقتی که اخرین میخ کنده میشه و به دیوار نگاه میکنی و میفهمی که عصبانیت چه کاری با دیوار کرده و چه نقش زشتی روی دیوار به جا گذاشته و اون دیوار همان اطرافیان ما هستن که ما با میخ ها یعنی عصبانیتمان اون هارو به این روز دراوردیم بعد این کار دیگه هیچوقت عصبی نمیشی
سلام
من نمیخوام نصیحت کنمفقط میخوام بگم
.
.
.
.
خدا اون بالاست و حواسش به همه چیز هست
بهتره موضوع خشم رو جدی بگیرید و دنبال کمک گرفتن از متخصص برید. این روزها میشه خیلی راحت مشاوره آنلاین دریافت کرد.
اما اگر بنا به دلایلی این کار براتون مقدور نیست بهتره کتاب ها و مطالبی با عنوان مدیریت خشم یا anger management رو تو اینترنت پیدا کنید و مطالعه کنید و سعی کنید تمرینات اونا رو اجرا کنید.
البته هیچ چیزی جای کمک تخصصی رو نمیگیره و بهتره حتما در صورت امکان از متخصص کمک گرفته بشه.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)